Veľký KARTOSKOP na rok 2017 pre BARANOV

17.11.2016 16:47

 

*Citový život

Ohnivé znamenie zvieratníka – ovládané planétou Mars – čaká príjemný rok. Existujúce vzťahy budú požehnané, ba dokonca sa vylepšia aj také zväzky, ktoré v ostatnom čase nahlodal „zub“ nepríjemností – hádky, odlišná životná optika, či dokonca nevera.

Barani budú voči svojim polovičkám otvorenejší, prívetivejší láskavejší a štedrejší. Sudičky pre nich nachystali množstvo nevšedných vzťahových zážitkov, ktoré sa postarajú o utuženie partnerstiev a manželstiev. Rozbijte sa tak nežiaduca rutina a stereotyp – aspekty spôsobujúce chladnutie vzájomných citov. Na obzore je i viac romantiky, obdarúvania, cibrenia spoločných záujmov či cestovania. Viacer Barani popracujú na svojej osobnosti – budú viac chápavejší a menej tvrdohlavejší a zarytejší. Ich častá apatia voči polovičke sa zmení na záujem a rešpekt. Uvedomia si, že za viaceré problémy, ktoré sa objavili v partnerstve alebo manželstve, mohli vo veľkej miere aj oni sami.

Pozitívnu renesanciu zažijú aj vzťahy rodinné. Utrasú sa aj také zväzky, do ktorých vstúpili názorové alebo majetkové nešváry.

Osamelí Barani stretávajú spriaznenú dušu. Rok 2017 je vhodný aj na „vygumovanie“ starých vzťahových blokád – týka sa to tých jedincov, ktorí si vo svojej mysli nosia osobu z minulosti, a preto sa nevedia otvoriť novým a sviežim „vetrom“.

*Materiálna sféra

Sudičky šťastia stoja po vašom boku – a to aj v rámci práce a financií. Dariť sa bude tým Baranom, ktorí už roky fungujú v klasickom zamestnaní, ale aj tým jedincom, ktorí siahnu po nových kariérnych métach. Ak sa rozhodnete pre druhú alternatívu, ľutovať isto nebudete. Samozrejme, daný krok si vyžiada nevyhnutnosť „vstrebávať“ nové teoretické aj praktické poznatky. Nemajte strach - mozgové závity budú fungovať na plné obrátky. Z toho vyplýva, že rok 2017 je priam stvorený aj na vzdelávanie, študijný rast, absolvovanie kurzov či prednášok. Poznatky, ktoré takýmto spôsobom nadobudnete, zužitkujete v praxi.

Ohniví Barani budú oplývať zdravou autoritatívnosťou, čo môže byť mimoriadne prospešné najmä vtedy, ak pôsobia na vyšších postoch a majú pod sebou ľudí. Pod úspech sa podpíše aj sila argumentácie, korektné názory a osožné myšlienky.

Barani, ktorí sú bez práce, majú skvelú šancu nájsť uspokojivý džob. Aj pred podnikateľmi sa črtá progresívne obdobie.

 

*Zdravotná oblasť

Štrajkovať môže pohybový aparát. Popri mase povinností nezabúdajte na adekvátny oddych. 

 

Kartoskop vypracoval: veštec Peter

 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382