Spoznávame mocné RUNY. Toto je kúzelný symbol THORN

14.09.2018 07:24

 

Runy sú dávnoveké symboly, zahalené oparom tajomna. Slúžia na nadväzovanie dialógov s duchovným svetom – a na zužitkovanie jeho darov v prospech celostného dobra. Runové znaky sa kedysi ryli do kameňov alebo stromov. Doba pokročila – dnes ich moc možno využiť jednoduchou vizualizáciou magického symbolu a privolaním prajných síl. Ak to, po čom túžite, rezonuje s vaším Božím ja, bytosti dobra vám to rady splnia. 
 
 
Symbol Thorn je zasvätený bohovi Thórovi, ktorý mohutným kameňom zneškodňoval zlých obrov. Z toho vyplýva, že runa pomáha pri eliminovaní všetkých vonkajších vplyvov, ktoré by mohli záporne zasiahnuť do našich životov. Vytvára pomyselný strážny štít, za ktorý nepreniknú energie nepriateľov, sokov, zlomyseľníkov, intrigánov alebo dlhoprstých. 
Runa je silne nápomocná pri čistení dlhodobých medziľudských sporov a konfliktov – a to tak, aby v nich zvíťazila pravda. 
Thorn predstavuje mužskú silu, nebojácnosť, plodnosť, potenciu, schopnosť seba-prezentácie a seba-manifestácie. 
Na zdravotnej báze posilňuje činnosť celého kardiovaskulárneho systému.
Energiu runy možno zužitkovať jej kreslením, vizualizáciou, prípadne nosením amuletu s vyobrazením Thornu. Symbol sa na spirituálnej báze spája so zeleno-červeným minerálom heliotropom. Kúzelný kameň zabezpečuje človeku, ktorý ho nosí, neoblomnú, no láskyplnú silu. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382