Profesionálny kartoskop od 26. februára do 4. marca

20.02.2018 18:21

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Uriel – karta „hojnosť“

Aktuálny týždeň je vhodný na: vychutnávanie si radostí a krás života; správne materiálne kroky – vedúce k zlepšeniu peňažných tokov; naštartovanie finančnej vibrácie; uvedomenie si, že každý človek má absolútne práve jestvovať v celostnej hojnosti – duchovnej i materiálnej
V tomto týždni sa treba vyhýbať: živeniu strachov a obáv spojených s peniazmi; negativistickému uvažovaniu  - v duchu teórie „nikdy nebudem mať dostatok financií“; prehnanej skromnosti
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Celostný blahobyt – duchovný aj materiálny – je prirodzenou súčasťou môjho života.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: pohybový aparát
Kľúčový minerálny kameň: rubín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v aktuálnych dňoch si dávajte pozor na prehnaný ego-hrebienok. Môže sa stať, že si okolo seba vytvoríte fluidum vše-vedka, ktorý všetko vie a všade bol. Pravda je taká, že vašim blízkym táto póza nevyhovuje. Práca, kariéra a financie: je možné, že zaregistrujete úbytok financií. Nezúfajte – je to len dočasný stav. V živote človeka vládne húpačkový systém – raz sme hore, raz nižšie. Zdravotný stav: merajte si tlak a dbajte na zdravé kolená.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: váš citový alebo ľúbostný život je na bode mrazu. Vládnu v ňom pasívne a usedené energie. Nečudujte sa, ak to polovičku ťahá kamsi inam – po vašom boku sa nudí. Práca, kariéra a financie: v ostatných týždňoch ste si veľa materiálnej pasie neužili. Teraz sa karta obracia – Šťastena je na vašej strane. Aktivity, do ktorých vrážate energiu, prinesú osoh. Zdravotný stav: odsledujte pohybový aparát, najmä krížovú chrbticu. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: v týchto dňoch dajte racio a pragmatizmus bokom. Konajte výsostne podľa intuície. Dobre vám poradí pri riešení kľúčových citových alebo medziľudských tém. Práca, kariéra a financie: ak sa vám už dlhší čas nedarí na poli matérie, príčinou môže byť rodová ťarcha – akési bremeno, ktoré postihuje viacerých členov vášho klanu. Pomodlite sa za svetlo do rodiny – blokáda sa tak rozpustí. Zdravotný stav: dajte si skontrolovať zrak. 
 
RAK
Láska a vzťahy: v ostatnom čase ste ako ľadová kráľovná alebo ľadový kráľ – neprejavujete city. Vaši blízki majú pocit, že ste pre nich vzduch. Zmeňte optiku – viac sa tešte z lásky, ktorú vám poskytujú. A opätujte ju. Práca, kariéra a financie: za ostatné týždne ste uviazli v akomsi materiálnom vákuu. Vo vašej hlave neskrsol žiaden dobrý nápad. Teraz sa situácia mení. Progresívne idey budete priam súkať z rukáva. Zdravotný stav: dbajte na imunitu. 
 
LEV
Láska a vzťahy: v poslednom čase sa izolujete – ostávate zatvorený medzi štyrmi stenami. Je najvyšší čas zmeniť to – napríklad po boku príjemnej spoločnosti. Čo tak oživiť staré priateľské kontakty? Práca, kariéra a financie: ste plný ohnivej energie. Na jednej strane ide o priaznivý jav – vďaka tomu môžete rásť a napredovať. Pozor však na to, aby ste ohňom nezraňovali druhých. Zdravotný stav: dbajte na zdravé srdce a vykorigujte stravovacie návyky. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: ste plný negativizmu a skepsy. To preto sa vám ľudia vyhýbajú. Zmeňte uhol pohľadu – usmejte sa a vo všetkom viďte to dobré. Uvidíte, že vzťahy sa zázračným spôsobom vyčistia. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša hovorí, že pôsobíte ako mŕtvola. Do ničoho sa vám nechce, v pasívnom duchu vyčkávate na zázraky. Tie sa však bez vašej aktivity a dynamiky nedostavia. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä psychiku a spánok. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: aktuálne dni sú priam stvorené na odpustenie tým, ktorí vás kedy ranili. Urobte tak priamo – face to face, alebo v meditácii. Uvidíte, ako sa vám uľaví. Práca, kariéra a financie: je najvyšší čas ukázať svetu, koľko vervy a snaživosti vo vás drieme. Na prehnanú pokoru zabudnite. Prebuďte v sebe nebojácnu šelmu, ktorá vie, čo chce. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä krv, lymfu a lonovú oblasť. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: v ostatnom čase ste hašterivý a jedovitý človek. To preto sa vám iní ľudia odvracajú chrbtom. Pouvažujte nad tým, prečo z vás sála zlo. Možno sa za tým ukrýva neuspokojivý citový život. Práca, kariéra a financie: na rutinu či stereotypnosť v týchto dňoch zabudnite. Pozrite sa na pracovné výzvy z iného uhla pohľadu. Ak ostanete v zaužívanom móde, vo vašom ja sa zrodí odpor voči robote. Zdravotný stav: pod kontrolou treba mať najmä žalúdok. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: o vzťahy sa treba starať. Nečakajte, že strom lásky bude zalievať len polovička. Aj vy musíte priložiť ruku k dielu. Práca, kariéra a financie: na plecia ste si toho v ostatnom čase naložili viac než unesiete. Ak si nestanovíte hranice a mantinely, povinností bude pribúdať. A s nimi sa zvýši riziko závažnejších zdravotných ťažkostí. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite dolné končatiny. Doprajte im kvalitnejšiu obuv. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: do vzťahovej alebo ľúbostnej sféry sa vlieva pozitívna energia. Zadaní Kozorožci prežijú príjemné chvíle s blízkou osobou, osamelí jedinci môžu stretnúť fajn človeka. Práca, kariéra a financie: novátorské energie prichádzajú aj do materiálnej oblasti. Nie je vylúčené, že vo vašej hlave skrsne skvelý nápad – a vďaka nemu sa blysnete. Na obzore sú i kvalitnejšie finančné toky. Zdravotný stav: pravidelne športujte. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: ak sa vám na poli lásky či vzťahov nedarí, na vine môže byť aj karma – nánosy z predošlých životov. Ak ich chcete prečistiť, žiadajte dobrotivých anjelov o liečivé svetlo do všetkých minulých inkarnácií. Práca, kariéra a financie: počas aktuálnych dní oddychujte. Dožičte si relax – napríklad pri študovaní duchovnej alebo motivačnej literatúry. Zdravotný stav: potrápiť vás môžu genetické ochorenia. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: duchovná ríša vás nabáda k tomu, aby ste boli väčšmi spoločenský jedinec. Neizolujte sa. V týchto dňoch zájdite medzi fajn ľudí – uvidíte, akým pokojom naplníte svoje ja. Práca, kariéra a financie: nespoliehajte sa na zázraky osudu – tie prichádzajú len veľmi zriedka. Chyťte osud za pačesy a urobte všetko preto, aby ste sa na materiálnej báze mali lepšie. Zaslúžite si to. Zdravotný stav: pozor na chrbticu a krvný tlak. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 275)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6398