Profesionálny kartoskop od 27. augusta do 2. septembra

24.08.2018 07:07

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Haniel – karta Chaos

Aktuálny týždeň je vhodný na: urobenie si poriadku aj vo vnútornom, aj vo vonkajšom prostredí; celostnú inventúru; zbavenie sa stresových a napäťových faktorov; stotožnenie sa s teóriou, že všetko má svoj prirodzený čas a prirodzenú evolúciu
V tomto týždni sa treba vyhýbať: internému i externému neporiadku; chaoseniu; podliehaniu stresom; vytváraniu zbytočného napätia; tlačeniu na pílu
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Život je Božia skladačka. Všetko do seba ideálna zapadá.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: pohybový aparát
Kľúčový minerálny kameň: červený achát
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: nechcite mať všetko podľa vlastných predstáv. Okoliu to prekáža. Navyše, ak svojich blízkych preonačujete na svoj obraz, emočne si ich od seba vzďaľujete. Práca, kariéra a financie: ohnivú energiu – danú do vena všetkých Baranom - môžete v týchto dňoch zužitkovať naplno. Materiálne ciele, ktoré vám skrsnú v hlave, s vervou pretavte do reality. Finančné kohúty sú pootvárané. Zdravotný stav: merajte si krvný tlak.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia spoločenskému životu. Uvedomte si, že polovička nie je všetko. Dostatok času musíte vraziť aj do blízkych alebo priateľov. Pozvanie do spoločnosti neodignorujte. Práca, kariéra a financie: v hlave vám skrsne zaujímavý materiálny nápad. Držte sa ho – a to i napriek tomu, že vás od neho ktosi odhovorí. V podstate vám závidí. Zdravotný stav: slabnúci zrak preberte s lekárom. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: pred vzdušným znamením zvieratníka sa črtá týždeň citových dilem. Rozum bude vravieť jedno, srdce zasa druhé. Radikálne rozhodnutie nerobte – udalosti sa vyvinú viac-menej samy. Práca, kariéra a financie: na obzore je sklamanie – zrejme vás niekto podrazí alebo podvedie. Oplatí sa mať oči na stopkách, držiac sa hesla Trikrát meriam a raz režem. Zdravotný stav: haprovať môže obličkový systém. 
 
RAK
Láska a vzťahy: v ostatnom čase nedokážete prejaviť svoje skutočné pocity. A to vašim blízkym prekáža. Otvorte srdce dokorán – a vydajte zo seba to, čo vo vnútornom prostredí tlelo dlhší čas. Práca, kariéra a financie: na pracovnej či kariérnej báze registrujete nudu a pasivitu. Chce to nové vetry. Dobrá rada znie: k povinnostiam pristupujte inak než doteraz. Stagnačné energie sa tak okamžite rozvíria. Zdravotný stav: pozor na hrdlo, priedušky a pľúca. 
 
LEV
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – dávajte viac citov. V ostatnom čase len beriete – a to blízkym prekáža. Uvedomte si, že na pôde lásky a vzťahov musí fungovať zdravá vyváženosť. Práca, kariéra a financie: vaše ja bude okupované špekulantskými duchmi. Pozor na podvody či machinácie. Klamstvá a lži by na povrch vyplávali rýchlosťou blesku. Zdravotný stav: štrajkovať môže srdcovo-cievny systém. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: svojej polovičky alebo blízkych ľudí sa pýtate príliš veľa. Skrátka, zahlcujete ich otázkami od výmyslu sveta. A to je pre nich pohroma. Naučte sa jestvovať vo väčšom tichu. Práca, kariéra a financie: pred zemským znamením sa vinie novátorský týždeň. Na obzore sú čerstvé materiálne vetry. Chopte sa zaujímavých aktivít – aj takých, ktoré ste dosiaľ nevyskúšali. Zdravotný stav: slabnúť môže imunita. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: na obzore je týždeň, keď si toho na plecia vezmete viac než dosť. Pravdepodobne sa o mohutný náklad postará blízka osoba. Skrátka, hodí na vás svoje problémy. Majte hranice. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni nemajú akčný a pružný charakter. Zbrklé činy by priniesli viac sĺz než radosti. Uvedomte si, že všetko má svoj čas a prirodzenú evolúciu. Cibrite ducha trpezlivosti. Zdravotný stav: dbajte na harmonickú psychiku. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: na citovej báze už dlhší čas riešite nemalý problém či dilemu. Teraz prichádza obdobie, keď máte pristúpiť k rozlúsknutiu zložitej situácie. Hlavne sa toho nebojte. Práca, kariéra a financie: masívny úspech – takýto prívlastok nesie aktuálny týždeň. Vodnému znameniu sa vydarí všetko, do čoho sa pustí. Vo vzduchu visia aj výhry alebo víťazstvá. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s črevami – napríklad v podobe nafukovania. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: ľúbostnú či medziľudskú dilemu nevyriešite raciom a ani pragmatickým prístupom. Načúvajte intuícii – teda hlasom vnútra. Tie vás povedú – a na ich základe urobíte dobré rozhodnutie. Práca, kariéra a financie: myšlienky človeka majú obrovskú moc – aj tie vaše. Uvažujte pred len nad tým, čo chcete, a nie nad tým, čo si neželáte. Pozitívna myseľ robí zázraky, a to aj na poli práce, kariéry a financií. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: pred zemským znamením sa črtá zložitejší citový týždeň. Pravdepodobne vás pohltí samota či osamelosť. Nevnímajte to ako pohromu – ale ako možnosť byť s vlastným ja. Práca, kariéra a financie: určitá osoba vás rozčúli, a to tak, že vo vás vzkypí žlč. Pokúste sa neprepadnúť hnevu. Ten by len zbytočne nahlodal vaše zdravie – a dotyčnému jedincovi by ste boli na smiech. Zdravotný stav: kontrolujte trávenie. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: vzťahy, ktoré vás obklopujú, rozkvitajú. Skrátka, na citovej báze sa vám darí. Osamelí Vodnári môžu v týchto dňoch stretnúť zaujímavého človeka s veľkým srdcom. Práca, kariéra a financie: materiálne turbulencie, zemetrasenia alebo otrasy majú karmický charakter. To znamená, že sa prostredníctvom nich eliminujú osudové dlžoby. Skrátka, sú nevyhnutné. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti chrbtice. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: v ostatnom čase viac snívate ako konáte. Určité okolnosti, situácie, prípadne aj ľudí si čačkáte a prikrášľujete. Zmeňte optiku – všetko vnímajte cez prizmu absolútnej pravdy. Práca, kariéra a financie: na obzore je transformačný týždeň. Určité záležitosti – spojené s materiálnou oblasťou – sa zmenia. Korekcií sa nebojte – v konečnom dôsledku sa vyjavia ako správne a osožné. Zdravotný stav: napätý nervový systém dajte do poriadku športom. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405