Toto len tak nevymyslíš! Veštiť sa dá aj z vajec, kostí a televízora

07.06.2015 20:14

Klasické spôsoby veštenia pozná zrejme každý. Na nazeranie do budúcnosti zväčša slúžia karty, kyvadlo alebo krištáľová guľa.


Hovorí sa, že dobrý mág dokáže veštiť z čohokoľvek. Pozrite si prehľad najzaujímavejších techník:
*Hydromantia - veštenie z vody. Na Jána hádzali starí Slovania do rieky kvety a podľa obrazcov, ktoré sa na hladine vytvorili, predpovedali budúcnosť.


*Ornitomantia - veštenie podľa letu a správania sa vtákov. Položte akúkoľvek otázku, pozrite sa na oblohu a hľadajte vtáky. Ak zbadáte jedného operenca, odpoveď na vašu otázku je "nie". Ak však uvidíte dva a viaceré vtáky pokope, dostávate kladnú odpoveď.


*Ooskopia - veštenie z vajec. Ak chcete vedieť, či máte porobené, vezmite priehľadný pohár s vodou, vajcom si urobte kríž na čele a jeho obsah rozbite do pohára. Čím viac bubliniek sa vo vode spraví, tým silnejšia je kliatba.


*Klavikulomantia - veštenie z kostí hydiny. Na svadbách sa praktizuje zvyk, že si dvaja ľudia vezmú kosť v tvare písmena V, obaja ju uchopia za konce a ťahajú. Tomu, komu zostane v rukách väčšia časť, sa čoskoro splní želanie.


*Televizualoskopia - veštenie z televízora. Zapnite prijímač, položte akúkoľvek otázku a prepínajte programy. Intuitívne zastaňte na určitej stanici a počúvajte, o čom práve hovoria. V reči moderátora či herca sa ukrýva odpoveď na vašu otázku.

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 275)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6398