Profesionálny kartoskop od 8. do 14. augusta

03.08.2016 15:33
 
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Chamuel – pokoj
Týždeň praje: oddychu a relaxu, dovolenkovým pobytom, „inventúre“ v mysli, očistným rituálom, detoxikačným kúram, zbavovaniu sa rôznych druhov závislostí
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Nechávam svojím Ja pretekať silné očistné prúdy, ktoré ma zbavujú všetkého, čo ku mne nepatrí.“
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: ľudia narodení v ohnivom znamení budú disponovať množstvom sexepílu a osobnej príťažlivosti. Na isté obdobie sa stanete stredobodom pozornosti. Vychutnajte si tento pocit naplno a zužitkujte ho vo svoj prospech. Práca, kariéra a financie: pracovná sféra je stabilná, finančné „kohútiky“ sú otvorené. Popri mase povinností však nezabúdajte na oddych. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s očami. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: sodalit. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: hviezdy vás vyzývajú, aby ste materiálne starosti neprenášali do citovej roviny. V opačnej prípade hrozia hádky a konflikty – a o tie vonkoncom nestojíte. Práca, kariéra a financie: je čas spraviť si v hlave poriadok a novú organizáciu. Pouvažujte, čo vlastne chcete robiť a akým oblastiam sa venovať a vzápätí uskutočnite nevyhnutné kroky k realizácii týchto plánov. Zdravotný stav: pozor na pohybový aparát. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: granát. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: v citovej oblasti sa črtajú problémy. Vplyvom odlišnej životnej optiky hrozia hádky a konflikty. Snažte sa nad ne povzniesť a vnímať ich ako nevyhnutnú súčasť života. Skrátka, raz svieti slnko, inokedy prší. Práca, kariéra a financie: na pracovisku ustriehnite intrigy. Nepúšťajte sa do ohovárania kolegu či kolegyne – aj keď si o to koleduje. Zdravotný stav: objaviť sa môžu dýchacie problémy. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: akvamarín.  
 
RAK
Láska a vzťahy: citlivé znamenie zverokruhu prežije harmonický týždeň. Vo vašej blízkosti sa objavia príjemní ľudia. Oživiť môžete aj staré kontakty. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vás vyzýva, aby ste boli otvorený človek a svoje názory či pohľady prezentovali nahlas. Nebojte sa, kolegovia a ani šéfovia sa neurazia. Naopak, otvorený prístup ocenia. Zdravotný stav: pociťujete mohutný príliv energie a sršíte vitalitou. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: tyrkys.  
 
LEV
Láska a vzťahy: črtá sa pred vami priam hororový týždeň. Vzťahová oblasť bude nenaplňujúca, ba priam skľúčujúca. Na obzore sú hádky, nedorozumenia, ale aj chladnutie citov. Je to dočasná záležitosť. Práca, kariéra a financie: v okolí máte závistlivého človeka, ktorý vám kradne silu. Urobte si adekvátnu ochranu – napríklad nosením šperku z turmalínu. Zdravotný stav: potrápiť vás môže zdravotný stav rodinného príslušníka. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: turmalín. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: hviezdy vás varujú – ostaňte verný! Je možné, že sa vás zmocnia chúťky rôzneho druhu. Pamätajte, že zbrklý flirt nikdy nenahradí hodnotný a vyvážený vzťah. Práca, kariéra a financie: buďte ostražitý a pozorný – najmä pri podpisovaní zmlúv, dokumentov či úradných tlačív. Aj malá chybička by mohla mať katastrofálne následky. Zdravotný stav: do vášho tela prichádza oveľa viac vitality než obvykle. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: záhneda. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch budete pociťovať oveľa viac samoty a izolácie než obvykle. Dôvod? Máte sa zahĺbiť do seba samého a viesť dialóg s dušou. Spoznávajte jej taje a mystériá. Práca, kariéra a financie: nie je vylúčené, že vás nadriadení budú nútiť do istého rozhodnutia či kroku. Ak ho necítite ako správny, nerobte ho. Priniesol by vám viac škody než osohu. Zdravotný stav: objaviť sa môžu zápalové procesy v organizme. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: jadeit.  
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: v aktuálnych dňoch môžete prežiť nečakané zmeny a turbulencie. Je to kvôli karme – dočisťuje sa. Transformácie, ktoré sa dostavia, plne akceptujte. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde si dávajte pozor na intrigy a klebety. Do žiadnych nevstupujte a ak sa dozviete o rečiach smerovaných na vašu osobu, absolútne ich odignorujte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s pohybovým aparátom. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: koral 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: črtá sa pred vami prekrásny a romantikou naplnený týždeň. Ak ste vo vzťahu, prežijete neopakovateľné chvíle vo dvojici. V prípade, že ste bez zväzku, očakávať môžete príchod nového človeka. Práca, kariéra a financie: hviezdy vás vyzývajú, aby ste boli spontánny. Nad novými výzvami príliš neuvažujte a „nemeditujte“. Rýchly krok prinesie zdar a úspech. Zdravotný stav: pozor na imunitu. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: chryzokol. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: otvára sa pred vami očistný týždeň. Pokiaľ fungujete vo vzťahu, ktorý prestal spĺňať základné úlohy a nestojí na zdravých či pevných pilieroch, je čas ukončiť ho. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch disponujete mocnou osobnou vibráciou a silou argumentácie. Zužitkujte to vo svoj prospech – na kariérny a finančný progres. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte urogenitálny trakt. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: karneol. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa dostaví dilema. Nie je vylúčené, že budete uvažovať nad tým, či je lepšie ostať v súčasnom vzťahu, alebo sa pustiť po nových cestách. Karty radia – zvoľte si druhú možnosť. Práca, kariéra a financie: žiari nad vami slnko – a to je znak zdaru. Projekty a aktivity, do ktorých vrážate energiu, vyjdú podľa vašich predstáv. Na obzore sú aj nečakané peniaze. Zdravotný stav: pozor na tlak. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: ruženín. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: vodné znamenie prežije dni plné intimity a zdravej erotiky. Sršíte sexepílom – využite to vo svoj prospech. Práca, kariéra a financie: nie je vylúčené, že vás sklame osoba, na ktorej vám záležalo alebo ktorej ste plne dôverovali. Mávnite nad tým rukou. V živote to funguje jednoducho – časť ľudí odíde, no prídu zas noví. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte hustotu krvi a lymfatický systém. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: rubín. 
 
 
Ak máte záujem o osobný výklad, zájdite na stránky veštca Petra - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405