Profesionálny kartoskop od 19. do 25. marca

13.03.2018 17:30

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Metatron – karta „duchovné zrenie“

Aktuálny týždeň je vhodný na: nasávanie duchovných, spirituálnych alebo ezoterických poznatkov; stotožnenie sa s teóriou, že veci medzi nebom a zemou existujú – hoci ich voľným okom nevidíme; cibrenie spojiva s Bohom a anjelmi
V tomto týždni sa treba vyhýbať: prehnanému pragmatizmu a raciu; zavrhovaniu viery; odsudzovaniu iného náboženstva, vierovyznania či duchovnej filozofie
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Duchovne zrejem, a tak sa zo mňa stáva múdrejší a rozhľadenejší človek.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: zmyslové orgány
Kľúčový minerálny kameň: lapis lazuli
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – v týchto dňoch otvorene a úprimne komunikujte. Polovičke alebo blízkej osobe povedzte na rovinu, čo si myslíte, čo vás teší, ale aj to, s čím nesúhlasíte. Emócie si nenechávajte v útrobách. Práca, kariéra a financie: oplývate zdravým sebavedomím – a okolie si vašu prácu cení. Ak vás niekto z kolegov požiada o pomocnú ruku, neodmietnite ju. Zaujmite post lektora či gurua. Zdravotný stav: objaviť sa môžu alergie.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: vaša polovička alebo blízka osoba má pocit, že ste sa jej vzdialili. Dokonca si môže myslieť, že vaša láska vyprchala. Presvedčte ju o opaku. Práca, kariéra a financie: dobré kroky alebo rozhodnutia z predošlých dní prinášajú zber sladkých plodov. Financie sa sypú z každej svetovej strany. Dožičte si za ne niečo pekné – trebárs aj také, po čom prahnete už roky. Zdravotný stav: haprovať môže respiračný trakt. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: uvedomte si, že aj vy máte absolútne právo na lásku. V prípade, že ste dlhodobo bez zväzku, otvára sa priestor na spoznanie zaujímavého jedinca. Chce to kvalitnejší spoločenský život. Práca, kariéra a financie: niečo alebo niekto vás zarmúti. Áno, na pracovisku dostanete nemilú a nečakanú správu. Namiesto toho, aby ste plakali do vankúša, pokúste sa danú situáciu vnímať ako prvok, ktorý vás nakopne. Zdravotný stav: pozor na imunitu. 
 
RAK
Láska a vzťahy: pri riešení konfliktných medziľudských situácií nekonáte v duchu najvnútornejšieho ja – ale sa necháte unášať mocou ega. Pred každou hádkou narátajte do desať – a až potom niečo vyrieknite. Práca, kariéra a financie: na materiálnej báze vnímate stagnačné energie. Pravdepodobne nadobúdate pocit, že váš pracovno-kariérny život sa nikam nehýbe. Vedzte, že zmeny neprídu samy – treba sa do nich pustiť vo vlastnej réžii. Zdravotný stav: pozor na bolesti nôh. 
 
LEV
Láska a vzťahy: v ostatných dňoch vnímate bolestivú samotu. Tak veľmi by ste chceli mať okolo seba príjemných ľudí, no tí akoby vymizli. Požiadajte anjelov-dobrotivcov, aby k vám pritiahli takzvané spriaznené duše. Práca, kariéra a financie: na obzore je aktívny a dynamický týždeň. Projekty sa pretavia do úspechu. Aktuálne dni žičia aj cestám alebo cestovaniu. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä srdce, tlak, tep a cievy. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: môžete si mädliť ruky. V aktuálnych dňoch sa okolo vás mihnú príjemní a láskyplní jedinci. Od blízkej osoby dostanete pekný darček. Pozvanie na spoločenskú udalosť neodmietnite. Práca, kariéra a financie: opäť sa vo vás ozývajú démoni strachov. Pošlite ich kade-ľahšie. Buďte odvážny jedinec, ktorý sa nebojí nových výziev ani čerstvých pracovných vetrov. Zdravotný stav: pozor na poruchy vyprázdňovania. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: vo vzduchu visia konfliktné alebo hádavé situácie – zrejme s blízkou osobou. Zdravo argumentujte a nebojte sa prejaviť svoj názor. Nedovoľte, aby vás druhá strana zmanipulovala vo svoj prospech. Práca, kariéra a financie: v ostatných dňoch ste si toho na plecia naložili viac než dosť. Duchovná ríša radí – otvára sa priestor na relax a oddych. Čo by ste povedali na cvičenie jogy? Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite respiračný trakt. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: máte otvorenú auru. Čo to znamená? Iní ľudia na vás váľajú svoje ťažoby a bremená. Uskutočnite nápravu – požiadajte vnútorných anjelov, aby váš aurický systém zatvorili a zaplátali. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch buďte opatrný a obozretný – môžete urobiť chybu v dôležitých rozhodnutiach, kontraktoch či zmluvách. Držte sa hesla – trikrát meriam a raz režem. Zdravotný stav: okrem trávenia ustriehnite hlavu a psychiku. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: na obzore je oživenie starých priateľských kontaktov. Nebráňte sa im. S ľuďmi z minulosti zájdite na kávu, koláč či pivo. O dobrú náladu bude kvalitne postarané. Práca, kariéra a financie: nápad, ktorý vám už istý čas behá v hlave, nenájde svoje uplatnenie. Dôvod nehľadajte v okolí. Zastaví vás duchovná ríša, pretože vie, že realizácia danej aktivity by vášmu ja viac uškodila než pomohla. Zdravotný stav: dbajte na zdravé srdce. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch si dávajte pozor na manipulátorstvo – aj smerom od vás, aj na vašu osobu. Dbajte na to, aby vo všetkých zväzkoch vládli zdravé slobodné energie. Práca, kariéra a financie: otvára sa pred vami zmenový týždeň. Ak isté pracovné aktivity už dlhší čas neprinášajú to, čo by prinášať mali, zatvorte za nimi brány, a to bez ľútosti. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte žalúdok, žlčník a pečeň. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: ak sa vás ustavične zmocňuje nervozita a prepätie, dôvod nehľadajte vnútri seba. Pravdepodobne nasávate škodlivé vibrácie od niekoho z blízkych. Uvedomte si, že nie ste smetný kôš. Práca, kariéra a financie: na pracovisku si dávajte pozor na intrigy – aj smerom od vás, aj smerom na vašu osobu. Ak sa dozviete, sa o vás šíria skreslené informácie, nesnažte sa ich vyvrátiť. Pravda vypláva na povrch sama. Zdravotný stav: merajte si krvný tlak. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: vneste do osobných vzťahov nové a čerstvé energie. V ostatnom čase fungujete v akomsi móde pasivity, stagnácie a nudy. Duchovná ríša tiež radí – zlepšite svoj intímny život. Práca, kariéra a financie: na obzore je masa povinností a úloh. Ak si v nich včas nespravíte poriadok, hrozí, že ochoriete. Dlhodobo prepätá myseľ ústi do zdravotných neduhov. Zdravotný stav: okrem únavy majte pod kontrolou urogenitálny trakt. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405