Profesionálny kartoskop od 28. mája do 3. júna

22.05.2018 09:04

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Metatron – karta „duchovné zrenie“

Aktuálny týždeň je vhodný na: učenie sa nových vecí; zvýšenie záujmu o témy medzi nebom a zemou; cibrenie intuície; anjelský channeling; vedenie dialógov s Božou ríšou
V tomto týždni sa treba vyhýbať: racionalizmu a prehnanému pragmatizmu; zavrhovaniu spirituality; vysmievaniu sa tým, ktorí majú inú životnú optiku či filozofiu
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Duchovne zrejem, a tak plním jedno zo svojich poslaní na zemi.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: nervový systém
Kľúčový minerálny kameň: sodalit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia cestám a cestovaniu. Vezmite polovičku, prípadne blízku osobu pod pazuchu – a urobte si pekný výlet po domácich regiónoch, prípadne aj do cudziny. Práca, kariéra a financie: na obzore sú konflikty. Niekto vás na poli práce alebo kariéry poriadne rozčúli – a vy vybuchnete ako mohutná sopka. Dbajte pritom na slová – mohli by ste vyriecť aj čosi mimoriadne poburujúce a urážlivé. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť alergie. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: vaše vzťahy – osobné alebo rodinné – sú nudné. V týchto dňoch sa stagnačné vibrácie rozplynú. Do zväzkov tak opäť začne prúdiť aktívna a svieža energia. Veľa sa smejte – úsmev vašej tvári svedčí. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – načúvajte intuícii. Hoci ste pragmatickejší jedinec analytického typu, v týchto dňoch konajte tak, ako káže vaše jadro. To, čo vám napadne ako prvé, je správne. Zdravotný stav: pozor na dolné končatiny. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: v týchto dňoch zatúžite po väčšej voľnosti a ľahkosti. Problém môže nastať v prípade, že ste vo vzťahu. Polovička by to brala ako úlet z hniezda, prípadne aj ako vašu snahu nasadiť jej parohy. Práca, kariéra a financie: vaša hlava funguje na plné obrátky –a rodí sa v nej masa unikátnych nápadov či ideí. Nebojte sa ich pretaviť do reality. Okolie to ocení – a vám stúpne sebavedomie. Zdravotný stav: dbajte na zdravý urogenitálny trakt. 
 
RAK
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – netlačte na polovičku, prípadne blízku osobu. Dajte jej čas a priestor, aby sa v istej veci rozhodla sama. Tlak na pílu by bol škodlivým elementom. Práca, kariéra a financie: sudičky hojnosti a prosperity stoja po vašom boku. Zužitkujte tento jav naplno. Energiu aj čas vrazte do projektov a aktivít – trebárs aj takých, ktorých ste sa dosiaľ báli. Zdravotný stav: pozor na zápalové procesy. 
 
LEV
Láska a vzťahy: pred ohnivákmi sa črtá medziľudský týždeň. Snažte sa byť čo najmenej osamote – a maximum času trávte s ľuďmi, na ktorých vám záleží a ktorých ľúbite. Práca, kariéra a financie: súčasné dni nie sú stvorené na odštartovanie veľkých projektov – vybili by vám batérie a v konečnom dôsledku nepriniesli to, čo si od nich sľubujete. Odložte ich na neskôr. Zdravotný stav: rozhýbte svoje telo športovými aktivitami. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: v ostatnom čase ste príliš uzatvorený a uzamknutý jedinec. Mnohí o vás hovoria, že ste čudák. Vyjdite z ulity – a hor sa medzi ľudí. Oprášiť smiete aj staré kontakty. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – počúvajte intuíciu. Pri rozhodnutiach materiálneho, teda pracovného alebo finančného rázu, rešpektujte hlasy vnútra. Skrátka, impulz, ktorý vám v hlave skrsne ako prvý, je ten správny. Zdravotný stav: dbajte na zdravé srdce, tlak a tep. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia hľadaniu a nachádzaniu kompromisov či prienikov. Ak ste s určitou osobnou na nože, vedzte, že počas tohto týždňa môžete spor či konflikt urovnať, a to ľavou zadnou. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša chce, aby ste viac pozornosti, času i energie investovali do vzdelávania a nasávania nových poznatkov. Tie vám pomôžu pri ďalšom kariérnom alebo osobnostnom rozvoji. Zdravotný stav: pite dostatok tekutín. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: v ostatnom čase sa všetkým príliš zožierate. A – navyše – na svoje plecia preberáte aj problémy iných ľudí. Uvedomte si, že sú to ich bremená – a vám nepatria. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch konajte viac individuálne než kolektívne. Nenechajte sa viesť masou – ale čiňte podľa vlastných princípov. Techniky či metódy, ktoré si zvolíte na realizáciu materiálnych snov, budú správne. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti so žalúdkom. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: vzťahová alebo citová nuansa, ktorá vás zožierala dlhší čas, sa v týchto dňoch vykryštalizuje – pravdepodobne vo váš prospech. Vezmite si z celej prežitej udalosti ponaučenie. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša chce, aby ste boli väčšmi dajný. Nemyslite len na svoje blaho – ale aj na blaho iných. Podajte pomocnú ruku tým, čo to potrebujú – a to ľubovoľným spôsobom. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s hornými končatinami. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: pred Kozorožcami, deťmi Saturnu, sa črtá vynikajúci vzťahový týždeň. Láska k vám pritečie zo všetkých svetových strán. Na obzore sú príjemné kontakty, prípadne aj zamilovanosť. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni nie sú stvorené na investovanie energie do pracovných či kariérnych tém. Hrozí, že sa sklamete -  isté očakávania materiálneho rázu stroskotajú. Vyčkajte na lepší čas. Zdravotný stav: objaviť sa môžu problémy s pohybovým aparátom. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: duchovná ríša hovorí – isté vzťahové či citové témy si prikrášľujete. Možno žijete po boku partnera, ktorý v skutočnosti vôbec nie je taký, ako sa ho snažíte vnímať. Sňajte si z nosa ružové okuliare. Práca, kariéra a financie: spomaľte, oddýchnite si, vypnite hlavu, zrelaxujte. Vaše ja to potrebuje ako soľ. Dopriať si môžete aj pekný výlet – trebárs aj do cudziny. Na gréckych ostrovoch je už príjemné počasie. Zdravotný stav: dbajte na psychiku a lonovú oblasť. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: Ryby, deti Neptúna, nebudú na aktuálne dni spomínať v dobrom. Na vzťahovej či citovej báze hrozia vážne rozkoly – v podobe sklamaní alebo ľúbostných zrád. Snažte sa neprepadnúť panike. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – trikrát merajte a raz režte. Ku všetkému pristupujte mimoriadne rozvážne. Zmluvy či dôležité dokumenty si dôsledne preštudujte. Pozor aj na špekulantov. Zdravotný stav: zahaprovať môže celková vitalita organizmu. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 276)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6399