Profesionálny kartoskop od 25. júna do 1. júla

24.06.2018 08:18

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Raziel – karta „uzol“

Aktuálny týždeň je vhodný na: ľahkosť a slobodnosť; spontánne rozhodnutia; cibrenie optimistickej vibrácie; cesty a cestovanie; turistiku
V tomto týždni sa treba vyhýbať: zdržiavaniu sa medzi štyrmi stenami; pasivite a „ničotnosti“; manipulácii a pridŕžaniu sa niečoho alebo niekoho; spoliehaniu sa na zázraky /vyžaduje sa aktívny prístup k životu/
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Zhadzujem zo seba všetky škodlivé uzly a okovy.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: pohybový aparát
Kľúčový minerálny kameň: rubín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: určité záležitosti – spojené s citmi alebo so vzťahmi – chcete urýchliť a uponáhľať. Na nikoho netlačte. Uvedomte si, že všetko má svoj prirodzený čas. Práca, kariéra a financie: na materiálnej báze konajte spontánne. Skrátka, ak vám čosi skrsne v hlave, pretavte to do reality. V prípade, že by ste danú tému analyzovali, môže sa stať, že nakoniec ju pre balansovanie a nerozhodnosť vôbec neodštartujete. Zdravotný stav: pozor na žalúdok.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: Konečne! Pred Býkmi sa črtá vynikajúci týždeň – aj na citovej, aj na materiálnej báze. V rámci vzťahov sa utrasú všetky staré nuansy. Prispeje k tomu najmä vaša snaha riešiť medziľudské problémy. Práca, kariéra a financie: ste plný tvorivej a kreatívnej sily. Nápady, ktoré vám skrsnú v hlave, zrealizujte. Určite to neoľutujete. Životné batérie si dobite umeleckou činnosťou. Zdravotný stav: cítite sa fit – ako už dávno nie. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: na obzore je prelomový týždeň. Citový alebo vzťahový problém, ktorý vám dlhší čas odoberal vnútorný pokoj, sa konečne rozlúskne – a to v prospech dobra všetkých strán. Práca, kariéra a financie: na materiálnej báze sa vás zmocní dilema. Zrejme budete na rázcestí, zvažujúc viaceré možnosti alebo alternatívy. Pustite sa do tej, z ktorej nadobudnete príjemnejšie pocity. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s pohybovým aparátom. 
 
RAK
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia urovnávaniu starých sporov či medziľudských nešvárov. Ak sa s niekým hneváte, daný konflikt vyriešte, a to bez váhania. Uvidíte, ako sa vám uľaví. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visí únava, vyčerpanosť a vyšťavenosť. Otvára sa pred vami priestor na adekvátny oddych. Áno, vaše ja volá po kvalitnej dovolenke, napríklad v Grécku. Zdravotný stav: okrem únavy pozor na kožné problémy. 
 
LEV
Láska a vzťahy: vaši blízki majú pocit, že ste ako schizofrenik. Skrátka, meníte nálady – ako svoje ponožky. Vedzte, že takéto balansovanie zväzkom neprospieva. Popracujte na eliminovaní škodlivých čŕt. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa zadarí najmä tým Levom, ktorí si zarábajú sami na seba. Obchody alebo kontrakty vyjdú nad vaše očakávania. Po dobre vykonanej práci si doprajte hodnotnú letnú dovolenku. Zdravotný stav: štrajkovať môže psychika. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: pred Pannami sa črtá týždeň dobrých a kvalitných rozhodnutí – aj na poli lásky. Ak ste s riešením určitej citovej témy dlhší čas váhali, vedzte, že aktuálne dni sú na jej rozlúsknutie viac než vhodné. Práca, kariéra a financie: uvedomte si, že všetko má svoj prirodzený čas a prirodzenú evolúciu. Netlačte na pílu. Ak by ste vyvíjali prílišný tlak, úspech si odsuniete na neurčito. Zdravotný stav: pozor na črevný systém. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: už dlhší čas vás niečo kvári – možno neuspokojivý vzťah, možno prílišná samota. Ak hľadáte odpovede, prečo sa vám deje to alebo ono, vo vonkajšom prostredí, neuspejete. Kľúče sa nachádzajú vnútri vás. Meditujte. Práca, kariéra a financie: črtá sa pred vami príjemný materiálny týždeň. Skrátka, všetko pôjde ako po masle. S kolegami zabehnite na koláč alebo kávu. Zdravotný stav: pozor na lonovú oblasť. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: na aktuálne dni budú Škorpióni spomínať radi. Na obzore je more lásky. Obklopujú vás ľudia, s ktorými celostne rezonujete a súladíte. Práca, kariéra a financie: na materiálnej pôde buďte zdravo pokorný. Nemajte prehnané ciele a ustriehnite karierizmus. Váš ego-hrebienok by mohol byť veľmi rýchlo skresaný. Zdravotný stav: dbajte na zdravú životosprávu. Haprovať môže aj urogenitálny trakt. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: na obzore je bohatý a plodný spoločenský týždeň. Maximum času trávte medzi ľuďmi – o dobrú zábavu a príjemné energie bude kvalitne postarané. Práca, kariéra a financie: projekty, do ktorých ste vrazili vervu a silu, sa vydaria. Získané peniaze si nezabudnite adekvátne užiť. Doprajte si to, po čom vaše ja pyští už dlhý čas. Zdravotný stav: telo i duša budú poslúchať. Stres vybijete športovými aktivitami. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch si z očí sňajete ružové okuliare – a istého človeka z bezprostrednej blízkosti uzriete cez prizmu pravdy. A to je dobre – veď už dlhší čas ste si ho prikrášľovali a čačkali. Práca, kariéra a financie: zmocní sa vás túžba po nových materiálnych métach. Duchovná ríša radí – neostaňte len pri snívaní. To, po čom prahnete, zrealizujte. Šťastie praje odvážnym. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s pohybovým aparátom a motorikou. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: vo vašom príbytku sú usadené a pasívne energie. To preto sú blízke vzťahy vyprahnuté a bez šťavy. Upracte dom alebo byt – a to od piky. Uvidíte, že na základe toho sa vylepší aj citový život. Práca, kariéra a financie: ak vás isté aktivity už dlhší čas nebavia alebo unavujú, vedzte, že je čas dať za nimi finálnu bodku. Áno, tieto dni žičia odštartovaniu nových projektov. Zdravotný stav: haprovať môže chrbtica alebo lymfa. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – nepreberajte cudzie starosti na svoje plecia, a to ani od takých ľudí, na ktorých vám záleží. Uvedomte si, že každý má svoju karmu – a nesie za ňu zodpovednosť. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch viac konajte než snívajte. Ak ostanete v móde iluziórnosti, úspech sa nedostaví. Život miluje aktívnosť a dynamiku. Zdravotný stav: pozor na hlavu, psychiku a spánok. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6400