Zaujímavosti z anjelskej ríše

31.03.2018 09:20

Vedeli ste, že...


-        Andromedi sú anjeli vtelení do ľudských tiel. Niekedy sa do pozemského obalu odejú len na okamih a stanú sa z nich záchrancovia, odvrátivší tragédiu či nehodu, inokedy si ľudský šat zvolia na dlhší čas. Ich úlohou je potom vnášať do spoločnosti dobro, lásku a mier.
 
-        Aj stromy majú svojich anjelov – dobrotivé bytosti prírody. Uzdravujú, harmonizujú a zakoreňujú. V zelenom kráľovstve okrem anjelov drevín prebývajú aj víly či elfovia.


 
-        Anjeli majú radi, keď spievame a tancujeme. Ich obľúbeným hudobným nástrojom je triangel. Jeho cinkavé tóny – oplývajúce mimoriadne vysokými frekvenciami – sú pre anjelov, takpovediac, balzamom na dušu.
 
-        Niekedy sa na anjelov menia aj zosnulí príbuzní. Stávajú sa z nich akési lúče pomoci, ktoré bdejú nad pozostalými – a dávajú na nich pozor.
 

-        Existuje veľmi silná runa – starodávny symbol, ktorá človeka okamžite spája s niektorým zo strážnych anjelov. Táto runa sa volá Algiz. Stačí si ju vizualizovať alebo nosiť so sebou amulet s jej vyobrazením

 

 

Zdroj obrázkov: pixabay

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 126)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6402