Profesionálny kartoskop od 5. do 11. novembra

05.11.2018 17:18

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Michael – karta Vonkajší nepriateľ

Aktuálny týždeň je vhodný na: posilňovanie celostnej ochrany; prácu s energetickým telom – aurou a čakrami; zveľaďovanie osobnej sily; posilňovanie sebalásky, sebaúcty a sebahodnoty; zdravý egoizmus – v duchu teórie „tým najdôležitejším človekom pre seba samého som ja“
V tomto týždni sa treba vyhýbať: energetickým vyciciavačom; ľuďom so zlou a potemnelou energiou; prehnanej pokore; manipulačným technikám smerovaným na našu osobu
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Som pod Božou ochranou.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: celý tráviaci trakt
Kľúčový minerálny kameň: jantár
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – viac mlčte než rozprávajte. Vplyvom vnútorného napätia by ste mohli slovne uraziť blízkeho človeka. A rana na srdci by sa štopkala dlhý čas. Práca, kariéra a financie: je možné, že v ostatnom čase ste osobnú energiu, prípadne aj peniaze vrážali do aktivity, ktorá vonkoncom neprináša sladké ovocie. Teraz prichádza precitnutie, a teda aj prehodnotenie plánov. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete slabnúci zrak.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: žijete v ilúzii. Určitého človeka, prípadne okolnosti, ktoré vedno prežívate, si prikrášľujete a čačkáte. Čoskoro sa dostaví tvrdé precitnutie – a teda uzretie situácie vo svetle pravdy. Práca, kariéra a financie: tak veľmi sa snažíte o úspech, no ten neprichádza. Zľavte z nátlaku – a veciam dajte voľný priebeh. To je cesta k vytúženému zdaru. Zdravotný stav: objaviť sa môžu neurologické ťažkosti, prípadne starosti s očami alebo ušami. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: pred Merkúrovcami sa črtá vynikajúci týždeň – aj na poli citov. Konečne sa rozlúskne dlhodobý ľúbostný problém – a vy si vydýchnete. Práca, kariéra a financie: všetko, do čoho sa púšťate, vychádza nad vaše očakávania. A v týchto intenciách sa ponesie aj aktuálny týždeň. Ste materiálnym guruom – a úspech je vaším každodenným chlebíčkom. Zdravotný stav: cítite sa fit. Popri práci však nezabúdajte na odych. 
 
RAK
Láska a vzťahy: váš ľúbostný život už istý čas hapruje. Cítite sa smutne, melancholicky, izolovane. Ak príčinu hľadáte v okolí, ste na omyle – tkvie vo vás. Pôsobíte nedostupne, rezervovane a v podstate aj chladne. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – naučte sa hovoriť nie. V opačnom prípade vás bude prostredie zneužívať a kresať na svoj obraz. Zdravotný stav: dbajte najmä na zdravý kardiovaskulárny systém.
 
LEV
Láska a vzťahy: prichádza týždeň sebareflexie. Máte sa zahĺbiť do seba samého – a uzrieť vlastnosti či rysy, ktoré vášmu citovému životu škodia. Popracujte na ich eliminácii. Práca, kariéra a financie: ustavične sa spoliehate na to, že v určitej aktivite, činnosti alebo projekte nastane obrat – a na základe toho sa vám otvoria finančné kohútiky. Ste na omyle. Ide o falošnú ilúziu. Zdravotný stav: merajte si krvný tlak. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: je čas spoločensky žiť. Pozvanie medzi fajn ľudí neodmietnite. Samota vášmu ja nesvedčí. Keď ste v izolácii, hlava vám frčí na plné obrátky – a rozmýšľate nad samými somarinami. Práca, kariéra a financie: staré príslovie hovorí – kto sa bojí, nech nechodí do lesa. Aplikujte túto frázu do bežného života. Strach zameťte pod koberec – a pustite sa do nových výziev. Zdravotný stav: štrajkovať môžu nohy. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: z vášho osobného vzťahu sa stratila dôvera. Zrejme bola narušená vplyvom krízovej situácie, ktorú ste prežili. Nápravu vám poskytne zdravá a otvorená komunikácia – a to naozaj o všetkom. Práca, kariéra a financie: pred Venušovcami sa črtá novátorský týždeň. Ak túžite po zmenách na poli matérie, učiňte ich práve teraz. Transformácie prinesú sladké plody. Zdravotný stav: dbajte na zdravý urogenitálny trakt. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: váš sexepíl narastá. Manifestujete svoju krásu – vnútornú aj vonkajšiu, čo prináša množstvo záujemcov a záujemkýň. Ak ste bez zväzku, je možné, že sa vám nosa frnkne interesantný človek. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni nežičia veľkým aktivitám či projektom. Práve naopak – máte zľaviť z tempa a dostatočne oddychovať. Telo sa vám poďakuje. Zdravotný stav: organizmus zásobte väčším množstvom céčka. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: drieme vo vás tendencia každého poúčať a usmerňovať. Nečudo, že sa vám časť blízkych vzďaľuje. Nie vždy potrebujú usmernenia od takzvaného mudrca a vševedka. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – zľavte z tempa. Áno, na pleciach toho máte príliš veľa. Ak si nestanovíte hranice a mantinely, môžete ochorieť. A z neduhu by ste sa dostávali dlhší čas. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite respiračný trakt. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: pred zemským znamením sa črtá erotikou nabitý týždeň. Zadaní jedinci sa väčšmi zblížia so svojou polovičkou, tých osamelých čaká príjemný flirt. Vychutnávajte si krásy pozemskosti. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase ste boli ako vyžmýkaná handra. Teraz sa do vás vracia stratená sila. A to je dobre. V hlave máte množstvo projektov, ku ktorým je osobná energia potrebná ako soľ. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: pozrite sa pravde do očí – v ostatnom čase vás osobné zväzky nesaturujú. Práve naopak – vnútri vás vytvárajú smútok a rozorvanosť. Uskutočnite zmeny, ktoré vášmu ja prospejú. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni majú ukončovaní a uzatvárací charakter. Áno, bodku smiete dať za takými činnosťami, ktoré už neprinášajú to, čo by prinášať mali. Nových výziev sa nebojte. Zdravotný stav: kúpte si lymfatický čaj. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: na aktuálne dni budú vodáci spomínať s horkosťou v srdci. Na obzore sú peripetie a starosti – a to aj na ľúbostnej báze. Zrejme vás niekto z okolia poriadne naštve alebo vycicia. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – pozor na klamárov, špekulantov a podvodníkov. Vo vašej blízkosti ich je ako maku. Nesadnite na lep človeku s nekalými úmyslami. Zdravotný stav: jesennú únavu prebijete športom. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382