Profesionálny kartoskop od 26. marca do 1. apríla

19.03.2018 13:17

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Gabriel – karta „diamantový dážď“

Aktuálny týždeň je vhodný na: zbavenie sa všetkých nepotrebností; veľké upratanie príbytku; detoxikáciu; voňavé očistné kúpele; osobnostný prerod; odštartovanie nového života
V tomto týždni sa treba vyhýbať: pridŕžania sa minulosti; skostnateným spôsobom života; zanášaniu organizmu toxínmi a škodlivinami; bordelárstvu
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Nechávam vtekať očistný diamantový dážď do všetkých línií, sfér a oblastí môjho bytia.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: obličky a pečeň
Kľúčový minerálny kameň: záhneda
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: pravdepodobne sa s niekým posekáte. Možno utrúsite poznámku, ktorá druhú stranu poriadne zabolí. Včas sa ospravedlňte – v opačnom prípade do bude mať nepríjemnú dohru. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase len beriete. Ustavične niečo chcete, trvajúc na tom, aby sa vám okolie prispôsobovalo. Siahnite po náprave – v týchto dňoch viac dávajte a menej vyžadujte. Zdravotný stav: pod dohľadom majte najmä srdce, tlak a tep.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: hoci ste pragmatický jedinec, v ostatnom čase si určité citové alebo ľúbostné témy prikrášľujete. Skrátka, žijete s hlavou v oblakoch. Sňajte si ružové okuliare a zväzok vnímajte cez prizmu pravdy. Práca, kariéra a financie: na obzore je dobrá správa. Nezamestnaní jedinci získajú vhodný džob, pracujúcim sa zlepšia robotné podmienky. Aktuálne dni žičia aj výhram. Zdravotný stav: pod kontrolou majte oči, uši a zuby. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: ak si myslíte, že vzťahy sa vyvíjajú samy, ste na omyle. Musíte na nich ustavične pracovať. V opačnom prípade sa rozsypú ako domčeky z karát. Práca, kariéra a financie: na obzore je nepríjemná správa. Možno vás niekto pokarhá, možno niekto poriadne okritizuje vašu robotu, prípadne vás nepekne ohovorí. Skúste sa cez to povzniesť – v opačnom prípade bude nahlodaná vaša sebaláska. Zdravotný stav: pozor na obličky a hrdlo. 
 
RAK
Láska a vzťahy: vaša polovička, prípadne niekto z rodiny v sebe nosí tajomstvá – a nechce vám ich vytmaviť. Dôvod? Zrejme by ste ho posudzovali alebo poriadne okritizovali. Skúste byť empatickejší jedinec. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia spontaneite. Nad pracovnými či materiálnym výzvami príliš neuvažujte – jednoducho sa do nich pustite. Obavy nie sú na mieste. Zdravotný stav: dbajte na silnú imunitu. 
 
LEV
Láska a vzťahy: ak sa vo vašich vzťahoch objavujú početné problémy či nuansy, pokúste sa vnímať ich ako prvky učenia duše. Napokon, keby boli všetky zväzky krásne a harmonické, nikam sa vďaka nim osobnostne neposuniete. Práca, kariéra a financie: cítite sa byť na koni. Ste ospevovaný a rešpektovaný jedinec. Dbajte však na to, aby vám príliš nenarástol ego-hrebienok. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä zloženie a hustotu krvi. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – zmeňte životnú optiku. Pravda je taká, že v ostatnom čase svojho partnera či blízke osoby dopujete negativizmom a skepsou. Nečudo, že sa vám emočne vzďaľujú. Práca, kariéra a financie: učte sa vďačnosti a pokore. V opačnom prípade k vám úspech nedorazí. Ďakujte za všetko, čo k vám prúdi – aj to pozitívne, aj to naoko negatívne. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä žalúdok a hlavu. Objaviť sa môžu nepríjemné migrény. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: v ostatných dňoch ste ako ryba – všetky emócie zadržiavate vo svojich útrobách. Nečudo, že okolie nevie, ako sa k vám má správať. Dobrá rada na zlato znie: otvorte sa. Práca, kariéra a financie: v aktuálnom období načúvajte intuícii. Ak pri istej pracovnej či materiálnej výzve nacítite nepríjemné emócie a čosi vás bude od danej aktivity odrádzať, vedzte, že práve prehovorilo vaše vnútro. Rešpektujte ho. Zdravotný stav: pozor na trávenie. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: svoju polovičku si čačkáte alebo prikrášľujete. V skutočnosti vôbec nie je taká, ako si myslíte. Otvorte oči dokorán – ak tak neučiníte, vytriezvenie bude o to bolestivejšie. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa držte hesla – viac hláv, viac rozumu. Striktný individualizmus zameťte pod koberec. Zdravotný stav: potrápiť vás môžu problémy s očami, ušami alebo so zubami. Štrajkovať môže aj hlava. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: ak ste vo vzťahu, ustriehnite flirty či neveru. Pravda je taká, že kučeravých myšlienok budete mať viac než dosť. Navyše, vo vašej blízkosti sa môže objaviť mimoriadne príťažlivá osoba. Práca, kariéra a financie: zmocní sa vás dilema, či viac pozornosti orientovať do materiálnej, alebo do citovej sféry. Rozhodnite sa pre druhý variant. Navyše, oživenie ľúbostnej oblasti potrebujete ako soľ. Zdravotný stav: pozor na imunitu. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: niekto z vašich blízkych či priateľov odíde. Možno sa odsťahuje, možno s vami preruší kontakty – a to len tak, bez príčiny. Dôvod? Na duchovnej báze si už nemáte čo odovzdať, a preto sa vaše životné cestičky musia rozdeliť. Práca, kariéra a financie: na obzore je vše-požehnávajúci týždeň. Otvára sa pred vami vynikajúci priestor na odštartovanie pracovných či kariérnych mét. Hlavne žiadne strachy. Zdravotný stav: potrápiť vás môže hrudná chrbtica. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: na obzore je spoločenský týždeň. Duchovná ríša radí – strávte ho s tými, pri ktorých sa cítite dobre. Ľudí, ktorí vám kradnú osobnú silu, jednoducho odstrihnite. Práca, kariéra a financie: niektoré materiálne výzvy si vyžiadajú extrémne množstvo energie. Ak však zotrváte – a to v optimistickom duchu – čoskoro zožnete bohatú úrodu. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť tráviace neduhy. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: v ostatnom čase ste unavený a vyšťavený jedinec. Z toho vyplýva aj častá podráždenosť. Vaši blízki majú pocit, že ste ako sopka, ktorá ustavične chrlí lávu. Skroťte emócie. Práca, kariéra a financie: určitá materiálna záležitosť, na ktorej bazírujete, nevyjde podľa vašich predstáv. Nesmúťte – čoskoro sa objaví nová výzva. A tá bude ešte zaujímavejšia. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hrdla, ale aj žalúdočné ťažkosti. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405