Veľký KARTOSKOP na rok 2017 pre KOZOROŽCOV

10.12.2016 10:06

 

*Citový život

Zemské znamenie má pre sebou rok osobnostného prerodu. Skrátka, opraty života uchopí pevne do svojich rúk. Už sa nebude spoliehať na zásahy osudu či životné náhody; plne si uvedomí, že to, čo sa deje, prípadne i nedeje v jeho živote, súvisí s „navibrovaním“ jeho Ja.

Mnohí Kozorožci začnú pracovať na transformácii mysle – pozornosť sústredia na to, čo chcú; a nie na to, čo si neželajú. Zistia, že radostné myšlienky priťahujú zdar. Naopak, skepsa či negativizmus sa rovnajú nešťastiu a útrapám. Tento aspekt sa priaznivo dotkne predovšetkým citovej oblasti – Kozorožci začnú do jestvujúcich zväzkov vkladať masu prajných energií, teda radosti, nadšenia a optimizmu. Výsledkom bude mocný a na pevných pilieroch stojaci vzťah.

V roku 2017 môžu zadaní jedinci stretnúť iného človeka, ktorý očarí ich dušu. Pravdepodobne však pôjde len o „púhe“ pokušenie, ktorému by ste nemali otvoriť životné „brány“.

Pre osamelých Kozorožcov sa otvárajú „dimenzie lásky“. Priaznivá osobná vibrácia k vám pritiahne viacerých záujemcov či záujemkyne. Vyberajte si však precízne a detailne; nie zbrklo.

Rok 2017 praje bohatšiemu spoločenskému životu.  

*Materiálna sféra

Nastal čas siahnuť po nových métach – a to bez strachov a obáv. Pravda je taká, že viacerí Kozorožci už dlhší čas fungujú v džoboch, ktoré im neprinášajú adekvátny osoh a pasiu. Navyše, môžu pociťovať nudu, stereotyp alebo zošnurovanosť.

Vedzte, že rok 2017 má pre vás transformujúcu „vibráciu“. Ak volanie duše neodignorujete a pustíte sa do hľadania nového džobu, tento krok neoľutujete. Je obrovský predpoklad, že nájdete prácu, ktorá bude plne rezonovať s vašimi potrebami a požiadavkami. Do nosa vám „frkne“ robota, v rámci ktorej kariérne narastiete a polepšíte si aj finančne.

Menej prajný rok – nie však katastrofálny - sa črtá aj pred tými Kozorožcami, ktorí súčasné zamestnanie neopustia. Istoty vám síce ostanú, ale napredovanie a progres ostanú na bode mrazu. Hviezdy tiež odporúčajú spraviť si poriadok v kolegiálnych vzťahoch - nenechajte so sebou „mávať“. Pozor si tiež dávajte na intrigy a nesprávne pochopené verbálne prejavy.

Blížencom, ktorí sú bez zamestnania, sa bude vhodná práca hľadať komplikovanejšie. Podnikatelia pocítia mierny úbytok energie.  

 

*Zdravotná oblasť

Život vám môžu znepríjemniť starosti s pohybovým aparátom. „Štrajkovať“ môže aj koža. 

 

Kartoskop vypracoval: veštec Peter

 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382