Trápi vás zvýšený cholesterol? Toto je duchovná príčina neduhu

22.07.2016 08:09

 

Ľudia, ktorí majú zvýšenú hladinu cholesterolu, necítia pevnú pôdu pod nohami. Život vnímajú ako ťarchu, cítia sa zraniteľní a potrebujú ochranu. Ustavične majú pociť, že na nich zo všetkých strán číhajú nástrahy, komplikácie, problémy, prekážky a neprajní ľudia. Skrátka, ich slabou stránkou je nagatívne vnímanie sveta. Chýba im radosť, zábava a smiech. Aj preto sú často nervózni, napätí a vystresovaní.



*Alternatívne terapie
V prvom rade pomôže pozitívny prístup k životu - treba sa viac radovať a hľadať dôvody na úsmev i smiech. Čím viac šťastia pocítite, tým rýchlejšie sa z vášho tela vyplavia škodliviny. V rámci naturoterapie sa odporúča kompletná zmena stravy - vynechať vyprážané jedlá, tmavé mäso, sladkosti i vysokotučné mliečne produkty. Do stravy zaraďte potraviny bohaté na lecitín. Nájdete ho v hrachu, fazuli, cibuli i cesnaku.
Zvýšený cholesterol je dôsledkom dlhodobo priblokovanej prvej, teda základnej čakry. Pri jej harmonizácii pomôže červená farba, ale aj kamienky ako koral, achát či hematit. Vyskúšať môžete aj energizujúcu sprchu - postavte sa pod tečúcu vodu a predstavujte si, že jej klasická modrastá farba sa mení na jasnú červenú. Preciťujte, ako steká po tele, naberá na seba všetky fyzické aj energetické toxíny a následne sa stráca v odtoku.

*Anjelská pomoc
Pri problémoch s cholesterolom vzývajte archanjela Uriela. Je to anjel radosti, šťastia a pozitívneho myslenia.

*Uzdravujúce mantry
"Každý deň mám dôvod na radosť."
"Som šťastný človek. Čím mocnejšiu radosť vysielam, tým viac sa jej vracia späť."
"Planéta Zem je najbezpečnejšie miesto na život."

 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405