SRDCOSKOP - vzťahový súlad medzi Rakom a Škorpiónom

23.01.2018 15:15

 

Medzi znamením Raka a Škorpióna vládne magnetizujúca a doplňujúca kompatibilita. V astro-kuloároch sa hovorí, že ide o jedno z najlepších a najprogresívnejších spojív vôbec.  
 
 
Rak i Škorpión sú z podobného životného cesta - a to vzhľadom na to, že im vládne element vody, prinášajúci citlivosť, zmysel pre hĺbku i duchovno ako také. Nad Rakmi drží ochrannú ruku Mesiac, nad pichľavými Škorpiónmi zasa Pluto. 
Keď sa stretnú, väčšinou to medzi nimi poriadne zaiskrí. Z druhej strany cítia zvláštne osobnostné fluidum, ktoré ich nesmierne fascinuje i magnetizuje zároveň. Často - ak tomu okolnosti hrajú do karát - vstupujú do partnerstiev alebo manželstiev. Spájajú ich podobné alebo rovnaké životné optiky - túžba po stabilnom partnerstve, naplnenom tak fyzičnom, ako i duchovnom. 
Škorpiónovi sa na Rakovi páči najmä svojská povaha, ktorú sa nebojí manifestovať. Zároveň je uchvátený citlivosťou, ľudskosťou a humánnym prístupom. Pôsobí rezervovane a tajomne, no súbežne vzrušujúco a príťažlivo. Rak posilňuje v partnerovi pocity istoty, stability a celostnej zakorenenosti.
Aj Rak je očarený druhou stranou - na Škorpiónovi ho fascinuje zvláštne osobnostné vyžarovanie, erotickosť, ktorá mu priam srší z očí, ale aj zmysel pre hĺbavosť, duchovno, mystiku, spoznávanie tajov a mystérií bytia. Pravda je tiež taká, že Rakovi sa na druhej strane nesmierne páči snaha urobiť pre polovičku všetko, čo jej vidí na očiach. 
Ak sa Rak a Škorpión rozhodnú odštartovať pevnejšie spojivo, ľutovať určite nebudú. Ich zväzok by mal byť naplnený všetkým, čo obe strany potrebujú - a po čom ich srdcia prahnú. 
Samozrejme, aj takýto zväzok prináša "muchy" - Rak musí ustriehnuť precitlivenosť, panovačnosť, citové manipulátorstvo či nežiaduce flirty v spoločnosti /ktorými si chce testovať reakcie Škorpióna/. 
Pichľavé znamenie zverokruhu by malo vykorigovať hádavosť, negativizmus, žiarlivostnú povahu či schovávanie emócií v hĺbkach duše. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 276)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6399