Profesionálny kartoskop od 22. do 28. októbra

19.10.2018 07:04

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Cafkiel – karta Oheň

Aktuálny týždeň je vhodný na: správne zacielenie osobnej sily; vytváranie dobra; šírenie pokoja a mieru; tvorivosť a kreativitu; utužovanie blízkych vzťahov; zdravú erotiku
V tomto týždni sa treba vyhýbať: prepínaniu osobných síl; zlosti a nenávisti; vytváraniu konfliktov a sporov; pasivite a stagnácii; nevere
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Môj životný oheň plápolá v intenciách Božích noriem a zákonov.“
Orgány alebo procesy v organizme, ktoré treba mať pod kontrolou: infekcie, zápaly a virózy
Kľúčový minerálny kameň: záhneda
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: váš osobný vzťah atakuje tretia osoba. Môže ísť o milenca, ale aj o bytosť, ktorá chce zväzok rozbiť v dôsledku iných pohnútok. S polovičkou veľa komunikujte – a nedovoľte, aby partnerstvo nahlodalo vonkajšie prostredie. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni nemajú akčný ráz. Čím väčšmi by ste tlačili na pílu, tým menej úspechu zažijete. Veciam dajte voľný priebeh. Zdravotný stav: pozor na typické jesenno-zimné ochorenia spojené s imunitou. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: v osobných zväzkoch dbajte na reciprocitu – teda vyvážené energie. Skrátka, dávajte aj berte. Ak by ste len dávali, vyčerpáte sa. V opačnom garde sa vyšťaví polovička. Práca, kariéra a financie: život vie niekedy ukázať svoju temnú tvár. A teraz ju bude prezentovať vám. Materiálne ciele strokostajú. Neupadajte na duchu – čoskoro sa záporný stav zvráti. Zdravotný stav: haprovať môže pohybový aparát.
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: duchovná ríša hovorí – určitú osobu si čačkáte a prikrášľujete. Dôvod? Ľúbite ju. Vedzte však, že láska občas nosieva ružové okuliare. Ak ostanete plávať v oblakoch, čoskoro môžete naraziť na mohutnú prekážku. Práca, kariéra a financie: nemyslite toľko na peniaze. Uvedomte si, že čím menej nad nimi uvažujete, tým väčšia masa priteká do osobnej kasy. Zdravotný stav: štrajkovať môže zrak alebo sluch. 
 
RAK
Láska a vzťahy: vaše osobné vzťahy sú nahlodané. Vládnu v nich potemnelé a ničotné energie. Cieľ je jasný – vdýchnuť im nový život. Ak tak neučiníte, ešte väčšmi sa narušia. Práca, kariéra a financie: na poli zamestnania vám chýba sebavedomie. Neviete sa prezentovať a predať. Zmeňte to – prebudená šelma zmôže zázraky. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte pohybový aparát. Každé ráno si precvičte chrbát. 
 
LEV
Láska a vzťahy: vašu polovičku alebo blízku osobu nesmierne hnevá, keď si isté veci schovávate v útrobách. Vytvárate tak zbytočné špekulácie. Väčšmi sa otvorte. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visí podvod. Buď spáchaný vaším ja, alebo – naopak – voči vám. Dbajte na korektnosť a spravodlivé princípy – aj ich poskytujte, aj vyžadujte. Zdravotný stav: pozor na virózy – mohli by vás na pár dní pripútať na lôžko. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: stále sa rýpete v starých emočných krivdách a sklamaniach. Vedzte, že takýmto spôsobom si pokoj na poli lásky nevydobyjete. Práca, kariéra a financie: ak ste sa dosiaľ nových výziev na poli zamestnania báli, teraz sa vo vás prebudí interná šelma – a vy sa s vervou pustíte do čerstvých mét. A to je dobre – úspech máte na dosah. Zdravotný stav: objaviť sa môžu staré a chronické choroby, ktoré vás už kedysi potrápili. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: vo vašej blízkosti je človek, ktorý chce vami manipulovať, a to na emočnej báze. Nedajte sa. Ak už raz poľavíte, jeho škodlivé počiny sa vyostria. Práca, kariéra a financie: ostatné dni vás poriadne vyšťavili. Šéfstvo na vás naváľalo masu úloh a kompetencií. Teraz nastáva obdobie, keď si treba oddýchnuť. Ak tak neučiníte, môžete ochorieť. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite močové cesty, mechúr a obličky. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: vaším problémom ostatných dní je, že vo vzťahoch len dávate, no neprijímate. Vedzte, že nejde o správny postup. Každé partnerstvo musí fungovať na recipročnej báze. Svojou dajnosťou môžete polovičku zunovať. Práca, kariéra a financie: ste skvelý stratég – a táto danosť sa v aktuálnych dňoch ešte posilní. Máte jasné materiálne ciele a méty – a vedzte, že všetky sú pretaviteľné do reality. Zdravotný stav: haprovať môže trávenie. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: vo vzduchu visí hádavý týždeň. Posekať sa môžete s polovičkou, rodinným príslušníkom alebo blízkou osobou. Pri sporoch skrešte ego-hrebienok. Nemusíte mať zakaždým pravdu. Práca, kariéra a financie: za ostatné dni pozorujete, že isté materiálne ciele sa plnia kostrbato a pomaly. Čoskoro sa stav zvráti – ostaňte v móde pozitívneho očakávania. Zdravotný stav: štrajkovať môže respiračný trakt. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: za ostatné dni ste napätý, napružený a večne jedovitý jedinec. Nečudujte sa, že osobné vzťahy chátrajú. Upokojte sa – v opačnom prípade sa emočné rozdiely ešte väčšmi prehĺbia. Práca, kariéra a financie: vyčkávate na zázraky. Zabúdate, že život má rád akčnosť a dynamiku. Uvedomte si, že koleso bytia máte vo vlastných rukách. A podľa toho i konajte. Zdravotný stav: pozor na žalúdok, žlčník, pečeň a slezinu. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: viníte sa za niečo, čo ste nedokázali ovplyvniť. Zbavte sa škodlivej emócie – v opačnom prípade vám nahlodá zdravie. Bezdôvodné obviňovanie sa spôsobuje najmä tráviace neduhy. Práca, kariéra a financie: na aktuálne dni budete spomínať s úsmevom na perách. Všetky materiálne ciele sa zrealizujú. Finančné kohúty sú  otvorené dokorán. Zdravotný stav: okrem trávenie majte pod dohľadom chrbticu. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: hoci ste emočný človek, v ostatných dňoch myslíte viac na prácu či peniaze než na osobné zväzky. A to je chyba. Vplyvom nezáujmu sa z nich vytráca to najdôležitejšie – láska. Práca, kariéra a financie: dostávate sa do obdobia nerozhodnosti. Pravdepodobne budete zvažovať, či je lepšie ostať pri starých aktivitách, alebo sa pustiť do nových. Vyčkajte – veci sa vykryštalizujú samy. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete starosti s nohami. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382