Profesionálny kartoskop od 5. do 11. marca

25.02.2018 08:11

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Rafael – karta „mier“

Aktuálny týždeň je vhodný na: nastoľovanie vnútorného pokoja a mieru; urovnávanie interných konfliktov; rozpúšťanie medziľudských sporov; odpúšťanie tým, ktorí nás ranili alebo nám ublížili; šírenie pozitívnej mierovej osvety 
V tomto týždni sa treba vyhýbať: vytváraniu napätia – buď vnútri nás, alebo vo vonkajšom prostredí; konfliktnému správaniu; odsudzovaniu alebo posudzovaniu iných ľudí
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Všetci sme jedno.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: kardiovaskulárny systém
Kľúčový minerálny kameň: olivín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: niekto z blízkych vás milo prekvapí. Oplaťte mu to – napríklad darčekom alebo pozvaním na luxusnejšiu večeru. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia kreovaniu nových pracovných či podnikateľských plánov. Vo vašej hlave sa môže zrodiť brilantná idea, ktorá sa pretaví do zberu sladkých plodov v podobe nemalých peňazí. Zdravotný stav: pod kontrolou majte hlavu a spánok. Popíjajte medovkový čaj.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: je možné, že sa vás niekto z blízkych bude snažiť zmanipulovať alebo emočne ovplyvniť. Nedajte sa – za každých okolností si zachovajte vlastnú optiku. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša chce, aby ste si uvedomili svoje kvality a plusy. Ich schovávanie v útrobách vám nesvedčí – naplno ich prejavte. Napokon, zdravé sebavedomie ešte nikomu neublížilo. Zdravotný stav: dbajte na imunitu. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: pred vzdušným znamením zvieratníka sa črtá priam ukážkový týždeň – aj na poli lásky. Všetky citové starosti, ktoré vás dosiaľ kvárili, sa rozpustia. Niektoré samy, iným pomôžete vlastným pričinením. Práca, kariéra a financie: na obzore sú dobré správy. Siahnuť môžete aj po zdravom riskovaní. Sudičky šťastia žehnajú výhram a víťazstvám. Zdravotný stav: pod kontrolu majte psychiku. Siahnite po kvalitnom relaxe. 
 
RAK
Láska a vzťahy: aktuálne dni otestujú vašu schopnosť komunikovať a reagovať na okolité vplyvy. Zrejme vás niekto poriadne rozčúli. Pokúste sa zachovať si chladnú hlavu a úsmev na perách. Práca, kariéra a financie: na poli práce sa cítite isto. Máte svoje pevné miesto, viete, čo máte robiť a čo za odvedenú robotu získate. V týchto intenciách sa ponesú aj nadchádzajúce dni. Zdravotný stav: pod kontrolou majte hrdlo, priedušky a pľúca. 
 
LEV
Láska a vzťahy: na obzore sú medziľudské šarvátky, nepokoje, hádky a spory. Dôvod? Ustavične si chcete presadzovať len to svoje. Okrešte ego-hrebienok. Práca, kariéra a financie: na pracovisku očakávajte dobré správy – zrejme získate pochvalu. Napokon, ste šikovný a odvážny jedinec, ktorý vie, čo chce, a s plnou vervou si za tým kráča. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä kardiovaskulárny systém. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: pred zemským znamením zvieratníka sa črtá romantický týždeň. Snažte sa maximum času tráviť s milovanou osobou, prípadne s dobrým priateľom. Práca, kariéra a financie: na obzore sú progresívne rozhodnutia. Verdikty, ktoré učiníte v týchto dňoch, budú správne. Ak túžite po nových kariérnych métach, nebojte sa po nich siahnuť. Zdravotný stav: cítite sa fit. Jediné, čo treba vykorigovať, je životospráva. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: vo vašich vzťahoch vládnu chaotické energie. Dôvod však nehľadajte na druhej strane – ale vnútri seba. V podstate neviete, čo chcete. Duchovná ríša odporúča hĺbkový ponor do vlastného ja a dôkladné pouvažovanie nad životom ako takým. Práca, kariéra a financie: na obzore je masa povinností a úloh. Nesnažte sa ich všetky vyriešiť okamžite – môžete sa vynervovať, čo vyústi do zdravotných ťažkostí. Zdravotný stav: okrem únavy a vyšťavenosti majte pod kontrolou genitálny systém. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: pred Škorpiónmi sa črtá príjemný zaláskovaný týždeň. Po vašom boku sú osoby, na ktoré sa môžete spoľahnúť a ktoré si vás vážia. Poďakujte Bohu za všetko, čím vás na poli lásky požehnal. Práca, kariéra a financie: vo vašej blízkosti je neprajník. Navonok sa môže usmievať, vnútri však prechováva jed. Zapnite intuíciu – tá zlomyseľníka okamžite odhalí. Zdravotný stav: starajte sa o svoj žalúdok, žlčník a pečeň. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: uzatvorte minulosť. Ak sa ustavične vŕtate v starých citových krivdách alebo bôľoch, nečakajte, že vám do cesty príde spriaznená duša. Odpútajte sa od toho, čo bolo. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni sú priam stvorené na pomoc iným ľuďom. Majte oči na stopkách – vo vašom okolí sú osoby, ktoré potrebujú pomocnú ruku. Buď vo forme povzbudenia, alebo finančnej injekcie. Zdravotný stav: dbajte na vyváženú psychiku. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia sebaláske. Starajte sa o svoje ja, doprajte si viac, investujte do krásy alebo vzdelania. Vaša duša sa vám poďakuje neskutočným pokojom, ktorý vás naplní od hlavy až po päty. Práca, kariéra a financie: túžite po materiálnych zmenách? Práve teraz ich môžete zrealizovať, a to ľavou zadnou. Pracovné korektúry prinesú zber sladkých plodov. Hlavne sa ich nebojte. Zdravotný stav: ustriehnite pohybový aparát.  
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: v týchto dňoch pozor na komplikované, rozlietané alebo nesúrodé myšlienky. Mohli by nabúrať vzťahovú oblasť. Majte jasno v tom, čo na poli lásky chcete, čo ste ochotný dať a čo zasa prijať. Práca, kariéra a financie: po vašom boku stoja sudičky celostného šťastia. Finančné kornúty sú otvorené – využite to naplno. Aktuálne dni žičia výhram a víťazstvám. Zdravotný stav: haprovať môže nervový systém. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: na aktuálne dni budú Ryby spomínať nerady. Na obzore sú problémy rôzneho druhu – aj na poli lásky a vzťahov. Potrápi vás najmä vaša povaha, vplyvom ktorej si môžete rozhádať blízke osoby. Práca, kariéra a financie: konflikty hrozia aj na pracovisku. Vo vzduchu tiež visí mohutný stres. Pokúste sa ho zvládnuť bez zdravotnej ujmy. Meditujte a rozjímajte. Zdravotný stav: okrem psychiky dbajte na zdravé trávenie. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405