Vyrobte si vlastnú liečivú mandalu. Návod v článku

15.02.2016 18:35
 
Počuli ste už o mandale? Čoraz viac ľudí verí v magickú moc tohto obrazca. Zväčša máva kruhový tvar a očarí vás farebnosťou a rozmanitými ornamentmi.
Čarokruhy spájajú tento svet so svetom duchovným. Tvorili ich už starí Egypťania s cieľom prilákať do svojho života blahobyt, šťastie, zdravie i lásku.
 
 
Čo je však na mandale ešte zaujímavejšie, je jej schopnosť viazať na seba energie myšlienok. Skrátka, to, na čo myslíme počas vytvárania čarokruhu, sa doň následne „vstrebáva“ a z mandaly sa stáva akýsi energetický žiarič, zhmotňujúci naše túžby či sny. Vibrácie farebného obrazca pôsobia na človeka nielen vtedy, keď naň hľadí, ale vždy, keď sa nachádza v jeho blízkosti.    
 
 
Vyrobiť mandalu si môže každý. Postačí vám papier, kružidlo a množstvo farebných pasteliek.
Kružidlom spravte na papieri kruh a vystrihnite ho. Myslite na konkrétne želanie a pustite sa do vymaľúvania mandaly. Postupujte spontánne, neklaďte fantázii odpor. Čarokruh sa najlepšie vytvára v tichu a pohode – pri pálení obľúbeného esenciálneho oleja a počúvaní príjemnej spirituálnej hudby, ktorá upokojuje dušu. „Majstri mandál“ dokonca hovoria, že farebné obrazce sa najideálnejšie vyrábajú v noci, keď je všade „vákuum“ – zabezpečíme tak, že do čarokruhu sa „vstrebe“ výsostne naša energia.
 
Keď ste hotový, mandalu umiestnite na viditeľné miesto. Ideálne je, ak sa hneď ráno, keď rozlepíte oči, pozriete na magický čarokruh. Mandala vaše prianie zhmotní rýchlo. Keď sa tak stane, poďakujte sa jej. Mandál si môžete spraviť ľubovoľné množstvo.
 
 
Mimoriadne silné účinky majú uzdravovacie mandalky. Podľa toho, aká farba má pri maľovaní čarokruhu dominantné postavenie, môžete liečiť tú či inú časť organizmu:
 
Fialová farba – uzdravovanie psychiky
Modrá farba – uzdravovanie nervového systému, bolestí hlavy a dýchacieho traktu
Zelená a ružová farba – uzdravovanie kardiovaskulárneho systému
Žltá farba – uzdravovanie tráviaceho traktu
Oranžová farba – uzdravovanie genitálií, obličiek a močových ciest
Červená farba – uzdravovanie pohybového aparátu
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (870)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 279)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6408