Profesionálny kartoskop od 24. do 30. októbra

20.10.2016 13:43

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Gabriel - požehnanie
Týždeň praje: modlitbám, mantrám, afirmáciám, naštartovaniu pozitívneho myslenia a uvažovania, zasielaniu túžob a želaní do mocného Univerza
Oslabené časti organizmu: krv, lymfatický systém, respiračný aparát, psychika
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Prosím a žiadam o vše-požehnanie do všetkých buniek môjho života.“
Kľúčový minerál na aktuálny týždeň: selenit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: ohnivé znamenie by malo väčšmi krotiť svoje emócie. V rodinnom kruhu, prípadne v najbližších vzťahoch hrozia hádky a nedorozumenia. Hviezdy radia – skrešte ego. Práca, kariéra a financie: sporné situácie sa črtajú aj na poli práce. Nevytvárajte konflikty – otočia sa proti vám. Ak sa cítite preťažený, doprajte si oddych. Zdravotný stav: na obzore je únava, objaviť sa môžu aj zápalové procesy. Liečivá vôňa na tento týždeň: lotosový kvet. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: zemské znamenie má pred sebou priam ukážkový týždeň. Všetky vzťahy budú fungovať ako švajčiarske hodinky. Nie je vylúčené, že prežijete nádherné romantické chvíle po boku milovanej osoby. Práca, kariéra a financie: črtá sa pred vami dôležité pracovné či kariérne rozhodnutie. Verdikt, ktorý učiníte, prinesie zber sladkých plodov. Zdravotný stav: hviezdy radia – napresilujte sa. V opačnom prípade bude narušená vaša imunita, ale aj psychika. Nezabúdajte na pohyb. Liečivá vôňa na tento týždeň: eukalyptus. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: na obzore sú turbulentné chvíle. Nie je vylúčené, že vás poriadne rozhádže blízka osoba. Výsledkom budú spory a hádky s dlhodobou „rekonvalescenciou“. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vás vyzýva, aby ste sa v týchto dňoch spoľahli najmä na seba samých. Rozhodnutia, ktoré uskutočníte vo vlastnej réžii, budú zdarné. Zdravotný stav: pozor si dávajte na chronické ochorenia, ktoré vás už kedysi potrápili. Liečivá vôňa na tento týždeň: šalvia. 
 
RAK
Láska a vzťahy: je čas pouvažovať, čo na citovej báze skutočne chcete. Možno žijete vo falošnej ilúzii a ostávate vo vzťahu, ktorý vás absolútne neuspokojuje. Práca, kariéra a financie: otvárajú sa pred vami nové možnosti. Vďaka dobrým nápadom a tvorivému duchu môžete kariérne poskočiť vpred. Výsledkom budú aj kvalitnejšie finančné toky. Zdravotný stav: pozor na nervozitu, dbajte na čisté psyché. Liečivá vôňa na tento týždeň: vanilka. 
 
LEV
Láska a vzťahy: v týchto dňoch si doprajte viac samoty a izolácie. Ostatní ľudia by vám zbytočne vybíjali batérie, pretože by vás „zavalili“ svojimi starosťami. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde vyžadujte reciprocitu – za kvalitne odvedenú robotu sa nebojte vypýtať si viac peňazí. Prehnaná pokora nie je na mieste. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä pevné časti organizmu, ozvať sa môžu bolesti. Liečivá vôňa na tento týždeň: céder. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: je čas naštartovať zdravú sebalásku. V týchto dňoch venujte maximum pozornosti vlastnému Ja. Doprajte si všetko, po čom prahne. Na ostatných ľudí sa – jednoducho povedané – vykašlite. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde zľavte zo svojho perfekcionizmu a detailizmu. Tieto vlastnosti vás zbytočne zaťažujú i unavujú. Vedzte, že isté situácie sa vyvinú bez ohľadu na to, či na ne tlačíte. Zdravotný stav: pozor na bolesti hlavy. Liečivá vôňa na tento týždeň: jazmín.
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: v partnerskom zväzku urobte spontánne rozhodnutie – napríklad vo forme nečakaného výletu. Oživia sa tak stratené city a opätovne vzplanie vyhasnutá vášeň. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša varuje – pozor na faloš a klamstvá. Na pracovnej pôde vyžadujte aj poskytujte čestnosť. Chráňte sa pred energo-upírmi. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti chrbtice. Liečivá vôňa na tento týždeň: aníz.   
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: duchovná ríša vás žiada, aby ste boli čestný človek. V prípade, že fungujete vo vzťahu, stráňte sa pokušení a nerestí. Lož má krátke nohy. Práca, kariéra a financie: niektoré plány stroskotajú. Nezúfajte – má to tak byť. Čoskoro sa dostavia nové výzvy. Zdravotný stav: doprajte si dostatok oddychu – v opačnom prípade sa naruší vaša psychika. Liečivá vôňa na tento týždeň: klinčeky.  
 
STRELEC
Láska a vzťahy: otvorte svoje srdce dokorán – vo vašej blízkosti sa potuluje pani láska. Oči majte na stopkách najmä v takom prípade, ak ste bez vzťahu. Práca, kariéra a financie: aktivity, do ktorých vrazíte energiu, sa vydaria. Očakávať môžete aj úspešné cesty, prípadne kontakty so zahraničím. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s kardiovaskulárnym systémom. Liečivá vôňa na tento týždeň: ružový olej. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch oplývate mohutným sexepílom – využite to vo svoj prospech, a to najmä v takom prípade, ak nemáte vzťah. O nápadníkov núdza nebude. Práca, kariéra a financie: hviezdy radia, aby ste k určitej veci zaujali striktný postoj. Sedenie na dvoch stoličkách sa otočí proti vám. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s pohybovým aparátom. Liečivá vôňa na tento týždeň: fenikel. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: na obzore je tvorivý týždeň. Energia, ktorú vrazíte do spestrenia a skrášlenia vzťahu, nevyjde navnivoč. Zlepší sa aj intímna stránka. Práca, kariéra a financie: pociťujete príliv mohutnej energie – využite to na pracovný a kariérny rast. Dobré rozhodnutia sa pretavia aj do kvalitnejších finančných tokov. Zdravotný stav: v týchto dňoch budete fit ako rybička. Liečivá vôňa na tento týždeň: bergamot. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch investujte energiu do priateľských zväzkov. Už viackrát v živote ste postrehli, že kamarát je niekedy viac ako rodinný príslušník, či dokonca partner. Práca, kariéra a financie: hviezdy vám odporúčajú, aby ste boli odvážny jedinec. Nové výzvy, ktoré sa objavia, určite nezahoďte do koša. Zdravotný stav: pozor na bolesti zubov. Liečivá vôňa na tento týždeň: nechtík. 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 275)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6398