Profesionálny kartoskop od 9. do 15. júla

29.06.2018 06:56

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Uriel – karta Bohatstvo

Aktuálny týždeň je vhodný na: investície, zúročovanie peňazí, výhry a víťazstvá, dožičenie si viac
V tomto týždni sa treba vyhýbať: strachovaniu sa o financie, kutiu hrôzostrašných materiálnych scenárov, prehnanému žgrlošeniu na úkor vlastného ja
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Univerzum je štedré – a preto mám všetko, čo potrebujem.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: lymfatický systém
Kľúčový minerálny kameň: rubín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch nerobte na poli vzťahov zbrklé alebo emóciami popretkávané rozhodnutia. Všetko si dôkladne premyslite – a až potom vydajte kľúčový verdikt. Práca, kariéra a financie: ste magnetom na peniaze. Prichádzajú zo všetkých svetových strán. Aktuálne dni žičia aj plánovaniu alebo samotnej realizácii dôležitých investícií, napríklad i do bývania. Zdravotný stav: dostatočne oddychujte.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: vo vzduchu visia nepríjemné hádky, spôsobené odlišnou optikou. Pokúste sa príliš nevypeniť – z úst by vám mohli vypadnúť nepekné, ba priam vulgárne slová. Práca, kariéra a financie: aj keď ste pragmatik, ktorý zväčša veľa inovatívnych nápadov nevyprodukuje, teraz je situácia iná. Dá sa povedať, že z rukáva sypete jednu skvelú ideu za druhou. Zdravotný stav: dbajte na zdravé a kvalitné dýchanie. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: vo vašej blízkosti je človek, ktorý vám saje osobnú energiu. Hovorí sa mu vampír. Včas ustriehnite, o koho ide. Vzápätí sa danému jedincovi vyhýbajte. Práca, kariéra a financie: v ostatnom období viac snívate ako konáte. Staviate si vzdušné zámky. Duchovná ríša vyzýva k obratu – sňajte si z očí ružové okuliare a na všetko hľaďte cez prizmu pravdy. Zdravotný stav: objaviť sa môžu problémy s imunitou alebo s alergiami. 
 
RAK
Láska a vzťahy: vaše vzťahy sú nudné a stereotypné. Treba do nich vliať novátorské esencie. Čo by ste povedali na výlet alebo dovolenku v kruhu tých, ktorých ľúbite? Práca, kariéra a financie: vyjdenie z pomyselného kruhu chorobnej rutiny a dogmatickosti sa od vás vyžaduje aj na poli práce. Stále ste v jednom kolobehu – a to vám očividne škodí. Zdravotný stav: objaviť sa môžu chronické choroby, ktoré vás už kedysi potrápili. 
 
LEV
Láska a vzťahy: niekto z blízkych na vás váľa svoje starosti a bremená. Naučte sa hovoriť nie. Napokon, nie ste smetný kôš. Práca, kariéra a financie: na poli matérie ste rázny a rozhodný jedinec, ktorý vie, čo chce. A to je dobre – práve tieto prvky z vás robia obdivuhodného človeka, ktorému iní kľačia pri nohách a ktorému sa zadarí všetko, do čoho vrazí energiu. Zdravotný stav: haprovať môže chrbát. Začnite cvičiť jogu. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: na obzore je zrada alebo sklamanie – buď z vašej strany, alebo voči vám. Snažte sa poskytovať čestnosť, korektnosť a otvorenosť. A – pochopiteľne – rovnaké atribúty aj vyžadujte od blízkych ľudí. Práca, kariéra a financie: ak vám dosiaľ na poli matérie chýbala ráznosť a rozhodnosť, teraz sa situácia mení. Kľuje sa z vás nový jedinec – vediaci, čo chce, a kam kráča. Len tak ďalej. Zdravotný stav: štrajkovať môže krvný tlak alebo tep. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: niekoho si príliš čačkáte alebo prikrášľujete. V skutočnosti vôbec nie je taký, ako ho vnímate. Sňajte si z nosa ružové okuliare. Nechovajte na pleciach hada. Práca, kariéra a financie: uvedomte si, že nerozhodnosť alebo balansovanie sú škodlivé prvky. Život má rád jasnú a fixnú energiu. Disponujte teda jednoznačnými pracovnými alebo finančnými métami. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete slabší zrak. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: Škorpiónov čaká komplikovanejší týždeň – aj na poli vzťahov, aj na poli matérie. V citovej oblasti môžete zaregistrovať emočné preťaženie. Skrátka, všetkého je na vás akosi priveľa. A vaša psychika je na bode mrazu. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visí podraz. Všetky dokumenty, ktoré sa chystáte podpísať, si dôsledne preštudujte. Nevstupujte do intríg. Zdravotný stav: objaviť sa môžu závažnejšie neduhy s dlhodobou rekonvalescenciou. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: duchovná ríša vraví, že v ostatnom čase myslíte viac na peniaze alebo osobný prospech než na kvalitu vzťahov. Zmeňte to. V opačnom prípade sa vám ľudia, ktorých ľúbite, emočne vzdialia. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia novátorským energiám. Ak vám v hlave skrsne zaujímavý pracovný nápad, pustite sa doň, a to bez otáľania. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete priberanie na váhe. Chce to viac športu. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: na obzore je vynikajúci rodinný týždeň. Pokúste sa aktuálne dni stráviť s ľuďmi, ktorí sú vášmu srdcu najbližší. Niečím príjemným, ba možno aj luxusným ich prekvapte. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša pobáda k tomu, aby ste aktuálne dni investovali do nasávania nových poznatkov a vedomostí. Budú nápomocné pre váš osobnostný alebo kariéry rozkvet. Zdravotný stav: upravte životosprávu. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: na vzťahovej pôde pozor na manipuláciu – aj smerom od vás, aj smerom na vašu osobu. Uvedomte si, že vo zväzkoch musí fungovať zdravá sloboda. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni sú priam stvorené na myšlienkový detox. Máte prejsť vnútornou katarziou – a uvedomiť si, čomu sa chcete a čomu nechcete venovať. Zdravotný stav: dlhodobé starosti s pohybovým aparátom riešte s odborníkmi. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: na aktuálne dni budú citlivé Ryby spomínať rady. Pravdepodobne vás niekto milo prekvapí – možno správou, možno darčekom. Na obzore je romantické stretnutie. Práca, kariéra a financie: ak sa vám na poli matérie nedarí, príčinu nehľadajte v okolí, ale vnútri seba. Drieme vo vás veľa strachov – a tie, pochopiteľne, bránia v tom, aby ste sa mohli rozvíjať. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť tráviace ťažkosti. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382