SRDCOSKOP - vzťahový súlad medzi Baranom a Strelcom

01.08.2017 13:13

 

Obom znameniam vládne element ohňa. Keď sa stretnú dve "ohnivé" bytosti, zväčša to medzi nimi okamžite zaiskrí. Cítia zvláštne chvenie, "túžobnosť", magnetizmus. Majú pocit, že našli to, po čom dlhé roky prahli ich telá aj duše. V reálnom živote sa často stáva, že ich to okamžite "vtiahne" do intimity - pretože sa vzájomne silno priťahujú. Spája ich zmysel pre dobrodružstvo, radostný a optimistický prístup k životu, "neposednosť", ale aj zdravá komunikatívnosť - vedenie dialógov o všetkom možnom aj nemožnom. Na tomto základe si padnú do oka a začnú uvažovať nad tým, že by sa daným človekom odštartovali aj hodnotnejší zväzok.

Baranovi sa na Strelcovi páči aktívny "duch", dynamické a progresívne uvažovanie, odvaha a nebojácnosť, ale aj pozitívne fluidum, ktoré z neho sála. Baran má pocit, že jeho "opozitum" ho dobíja masou priaznivých vibrácií.

Naopak, Strelcovi sa na druhej strane pozdáva barania "rozšafnosť" a erotická vibrácia. Oceňuje tiež otvorenosť, priamočiarosť, húževnatosť a pomyselný vnútorný motor, ktorý pracuje na plné obrátky.

Barani a Strelci môžu fungovať ako priatelia, ale aj ako milenci a partneri. Zhodnú sa na duchovnej i fyzickej báze.

"Oheň", ktorý ich však riadi a usmerňuje, môže spôsobovať aj komplikácie - ostré výmeny názorov /ktoré sa ale rýchlo vyriešia/, výbušnosť, jedovitosť, netrpezlivosť, prípadne aj majetnícke sklony alebo žiarlivostné "scenáre". Navyše, je otázne, či si tieto dve znamenia dokážu byť stopercentne verné. "Nuansou" zväzku medzi Baranom a Strelcom bývajú aj finančné starosti - pretože vedie vyhadzovať peniaze na zbytočnosti či malichernosti.

Ak si dajú dostatok voľnosti, zľavia zo svojej výbušnosti a pichľavej prostorekosti, "utlmia" ego a budú stavať na spoločných záľubách /napríklad cestovaní/, ich láska sa stane mocnou čarodejkou.

 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 275)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6398