Profesionálny kartoskop od 21. do 27. mája

16.05.2018 12:18

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Sandalfon – karta „ľahkosť“

Aktuálny týždeň je vhodný na: oddych a relax; vypnutie hlavy; meditáciu a rozjímanie; zabudnutie na minulosť i budúcnosť;  orientovanie pozornosti do momentu tu a teraz
V tomto týždni sa treba vyhýbať: prepínaniu síl; hazardovaniu s osobnou energiou; stresovým faktorom; robeniu somára z komára
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Ležím na nebeskom oblaku – a je mi dobre“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: hlavu a psychiku
Kľúčový minerálny kameň: krištáľ
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v ostatnom čase len beriete a beriete – aspoň tak to vnímajú blízki. Pokúste sa aj dávať – a to plným priehrštím. Duchovná ríša tiež apeluje na zdravú a otvorenú komunikáciu v osobných vzťahoch. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia ľudskosti. Pomôžte tým, čo to potrebujú. Ak vás kolega požiada o radu či usmernenie, bez váhania ich poskytnite. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s očami alebo takzvané točáky. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: do vašich vzťahov – osobných alebo priateľských – sa nabúrava zlá energia. Dôvodom je, že sa ustavične vraciate do minulosti, prehodnocujúc staré krivdy alebo sklamania. Práca, kariéra a financie: pred Býkmi, deťmi Venuše, sa črtá novátorský týždeň. Osobnú energiu vrazte do všetkého, čo nesie punc čerstvosti a sviežosti. Realizácia nových výziev sa pretaví do kvalitných finančných tokov. Zdravotný stav: pozor na obličkový systém.  
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: do vašich vzťahov sa vkrádajú duchovia faloše a intríg. Je možné, že v istých veciach klamete vy, no zároveň je možné aj to, že lož používa vaša polovička. Nastoľte vo vzťahu pravdu – inak sa zväzok rozsype. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visia hádky a spory. Zrejme si vojdete do vlasov s kolegom, ktorý je – ako sa hovorí – z iného cesta. Vyhrá ten, kto použije kvalitnejšie argumenty. Zdravotný stav: pozor na hrdlo, priedušky a pľúca. 
 
RAK
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia sebaláske. Ak ste muž, prebuďte v sebe energie Adonisa, ak žena, vibrácie Afrodity. Uvedomujte si svoje kvality a plusy. Ak treba, investujte do krásy. Zmeniť môžete aj imidž. Práca, kariéra a financie: ak isté pracovné aktivity dlhší čas vykazujú straty – a teda aj osobnú nespokojnosť, vedzte, že takéto činnosti treba ukončiť. Nebojte sa, čoskoro ich nahradia nové výzvy. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete bolesti nôh. 
 
LEV
Láska a vzťahy: duchovná ríša apeluje na otvorenú a zdravú komunikáciu – a to s najbližšími ľuďmi. Pri dialógoch sa nesnažte mať zakaždým pravdu. Uvedomte si, že niekedy je dôležité sklopiť takzvaný ego-hrebienok. Práca, kariéra a financie: sudičky hojnosti stoja po vašom boku. Aktivity, do ktorých vrazíte energiu, prinesú nemalé peniaze. Aktuálne dni žehnajú aj výhram – menším i väčším. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s dýchaním. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: vaše vzťahy – osobné, rodinné, priateľské či kolegiálne – sú nudné a stereotypné. A preto nefungujú tak, ako by mali. Vneste do nich ducha novátorskosti a originality. Uvidíte, ako opätovne zakvitnú. Práca, kariéra a financie: aktivita a pružnosť sa od vás vyžadujú aj na poli práce a kariéry. V ostatnom čase ste – a treba si to priznať – lenivec a pecivál, ktorému sa do ničoho nechce. Siahnite po náprave. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s chrbticou. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: aktuálne májové dni sú priam stvorené na plodný spoločenský život. Zájdite medzi ľudí, oprášte staré kontakty. Pozvanie na oslavu neodmietnite. Práca, kariéra a financie: na poli matérie sa vás zmocňuje dilema. Ponorte sa do ticha a opýtajte sa vnútorného dieťaťa, čo vlastne chce. Prvá odpoveď, ktorou k vám prehovorí vaše jadro, bude správna – a na jej základe sa rozhodnite. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s pohybovým aparátom. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: nesnažte sa mať zakaždým pravdu, prípadne blízke osoby preonačovať na svoj obraz. Uvedomujte si ich svojskosť a autenticitu. Duchovná ríša tiež radí – ustriehnite žiarlivostné scény. Práca, kariéra a financie: mozgové závity vám frčia na plné obrátky. Výsledok? Množstvo brilantných nápadov. Nebojte sa ich pretaviť do reality. Prinesú úspech, zdar, ale i masu peňazí. Zdravotný stav: kontrolujte stravu a zmeňte životosprávu. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: chýba vám životná iskra. Aj keď ste optimistické znamenie zvieratníka, v ostatnom čase z vás sála smútok. Rozveseľte sa – a to ľubovoľným spôsobom. Zájdite medzi fajn ľudí. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – v týchto dňoch dbajte na súlad medzi materiálnou a citovou rovinou. Čas, ktorý máte, si rozdeľte na dve rovnocenné bunky. Venujte sa v rovnakej miere vzťahom a v rovnakej miere práci. Zdravotný stav: pozor na žlčník. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: pred zemským znamením zodiaku sa črtá vynikajúci medziľudský a spoločenský týždeň. Stretnete množstvo príjemných ľudí. Osamelí jedinci môžu naraziť na spriaznenú dušu. Práca, kariéra a financie: na poli matérie dbajte na korektnosť, čestnosť a spravodlivosť. Vedzte, že akákoľvek lož alebo špekulácia by na povrch vyplávala rýchlosťou blesku. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy alebo krčnej chrbtice. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: pred vzdušným znamením sa črtá očistný týždeň. Vzťahové alebo citové bremená a starosti odplávajú do stratena. Niektoré vyriešite vy, iné sa vykryštalizujú samy. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visí enormný stres. Snažte sa ho minimalizovať. V opačnom prípade sa objavia zdravotné ťažkosti, z ktorých by ste sa vysekávali dlhší čas. Zdravotný stav: okrem psychiky ustriehnite oči a uši. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: Ryby, deti Neptúna, prežijú príjemný medziľudský týždeň. Vzťahové nuansy sa rozplynú. Na obzore sú harmonické stretnutie či milé spoločenské udalosti. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – pozor na prepínanie osobných síl a hazardovanie s osobnou energiou. Majte hranice – a nikomu nedovoľte, aby na vás váľal svoje povinnosti či kompetencie. Učte sa hovoriť nie. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť bolesti hlavy. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405