Profesionálny kartoskop od 26. novembra do 2. decembra

27.11.2018 10:10

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Haniel – karta Rozhodnosť

Aktuálny týždeň je vhodný na: ráznosť a rozhodnosť; držanie sa svojich uhlov pohľadu – bez zreteľa na to, čo si myslí okolie; nebojácne počiny; státie nohami pevne na zemi; konanie – nie snívanie
V tomto týždni sa treba vyhýbať: nerozhodnosti; balansovaniu; ustráchanosti; spoliehaniu sa na to, čo spraví okolie; pasívnemu prístupu k životu; lenivosti; fantazírovaniu
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Žezlo života držím pevne v rukách.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: chrbtica
Kľúčový minerálny kameň: rubín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: duchovná ríša vystríha – dávajte si pozor na vzťahovú neúprimnosť. Vaša polovička má laserové oči – a lož by odhalila rýchlosťou blesku. Kučeravé myšlienky zaveste na klinec. Práca, kariéra a financie: ste v období prudkých a nečakaných zmien – a to aj na poli matérie. Ak sa odohrajú, nebojujte proti nim. Plne ich akceptujte. Hoci sa na prvý pohľad môžu zdať katastrofálne, v skutočnosti vášmu Ja pomôžu. Zdravotný stav: pozor na hrdlo. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: počas aktuálneho týždňa sa budete cítiť osamelo a izolovane. To – pochopiteľne – nahlodá psychiku. Ponuré večery trávte pri dobrej komédii alebo s priateľom na telefóne. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visia zmenové dni. Nie je vylúčené, že na poli matérie zaregistrujete nečakané transformácie. V podstate sú nevyhnutné – pretože sa prostredníctvom nich vyčistí stagnujúci vzduch. Zdravotný stav: merajte si krvný tlak. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: na obzore je obdarúvací týždeň. Urobte si radosť – a tak svojmu Ja doprajte to, po čom dlhodobo túži. Zároveň potešte blízkych. Na peniaze nehľaďte. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase ste ako vyžmýkaný citrón. Dôvod? Na plecia ste si naložili enormný pracovný náklad. Zľavte z tempa. V opačnom prípade môžete ochorieť. Zdravotný stav: okrem psychiky ustriehnite zápalové procesy. 
 
RAK
Láska a vzťahy: vašim blízkym prekáža, že ich ustavične za niečo kritizujete. Neakceptujete ich svojskosť, ale každého člena domácnosti chcete preonačiť na svoj obraz. A to je chyba. Zmeňte optiku. V opačnom prípade riskujete chladnutie citov. Práca, kariéra a financie: pokým doma ste generál, v práci so sebou nachávate zametať. Naučte sa hovoriť nie – a to zvlášť v aktuálnych jesenných dňoch. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete bolesti nôh. 
 
LEV
Láska a vzťahy: vaše osobné vzťahy chátrajú. Chýba v nich farebnosť a iskrivosť. Siahnite po zmene. Vneste do zväzkov inovatívne energie. Ak treba, vylepšite aj intímny život. Práca, kariéra a financie: stagnačné dni sú minulosťou. Opäť sa vo vás prebúdza šelma, ktorá chce a dosiahne viac. Odvážne kroky vás povedú k vysnívaným métam. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä krv, ale aj žily a cievy. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: váš osobný zväzok je ohrozovaný treťou osobou. Môže ísť o milenca či milenku, ale aj o zákerného jedinca, ktorý sa snaží vzťah narušiť zubami-nechtami. Jeho nekalé pohnútky odhalí intuícia. Napokon, máte ju stále silnejšiu. Práca, kariéra a financie: netrápte sa toľko pre peniaze. Čím väčšmi uvažujete nad ich nedostatkom, tým menej ich nateká do osobnej kasy. Myslite pozitívne. Zdravotný stav: haprovať môže pohybový aparát. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: aktuálne dni majú novátorský charakter. Do jestvujúcich zväzkov sa vleje nová sila. S polovičkou si k sebe opäť nájdete cestu. Osamelé Váhy môžu naďabiť na fajn človeka. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – osloboďte sa od masy povinností. Raz za čas vypnite – a doprajte si oddych. Čo by ste povedali na wellness víkend s partnerom alebo partnerkou? Zdravotný stav: kontrolujte vodohospodárstvo organizmu. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: vodné znamenie si môže mädliť ruky. Črtá sa pred vami vynikajúci týždeň – aspoň čo sa vzťahov týka. Na obzore sú prekrásne romantické chvíle s milujúcou osobou. Prekvapí vás niečím výnimočným. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visia hádky a spory, a to buď s kolegami – pre odlišný postoj k povinnostiam, alebo s rodinnými príslušníkmi - a to pre peniaze. Zachovajte si chladnú hlavu. Zdravotný stav: pozor na hrdlo a trávenie. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: tak veľmi čakáte na city od milovanej osoby, no ony zatiaľ neprichádzajú. Ostaňte v móde trpezlivosti – časom sa ľady pohnú. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia úspešným spoluprácam, ale aj plodným zmluvám. Ak podnikáte, nových klientov bude ako maku. Pracovné cesty sa vydaria – a to nad vaše očakávania. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete starosti s pohybovým aparátom. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: niekto z blízkych vás poriadne nahnevá alebo vytočí. Vylúčené nie sú ani citové údery či podpásovky. Neprepadajte hnevu, ale ani panike, skepse či depresii. Problémy sa časom vykryštalizujú samy. Práca, kariéra a financie: aktivita alebo činnosť, od ktorej ste si veľa sľubovali, troskotá. Zrejme ste do nej vkladali viac snívania ako zdravého pragmatizmu či racia. Zdravotný stav: dbajte na zdravý kardiovaskulárny systém. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: na aktuálne dni bude vzdušné znamenie spomínať rado. V láske svitá na lepšie čas. Jestvujúce zväzky sa zharmonizujú, osamelí jedinci môžu vstúpiť do perspektívneho vzťahu. Trávte maximum času s tými, ktorých ľúbite. Práca, kariéra a financie: kanály úspechu a peňazí sú pootvárané dokorán. Zužitkujte tento jav naplno. Nebojte sa nových výziev či mét – sú ako stvorené pre vaše Ja. Zdravotný stav: doprajte si kvalitnú masáž. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: vaša polovička, prípadne blízky človek má pocit, že ste ako chladnička – v ostatnom čase absolútne neprejavujete svoje emócie. Zmeňte to – v opačnom prípade sa rovnako začne správať aj druhá strana. Práca, kariéra a financie: dostávate do rúk dar – schopnosť persuázie, teda presviedčania druhých. Využite to vo svoj prospech. Viac-menej každého viete dostať na svoju stranu. Zdravotný stav: pozor na imunitu a respiračný trakt. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382