Profesionálny kartoskop od 2. do 8. júla

29.06.2018 06:52

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Jofiel – karta Hudba

Aktuálny týždeň je vhodný na: umelecké aktivity, cibrenie tvorivého ducha, relaxovanie pri harmonickej hudbe – najmä vážnej, muzikoterapiu
V tomto týždni sa treba vyhýbať: prepínaniu síl, hazardovaniu s osobnou vitalitou, príliš materialistickému životu
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Otváram svoje zmysly dokorán – a plne si vychutnávam krásy pozemskosti.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: oči, uši a ústnu dutinu
Kľúčový minerálny kameň: sodalit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: duchovná ríša vystríha pred vzťahovou manipuláciou. Dávajte si pozor, aby ste blízku osobu nedržali v okovách alebo aby ste ju nechceli preonačiť na svoj obraz. Práca, kariéra a financie: pred ohnivákmi sa črtá vynikajúci materiálny týždeň. Pocítite toľko sily a vervy, koľko už dávno nie. Vrazte ju do správnych a ziskových aktivít. Zdravotný stav: haprovať môžu dolné končatiny. Pri chôdzi pozor na drobné úrazy.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: duchovná ríša hovorí, že v ostatnom čase myslíte viac na materiálne témy než na vzťahy či citovú oblasť. Ak to nezmeníte, riskujete, že sa vám blízke osoby otočia chrbtom. Práca, kariéra a financie: na obzore je pracovno-kariérna dilema. Zrejme sa dostanete na rázcestie. Zvážte za aj proti oboch variantov – a vyberte si ten správny. Konajte podľa vlastných princípov, nie podľa toho, čo vám radia iní. Zdravotný stav: haprovať môže chrbtica. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: vo vzduchu visí hádavý týždeň. Pravdepodobne si s blízkou osobou skočíte do vlasov. Zvažujte vypovedané slová – z úst by vám mohli vypadnúť nepekné frázy, ktoré by človeka v opozite urazili do krvi. Práca, kariéra a financie: na obzore sú dôležité osudové dni. Rozhodnutia – na poli práce, kariéry alebo financií – ktoré uskutočníte v tomto týždni, bude nesmierne dôležité pre váš ďalší rozvoj a rozkvet. Zdravotný stav: pozor na bolesti hrdla.  
 
RAK
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní dbajte na recipročné, teda vyvážené energie – a to na poli všetkých vzťahov. Osobných, rodinných, priateľských aj kolegiálnych. Dávajte aj berte. Práca, kariéra a financie: po vašom boku stoja prajné sudičky. Dá sa povedať, že všetky materiálne alebo finančné aktivity, do ktorých sa pustíte, prinesú sladké plody. Pokúšajte šťastenu – do nosa vám môžu frnknúť aj výhry. Zdravotný stav: precvičujte chrbát. 
 
LEV
Láska a vzťahy: duchovná ríša má pre ohnivákov dôležitú radu. Nezopakujte chyby alebo nesprávne rozhodnutia z minulosti. Opäť by vám mohli privodiť trápenia na poli lásky. Práca, kariéra a financie: ak ste v ostatných týždňoch registrovali materiálne útrapy, teraz sa koleso osudu natáča vo váš prospech. Všetko, do čoho vrazíte prajnú energiu, vyjde nad vaše očakávania. Zdravotný stav: merajte si krvný tlak – môže kolísať. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: pred Pannami sa črtá dynamický a akčný týždeň. Dá sa povedať, že toľko šťastia, koľko vám sudičky naservírujú v týchto dňoch, ste nepocítili už dávno. Môžete si mädliť ruky. Práca, kariéra a financie: ste ako perpetuum mobile. Chrlíte jeden dobrý nápad za druhým. A čo je hlavné – dané méty sa nebojíte pretavovať do reality. Úspech – materiálny i morálny – je na dosah. Zdravotný stav: cítite sa fit. Dôvod? Máte harmonickú psychiku. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: vaše vzťahy – osobné, rodinné, priateľské či kolegiálne – sú, ľudovo povedané, zoschnuté. Chýba im šťava. Vneste do nich novátorské energie. Vzápätí sa zlepšia. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša chce, aby ste viac konali ako snívali. V ostatnom čase máte na očiach ružové okuliare a žijete vo fantastickom svete. Nezabúdajte, že život má rád aktivitu. Zdravotný stav: haprovať môžu nohy, ale i psychika. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: aktuálne dni sú priam stvorené na zlepšovanie vzťahov. Ak sa na niekoho zlostíte, odpustite mu. Žite väčšmi spoločensky – stretávajte nových ľudí a budujte nové kontakty. Práca, kariéra a financie: v ostatnom období ste si toho na plecia naložili viac než unesiete. Nečudo, že fyzično alebo psychično neposlúchajú. Pokúste sa tieto dni tráviť v oddychovom móde. Zdravotný stav: okrem únavy sa môžu objaviť bolesti hlavy – ale len menšie. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: duchovná ríša hovorí, že v ostatnom čase ste príliš uzatvorený. Svoje emócie si nechávate v útrobách. Zmeňte to. Oveľa viac vám svedčí úsmev na perách a spoločenská duša. Práca, kariéra a financie: vo vašej hlave sa pravdepodobne zrodí neskutočný plán – schopný priniesť vám vše-úspech. Jedinou brzdou pri jeho napĺňaní môžu byť vaše strachy – zlomte ich. Zdravotný stav: pozor na skryté zápalové procesy. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: ste ako socha – bez štipky emócií. Vaši blízki nadobúdajú pocit, že neviete prejaviť to, čo vás teší, ale ani to, čo vás kvári. Pokúste sa väčšmi otvoriť svoju dušu. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase ste si peniaze schovávali na konte či v pančuche. Teraz nastáva čas, keď si ich máte užiť. Dožičte si aj to, po čom vaše ja piští už dlhé roky. Zdravotný stav: haprovať môže imunita. Jedzte veľa čerstvých plodín. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: ste ako víchor – chvíľu tu a chvíľu niekde inde. Vašim blízkym to začína prekážať. Pokúste sa väčšmi zakoreniť – a nemať prelietavú myseľ ani správanie. Práca, kariéra a financie: na obzore je priam brilantný materiálny týždeň. Vaše inovatívne nápady sa pretavia do reality. Pokúšať smiete aj šťastenu. Poteší vás menšími výhrami. Zdravotný stav: objaviť sa môžu psychické neduhy, prípadne i bolesti hlavy. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: na poli lásky alebo vzťahov sa vás pravdepodobne zmocní dilema. Rozum bude vravieť jedno, intuícia zasa druhé. Na ktorú stranu sa prikloniť? V tomto prípade siahnite po druhej alternatíve. Práca, kariéra a financie: niekto vo vašej blízkosti potrebuje pomocnú ruku. Buď vo forme rady, alebo i materiálnu. Neodvráťte sa mu chrbtom. Dbajte však na hranice – aby vás ľudia nezačali zneužívať. Zdravotný stav: väčšmi sa starajte o svoje zuby. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382