SRDCOSKOP - vzťahový súlad medzi Rybami a Vodnárom

17.04.2018 10:58

 

Medzi znamením Rýb a Vodnára vládne magnetizujúca, neskôr však napäťová kompatibilita. Ryby sú vodným znamením zvieratníka - a to im dáva do vienka citlivosť, vnímavosť, zádumčivosť, intuitívnosť, ale aj túžbu po vytvorení stabilného, na pevných pilieroch stojaceho zväzku. 
Vodnárov riadi živel vzduchu - aspekt neuchopiteľnosti, nevypočitateľnosti, istého voľnomyšlienkarstva a túžby po slobode /vedomej alebo skrytej/. 
 
 
Nad Rybami drží počas celého života ochrannú ruku Neptún - planéta hĺbok, tajov a mystiky. Záštitu nad životom Vodnárov prebral Urán - planéta nepokoja, roztržitosti, novátorstva a rebelantstva. 
Keď sa stretnú Ryby a Vodnár, väčšinou si padnú do oka. Priťahujú ich zvláštne magnetické vlny - ťažko popísateľné bežnými slovami. Rybám sa na opozite páči inovatívna myseľ a tvorivý duch. Skrátka, Vodnár pôsobí na citlivé Ryby ako pomyselná továreň na nápady. 
Aj Vodnár je na opozite očarený svojským fluidom - z Rýb sála tajomná energia, ktorá je pre vzdušné znamenie zodiaku mimoriadne dráždivým prvkom. 
Ryby a Vodnári väčšinou vstupujú do mileneckého alebo priateľského spojiva. Plnohodnotné partnerstvá či manželstvá vznikajú zriedka. Ak sa tak stane, spočiatku si ako-tak rozumejú. 
Ryby sú uchvátené novátorskou energiou Vodnára. Páči sa im, ako uvažuje, akú má životnú filozofiu. Fascinuje ich odvaha, ktorá zo vzdušného znamenia sála. 
Aj Vodnár badá na životnej polovičke mnohé plusy – vzrušuje ho predovšetkým citlivá, krehká, empatická, ľudská a vnímavá duša. Očarený je aj silnou intuitívnosťou a senzibilnosťou vodného znamenia. 
Dá sa povedať, že vo vzťahu medzi Rybami a Vodnárom funguje silná fantazijnosť – jeden je pre druhého múzou a inšpiráciou. 
Časom však nastupujú problémy a nuansy - aj Ryby, aj Vodnár badajú na opozite negatívne rysy. 
Rybám prekáža na polovičke rozlietaná a nesúrodá myseľ - nevedia, na čom vlastne sú. Vodnár sa pre Ryby stáva neuchopiteľný a nečitateľný. Navyše, Vodnári mávajú sklony k flirtom alebo nevere. A to je pre citlivé znamenie zvieratníka hotovým zabijakom. 
Naopak, aj Vodnári badajú na partnerovi či partnerke záporné rysy. Ide najmä o plávanie v oblakoch, tajnostkárčenie, ponurosť psychiky či menlivosť nálad. 
Práve tieto prvky zvyknú kradnúť zo vzájomnej lásky. Navyše, vo vzťahu medzi Rybami a Vodnárom často vládne nekvalitná finančná vibrácia - čiže bojujú s materiálnymi starosťami. 
Ak nuansy neustriehnu včas - a obojstranne nezakročia - musia si byť vedomí toho, že ich zväzok pôjde do záhuby. A to s najväčšou pravdepodobnosťou tak, že si jedna strana nájde iného partnera. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382