Profesionálny kartoskop od 5. do 11. februára

30.01.2018 19:25

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Sandalfon – karta „pustiť sa“

Aktuálny týždeň je vhodný na: skoncovanie so všetkým, čo dlhodobo nefunguje, nastolenie odľahčujúcich a oslobodzujúcich energií, osobnostný prerod, korekciu myšlienok
V tomto týždni sa treba vyhýbať: pridŕžaniu sa minulosti, žitiu v tom, čo bolo, otváraniu starých bolestí a rán, manipulácii, vytváraniu škodlivých emočných pút alebo reťazí
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Vidím svetlo, a nie tmu.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: dýchací trakt, nervy a psychiku
Kľúčový minerálny kameň: serafinit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: je čas venovať sa vlastnému ja. V ostatných dňoch ste maximum pozornosti investovali do blízkych – teraz je dôležitá a podstatná výsostne vaša osoba. Doprajte si viac. Práca, kariéra a financie: pred „ohnivákmi“ sa črtá novátorský týždeň. Na obzore sú pozitívne zmeny. Áno, siahnuť môžete aj po úplne novej robote. Aktuálne dni žičia aj investíciám. Zdravotný stav: cítite sa vitálne. Jediné, čo ustriehnite, je strava.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: duchovná ríša prezrádza, že do vzťahovej a citovej sféry vkladáte príliš veľa racionalizmu a pragmatizmu. Konajte viac citovo a intuitívne – ego-myseľ dajte bokom. Práca, kariéra a financie: čakáte na zázraky. Uvedomte si však, že tie sa bez vášho pričinenia neudejú. Ak vás materiálna oblasť neuspokojuje, urobte také radikálne zmeny, ktoré k vám pritiahnu viac hojnosti a prosperity. Zdravotný stav: pozor na bolesti hlavy. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: pred Blížencami sa črtá príjemný týždeň. Vo vašej blízkosti sa objavia takzvané duchovné osoby – jedinci, s ktorými si dokážete veľa, veľa odovzdať. Aktuálne dni žičia aj spoločenským akciám. Práca, kariéra a financie: vo vašej hlave je chaos a neporiadok. Chcete toho zvládnuť neskutočne veľa – a v konečnom dôsledku sa v mase úloh strácate. Pozornosť sústreďte na jednu výzvu – nie na mnohé ciele naraz. Zdravotný stav: pozor na hlavu. 
 
RAK
Láska a vzťahy: ak v najbližších vzťahoch bádate chradnúce a ubúdajúce prajné city, vedzte, že to môžete byť práve vy, kto ich opätovne rozdúcha. Tých, ktorých ľúbite, milo prekvapte, a to ľubovoľným spôsobom. Práca, kariéra a financie: na obzore je takzvaný ohnivý týždeň. Čím viac hnacej sily vložíte do materiálnych aktivít, tým viac sladkých plodov úsilia nazbierate. Zdravotný stav: pozor na zbytočné stresy. 
 
LEV
Láska a vzťahy: pri Levoch stoja sudičky lásky. Narušené zväzky sa preliečia, osamelí „ohniváci“ môžu stretnúť príjemného jedinca. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch dôverujte vlastnému úsudku – na názory okolia sa vykašlite. Uvidíte, že váš uhol pohľadu sa pretaví do celostnej hojnosti – aj duchovnej, aj materiálnej. Ste magnetom na peniaze. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä nervový systém a chrbticu. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: je čas vyriešiť si staré citové nuansy. Ak sa na niekoho hneváte alebo si určitú osobu z minulosti nosíte vo svojom srdci – v podobe trpkého sklamania – siahnite po očiste. Odpustite. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch pôjde všetko pomaly a kostrbato. Dokonca nadobudnete pocit, že vám osud hádže polená pod nohy. Vedzte, ide o dočasný stav. Už budúci týždeň bude lepší. Zdravotný stav: objaviť sa môžu skryté zápaly v organizme. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: váš citový život je neuspokojivý. Aj preto začne hlava produkovať takzvané kučeravé myšlienky. Túžbu po nevere či flirte včas ustriehnite – mohla by spôsobiť nemalé komplikácie. Práca, kariéra a financie: pred Váhami sa črtá dynamický týždeň. Aktivity, ktoré dosiaľ stáli a stagnovali, naberú spád. Do vašej osobnej kasy tak natečú dlho očakávané peniaze. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s urogenitálnym traktom. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: Škorpióni, mädlite si ruky – črtá sa pred vami priam rozprávkový týždeň. Na poli lásky zažijete zázrak – jestvujúce vzťahy sa utužia, osamelí jedinci môžu stretnúť rezonančnú dušu. Práca, kariéra a financie: máte správne naprogramovanú myseľ – je stotožnená s tým, že ste magnetom na úspech, zdar a peniaze. Len tak ďalej. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä psychiku – naučte sa adekvátne oddychovať. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: ak váš vzťah – rodinný alebo osobný – chátra, je čas vniesť doň nové a svieže energie. Nápadov máte ako maku – a preto časť z nich investujte do oživenia stratených citov. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch vás niekto na pracovnej či kariérnej pôde sklame. Dôvod? Vaše cesty sa majú rozísť – je to prirodzená karmická evolúcia. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä srdce, tlak a tep. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní sa z vás stane pomyselná bútľavá vŕba. Obrátia sa na vás mnohé osoby – budú chcieť poradiť alebo usmerniť. Pomocnú ruku neodmietnite. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – väčšmi načúvajte hlasom svojho vnútra, takzvaného šiesteho zmyslu. Dobre vám poradí pri riešení kľúčových materiálnych tém či otáznikov. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti chrbtice. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: duchovná ríša apeluje na to, aby ste vo vzťahoch dbali na dostatočnú slobodu. Poskytujte ju, no zároveň sa ju nebojte vypýtať. Už viackrát ste sa presvedčili, že ak vám je odopieraná, rastú vám krídla. Práca, kariéra a financie: vo vašej hlave sa zrodí množstvo brilantným nápadov – nebojte sa ich pretaviť do reality. A to aj vtedy, ak by pôsobili príliš šokujúco, riskantne či bláznivo. Zdravotný stav: objaviť sa môžu poruchy vyprázdňovania. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: nedovoľte, aby vás blízka osoba manipulovala. Včas jej ukážte, že ste silná a plnohodnotná osobnosť s vlastnými uhlami pohľadu. Práca, kariéra a financie: v tomto týždni nič nebude zadarmo – všetko si musíte tvrdo vybojovať. Nových výziev sa nezľaknite – zvládnete ich ľavou zadnou. Zdravotný stav: objaviť sa môžu nečakané bolesti zubov. S návštevou stomatológa neotáľajte, hrozia komplikácie.  
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382