Viete, kto je archanjel METATRON?

15.12.2016 15:39

 

Človek občas schádza z Božích ciest. Robíme chyby či zlé rozhodnutia, páchame hriechy, ochutnávame ovocie neresti. Nájsť stratenú životnú „niť“ nám pomôže mocná svetelná bytosť - archanjel Metatron. 
Ak každé ráno požiadame o vedenie, blízkosť a dotyky Metatrona – strážcu zlatých lúčov, môžeme si byť istí, že nadchádzajúci deň prežijeme v súlade s Božími zámermi – teda zámermi duše. Archanjel naše „zakopnutia“ neposudzuje, ale umožňuje nám vziať si z nich ponaučenie. 
 
 
Metatron je tiež anjelom karmických „zvitkov“. Vnáša liečivé a harmonizujúce svetlo do celistvej minulosti, teda do predošlých inkarnácií. Ak máte pocit, že vaše aktuálne bytie je vo veľkej miere ovplyvňované dávnymi skutkami či udalosťami, poproste mocnú svetelnú bytosť o „vliatie“ očistnej žiary do všetkých buniek minulosti. Presvetľovaním „dávnoveku“ sa upraví aj súčasnosť – prejdete procesom odľahčenia a odbremenenia. 
Nositeľ zlatého svetla povzbudzuje vzdelávanie, dodáva chuť učiť sa. Pomáha žiakom či študentom, ktorým to v laviciach nepáli.  
 
Človeku, ktorý prahne po spirituálnom raste, prináša plody poznania. Posilňuje zdravé duchovné vlohy a schopnosť transcendentálnych vhľadov do situácií – bez účasti ega. Metatron tiež umožňuje odštartovať channelingový dialóg s vyššími sférami, vrátane kontaktu s Ježišom Kristom. 
Vibrácie tohto archanjela sú mimoriadne silné, no zároveň jemné a vše-objímajúce. Jeho „esencie“ možno objaviť v minerálnych kameňoch ako lapis lazuli, čaroit, serafinit, labradorit, jantár alebo pyrit.
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6401