Profesionálny kartoskop od 30. októbra do 5. novembra

23.10.2017 16:25

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Rafael – karta „príroda“
Aktuálny týždeň je vhodný na: jesenné prechádzky a vstrebávanie energií Matky Zeme; zber plodov jesene; meditáciu pod holým nebom; objímanie stromov; pozorovanie prírody, ktorá sa pomaly uberá na zimný spánok
V tomto týždni sa treba vyhýbať: schovávaniu sa v domovoch – medzi štyrmi stenami; hlučnému prostrediu; napäťovým situáciám, kradnúcim vnútorný pokoj a mier; znečisťovaniu prírodného prostredia
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „V prírode nachádzam stratený pokoj a mier.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: obličkový aparát
Kľúčový minerálny kameň: nefrit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: duchovná ríša chce, aby ste boli spoločenský jedinec. V týchto dňoch sa neschovávajte medzi štyrmi stenami. Zájdite medzi príjemných ľudí. Vzájomne si dobijete životné batérie. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde dbajte na to, aby ste svoje idey či nápady zdeľovali len tým správnym osobám. Ak by sa dostali do rúk zlomyseľníkov, mohli by byť veľmi rýchlo zneužité. Zdravotný stav: pozor na urogenitálny trakt a hlavu.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: na obzore sú hádky – najmä vplyvom vašej prepracovanosti alebo dlhodobej únavy. Predtým, než niečo vypoviete, popremýšľajte nad tým, či dané slovo neraní blízku osobu. Práca, kariéra a financie: na pleciach toho máte príliš veľa. Navyše, nedokážete povedať „nie“, a preto na vás váľajú svoje úlohy aj ostatní kolegovia. Ak to nezmeníte, hrozia zdravotné ťažkosti. Zdravotný stav: okrem vyšťavenosti pozor na zápalové procesy – aj skryté. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: v ostatnom čase ste pozornosť orientovali najmä do iných ľudí – teraz prichádza etapa, keď sa máte povenovať vlastnému ja. Doprajte si všetko, po čom prahne vaša duša. Skrátka – ľúbte seba samého. Práca, kariéra a financie: určité projekty alebo aktivity nevyjdú podľa vašich predstáv. Nedovoľte však okoliu, aby za nezdar vinilo iba vás. Uvedomte si, že neúspech je výsledkom celého kolektívu. Zdravotný stav: ustriehnite najmä žalúdok a hlavu. 
 
RAK
Láska a vzťahy: vo vzťahovej sfére vás čaká dôležitý dialóg. Pravdepodobne si s blízkou osobou budete môcť vydiskutovať staré resty. Pri komunikácii dbajte na otvorenosť, ale aj na to, aby ste dali dostatočný vyjadrovací priestor i druhej strane. Práca, kariéra a financie: únave je koniec – vo vašom ja sa opätovne prebúdza interná šelma. Zužitkujte narastajúcu energiu vo svoj prospech – chcite a majte viac. Zdravotný stav: pozor na bolesti hrdla. 
 
LEV
Láska a vzťahy: v týchto dňoch vás potrápi blízky člen rodiny, prípadne niekto z priateľov. Dostal sa do poriadnych problémov a teraz očakáva vašu pomocnú ruku. Tú mu podajte – držte sa však hesla „odtiaľ-potiaľ“. Práca, kariéra a financie: na obzore je mimoriadne prajný materiálny týždeň. A viete, čo je základom vášho úspechu? Veríte si. Ste stopercentne presvedčený o svojich kvalitách a plusoch. Zdravotný stav: pozor na respiračný aparát. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: pred zemským znamením zodiaku sa črtá romantický týždeň. So svojou polovičku, prípadne s potenciálnym partnerom zažijete mimoriadne príjemné chvíle. Nepokazte ich prehnanou kritickosťou. Práca, kariéra a financie: na materiálnej pôde sa od vás očakáva ráznosť a rozhodnosť. Nebalansujete a príliš nezvažujte. Uvedomte si, že prvotný impulz – teda spontánny verdikt – prinesie zber sladkých plodov. Zdravotný stav: pozor na chrbticu. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: vzdušné znamenie zvieratníka má pred sebou priam rozprávkový týždeň. Láska k vám bude pritekať zo všetkých svetových strán. Vedzte, že po svojom boku máte tých správnych ľudí, na ktorých sa dá stopercentne spoľahnúť. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – nebojte sa riskovania. Správne vrazené peniaze prinesú sladké ovocie. Aktuálne dni žičia aj investíciám – napríklad do bývania. Zdravotný stav: objaviť sa môžu problémy s imunitou. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa pustite do veľkého upratovania príbytku. Vedzte, že ak rodinné vzťahy chátrajú, dôvod sa môže ukrývať aj v neporiadku. Veď ako sa hovorí – špina v dome, špina vo vzťahoch. Práca, kariéra a financie: vaše myšlienky sú príliš rozlietané – to preto sa vám v ostatnom čase nedarí. Ujednoťte si, čo chcete vlastne robiť. Rozdrobená energia – vrážaná do viacerých sfér naraz – prináša zbytočné problémy. Zdravotný stav: pozor na psychiku. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: pred ohnivým znamením zverokruhu sa črtá týždeň plný nečakaných situácií – najmä pozitívnych. Ak ste vo vzťahu, polovička vás prekvapí niečím unikátnym a výnimočným. Práca, kariéra a financie: na materiálnej pôde si dávajte pozor na zbytočné hádky a nedorozumenia – najmä s takými osobami, ktoré chcú silou-mocou vstupovať do konfliktov. Radšej sa usmejte a spor nerozvíjajte. Zdravotný stav: dbajte na zdravý tráviaci trakt. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: váš partner, prípadne iný člen rodiny má v ostatnom čase pocit, že ho zanedbávate. Oživte staré city – napríklad spoločnou cestou. Aktuálne dni žičia aj skvalitneniu erotiky a intimity. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde pozor na „škodliváka“ – niekto nemá čisté úmysly a pri najbližšej príležitosti vám hodí polená pod nohy. Dbajte na intuíciu – tá vám pri selekcii ľudí pomôže najlepšie. Zdravotný stav: pozor na únavu a zbytočné stresy. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: ak sa vám na poli lásky nedarí, príčinu nehľadajte vo vonkajšom prostredí – ale vnútri seba. V ostatnom čase pôsobíte veľmi rozlietane, nesúrodo a neuchopiteľne. Skrátka, blízke osoby absolútne nevedia, na čom vlastne sú. Práca, kariéra a financie: problémom na materiálnej pôde odzváňa – v týchto dňoch sa dostaví stratená pevnosť, istota a stabilita. Očakávať môžete aj náhle prísuny peňazí. Zdravotný stav: pozor na imunitu. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: duchovná ríša chce, aby ste maximum pozornosti vrážali do vlastného ja – nie do blaha okolia. Pravda je taká, že v ostatnom čase na seba samého kašlete. Upravte svoj zovňajšok. Práca, kariéra a financie: ľudia, ktorí vás na poli práce obklopujú, sú dôveryhodní, a preto sa na nich môžete spoľahnúť. Ak za vás budú chcieť vyriešiť určitú úlohu, nebojte sa povedať „áno“. Zdravotný stav: pod dozorom majte najmä tlak a tep. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (870)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 279)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6408