Profesionálny kartoskop od 3. do 9. septembra

31.08.2018 07:47

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Chamuel – karta Pokoj

Aktuálny týždeň je vhodný na: vytváranie pokoja, mieru a harmónie; žitie v rovnováhe; pomalé, postupné a trpezlivé kroky – bez preexponovaných myšlienok a počinov
V tomto týždni sa treba vyhýbať: stresom a napätiu; zbrklým činom; prudkým a nepremysleným rozhodnutiam; prepínaniu osobných síl
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Vnútri mňa aj okolo mňa vládne absolútny pokoj.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: kardiovaskulárny systém
Kľúčový minerálny kameň: malachit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: pred ohnivákmi sa črtá príjemný vzťahový týždeň. Medziľudské spory upadnú do zabudnutia. Dôvod? Popracovali ste na svojom ja a eliminovali škodlivé vlastnosti. Práca, kariéra a financie: určitá aktivita nevyjde podľa vašich predstáv. Buď sa naplní polovičato, alebo úplne stroskotá. Nezúfajte a neupadajte na duchu. Čoskoro vo vašej hlave skrsne nový, oveľa lepší nápad. Zdravotný stav: objaviť sa môžu nepríjemné točáky.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: osobnú energiu investujte do tých, na ktorých vám záleží a ktorých ľúbite. Hovorte im o svojich pocitoch – napokon, už dlhodobo vás hodnotia ako uzavretú truhlicu. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – na poli práce viac konajte ako snívajte. V ostatnom čase ste uviazli v móde vyčkávania na zázraky. A to je chyba. Zdravotný stav: spozorovať môžete očné alebo ušné problémy. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: na obzore je ostrá hádka. V žiadnom prípade sa pre ňu necíťte previnilo. Uvedomte si, že konflikt spôsobila druhá osoba – a vina musí padnúť na jej plecia. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visí enormná únava. Hovorí sa tomu aj jesenné vybitie životných batérií. Ak sa dá, doprajte si oddych, hoci len niekoľkodňový. Zdravotný stav: okrem vyčerpanosti ustriehnite žalúdok, žlčník, pečeň a črevný trakt. 
 
RAK
Láska a vzťahy: opäť vystrkujete rožky – všetko chcete mať podľa vlastných princípov. Blízkym osobám kradnete ich svojskosť a autenticitu. Zmeňte prístup – v opačnom prípade vás prestanú mať radi. Práca, kariéra a financie: v započatých materiálnych úlohách či cieľoch pokračujte – sú správne. Nenechajte sa odradiť skepsou okolia. Zdravotný stav: oslabená imunita môže privolať chrípkové ochorenie. 
 
LEV
Láska a vzťahy: v ostatnom čase toho príliš veľa nenarozprávate. Ste ako mĺkva skala. Naučte sa väčšmi prejavovať svoje emócie. Vaši blízki – tých, ktorých ľúbite – to potrebujú. Práca, kariéra a financie: pred Levmi, ohnivými jedincami, sa črtá týždeň kontaktov, kooperácií, spoluprác, fúzií, zmlúv a dôhod. Medziľudské interakcie prinesú materiálny úspech, a teda aj lepšie finančné toky. Zdravotný stav: haprovať môže imunita. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: niečo vás ťaží. Pravdepodobne si vo vnútornom prostredí nosíte emočnú blokádu – a práve pre ňu sa citový život neuberá tým správnym smerom. Chce to otvorenú debatu – napríklad aj so psychológom. Práca, kariéra a financie: tak veľmi túžite po materiálnych zmenách, no nenachádzate kľúče k ich realizácii. Riešenie je pritom jednoduché – nabrať odvahu a pustiť sa do nich. Zdravotný stav: merajte si krvný tlak. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch kontrolujte svoje správanie. Môže byť nevypočitateľné a emočne preexponované. Predtým, ako stihnete vkĺznuť do medziľudského sporu, napočítajte do desať. Práca, kariéra a financie: aktuálny týždeň žičí nasávaniu nových poznatkov. Všetky vedomosti, ktoré získate – hoci aj v rámci samoštúdia – budú osožné. Cibrite mozgové bunky. Zdravotný stav: pod dohľadom treba mať najmä tráviaci trakt. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: na aktuálny týždeň bude vodné znamenie spomínať rado. Ľúbostné starosti či peripetie upadajú do zabudnutia. Cítite sa ako v raji – obklopuje vás vše-láska. Práca, kariéra a financie: ste ako továreň na nápady. Chrlíte jednu ideu za druhou. A to – pochopiteľne – otvára vaše finančné kohútiky. Len tak ďalej. Zdravotný stav: vplyvom početných úloh sa môžu objaviť bolesti hlavy. Dostatočne oddychujte. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: vaše ja túži po slobode. Ak ste bez vzťahu, je to v poriadku. Naopak, ak zväzok máte, môžu vzniknúť problémy a nezhody. Chce to otvorenú komunikáciu a nachádzanie zdravých kompromisov. Práca, kariéra a financie: pred ohnivákmi sa črtá dynamický týždeň. Jeden materiálny cieľ budú striedať ďalšie a ďalšie výzvy. Všetko zvládnete hravo a ľahko. O peniaze núdza nie je. Zdravotný stav: pozor na nohy. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: okolo vás je masa lásky – len ju nevidíte. Otvorte srdce i oči dokorán. Zbadáte, že vo vašej blízkosti sú milujúce osoby. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – väčšmi ďakujte za všetko, čo zažívate. V ostatnom čase ste si zvykli na hojnosť a blahobyt – a tieto atribúty vnímate ako samozrejmosť. Ak sa z vás vytratí pokora a úcta voči životu, čoskoro môže nastať tvrdý pád. Zdravotný stav: haprovať môže kardiovaskulárny systém. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: vo vašej blízkosti je osoba, ktorá prahne po pomoci. Pravdepodobne ju čosi dlhodobo kvári – a nevie nájsť riešenie. Otvorte sa jej – vaše rady prijme s otvorenou náručou. Zmeníte jej život. Práca, kariéra a financie: ak vás vykonávané činnosti nebavia, prípadne vám spôsobujú zdravotné ťažkosti, je najvyšší čas siahnuť po zmenách. Sviežich výziev sa nebojte. Ste pod ochranou najvyšších síl. Zdravotný stav: haprovať môže pohybový aparát.
 
RYBY
Láska a vzťahy: na obzore je týždeň zlých rozhodnutí. V žiadnom prípade nerobte radikálne citové verdikty – priniesli by viac smútku než radosti. Vyčkajte na lepší čas. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visia chyby alebo zlyhania, a to aj na poli matérie. Držte sa hesla – trikrát meriam a raz režem. Dôležité dokumenty či zmluvy si dôsledne preštudujte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu menšie úrazy pohybového aparátu. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay

 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 275)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6398