SRDCOSKOP - vzťahový súlad medzi Blížencami a Váhami

07.01.2018 09:18

 

Medzi znamením Blížencov a Váh vládne magnetizujúca a doplňujúca kompatibilita. Obe znamenia zvieratníka sú vzdušné, a teda pohyblivé, menlivé, progresívne a "splývavé". Blížencom vládne Merkúr - planéta osobnostného rastu a napredovania, nad Váhami drží ochrannú ruku Venuša – harmonická a jemnocitná planéta. 
 
 
Blíženci a Váhy sa najčastejšie dávajú dokopy v spoločnosti - a to vzhľadom na to, že obe znamenia sú otvorené svetu /neizolované, nesamotárske, neschovávajúce sa vo vlastnej ulite/. Vzájomné padnutie si do oka nie je raritou. Spoja ich podobné životné témy, celostná optika, názory na "pozemskosť". Dá sa povedať, že sú z rovnakého cesta. V ich útrobách drieme túžba po láske, no zároveň aj po živote slobodnom, ľahkom a splývavom. Keďže týmto paradoxom oplývajú obe strany - i Blíženci, i Váhy - dokážu si porozumieť aj v otázke budovania zväzku. 
Blížencom sa na deťoch Venuše páči najmä osobitný šarm, ktorý z nich sála. Pre "Merkúrovca" sa tak Váha stáva silným magnetom. Kdesi vnútri cíti, že práve tento človek ho môže urobiť šťastným. 
Naopak, Váham sa na Blížencovi okamžite zapáči komunikatívnosť, optimistický duch, no najmä intelektuálna úroveň. 
Keď sa rozhodnú pre spoločný život, s najväčšou pravdepodobnosťou pôjde o netradičný, nevšedný, aktívny a živý zväzok s množstvom dobrodružstiev a novátorských energií - to však vonkoncom nie je na škodu, nakoľko takýto život potrebujú obe strany. Je však dôležité, aby mali pri rozbehu partnerstva vysporiadané staré citové záväzky /aby sa nerýpali v ľúbostných sklamaniach/ a aby nedisponovali príliš uvoľnenými mravmi /v duchu teórie "nechcem sa viazať - chcem si len užívať"/. 
Vzájomné spojivo býva popretkávané prajnými a pozitívnymi vibráciami. Blíženci milujú na Váhach vyberavé správanie, jemnocit, túžbu po harmónii, zmysel pre spravodlivosť, nekonfliktnosť a spoločenskosť. Naopak, Váham na druhej strane imponuje veselosť, komunikatívnosť, dôvtip, vynachádzavosť a otvorená duša. 
Vedia v sebe čítať. Rozumejú si v materiálnych, citových aj intímnych otázkach. Blíženci zbožňujú nerozhodnosť a balasovanie detí Venuše - pretože ich môžu viesť. Vo vzťahu sa nikdy nenudia. Keď chcú čas tráviť vo dvojici, pustia si romantický film a držia sa pritom za ruky. Naopak, keď chcú hýriť, zájdu medzi priateľov - ktorých majú obe strany požehnane. "Utužovačom" vzájomného puta býva návšteva rôznych spoločenských podujatí, zmysel pre dobrodružstvo a spontaneitu, časté cesty a cestovanie, ale aj kvalitná sexualita, v rámci ktorej je saturovaný tak Blíženec, ako i Váha. 
 
V každom prípade platí, že zväzok medzi nositeľmi vzdušného znamenia má veľké šance na dlhodobú trvácnosť. Ideálne je, ak sa stretnú v zrelšom veku.
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 274)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6397