Profesionálny kartoskop od 18. do 24. júna

13.06.2018 18:27

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Rafael – karta „prírodné prostredie“

Aktuálny týždeň je vhodný na: nastoľovanie pokoja a mieru; zdržiavanie sa pod holým nebom; čerpanie energie z prírodného prostredia; environmentálne aktivity
V tomto týždni sa treba vyhýbať: lenivosti a pasivite; papučovej kultúre; poškodzovaniu prírody
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Vstrebávam energie prírody a matky zeme. Stávam sa tak zdravším jedincom.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: tok krvi a lymfy
Kľúčový minerálny kameň: melónový turmalín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: cítite sa ako kráľ alebo kráľovná. Sršíte bohatým sexepílom – a okolie vám kľačí pri nohách. Pozor však na ego-hrebienok, aby príliš nenarástol. Práca, kariéra a financie: hoci ste pragmatický a racionálny človek, v týchto dňoch väčšmi načúvajte intuícii – dobre vám poradí pri riešení kľúčovej materiálnej otázky. Zdravotný stav: cítite sa fit. Lymfatický systém reštartujete pravidelným športom.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: ak vás už dlhší čas sužujú citové alebo vzťahové starosti, vedzte, že svoj pôvod majú v minulosti. Môže za ne karma alebo rodové bloky – nánosy prebraté od predkov. Modlite sa za svetlo do minulosti. Práca, kariéra a financie: prebúdza sa vo vás interná šelma. Svoje nápady si už neschovávate v útrobách – ale túžite ich manifestovať a prezentovať. Odvaha sa pretaví do úspechu. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s urogenitálnym traktom. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: vo vzduchu visí problém. Pravdepodobne sa s niekým – ako sa hovorí – do krvi posekáte. Ranené srdce sa bude štopkať a plátať dlhý čas. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia odvážnym krokom. Ak ste s realizáciou určitej aktivity alebo projektu váhali, teraz balansovanie zaveste na klinec – a s vervou daný počin zrealizujte. Prinesie zdar a úspech. Zdravotný stav: objaviť sa môžu úrazy horných alebo dolných končatín. 
 
RAK
Láska a vzťahy: ustavične si meliete len to svoje – a blízkych chcete preonačiť na svoj obraz. Vedzte, že takýmto spôsobom si prajné energie z osobných vzťahov odháňate. Zmeňte optiku. Práca, kariéra a financie: ste až príliš ustráchaný jedinec – svoje materiálne nápady sa bojíte pretavovať do reality. Myslíte si, že úspech vám prinesie len to, čo je zaužívané a tradičné. Pokúste sa do pracovných aktivít vniesť novátorské a svieže vibrácie. Zdravotný stav: haprovať môže žalúdok. 
 
LEV
Láska a vzťahy: pred ohnivákmi sa črtá vynikajúci, priam rozprávkový týždeň – a to tak na poli lásky, ako i matérie. Do vzťahov sa vlieva nová nádej. Aktuálne dni investujte do tých, ktorých ľúbite. Práca, kariéra a financie: sršíte brilantnými nápadmi. Ak ich pretavíte do reality, zažijete nevídaný úspech. Obklopujte sa farbami – budú vám dobíjať životné batérie. Zdravotný stav: na obzore je menšia únava. Tú však vďaka optimistickému vyladeniu rýchlo odoženiete. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: vo vzduchu visia konflikty – a to s blízkymi osobami. Dôvod? Každý si bude húsť to svoje a pohľady či optiky druhej strany odignoruje. Riešením je zdravý kompromis. Práca, kariéra a financie: udržiavajte dobré kolegiálne alebo pracovné vzťahy. Prostredníctvom nich sa posuniete ďalej. Ponuku od starého známeho môžete považovať za serióznu. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s krvným tlakom alebo tepom. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia výletom – a to s tými, ktorých ľúbite. Zájdite na hory, prípadne aj k moru. Poriadny oddych v kruhu milých ľudí si zaslúžite. Práca, kariéra a financie: viete, čo chcete – a robíte všetko preto, aby sa vaše materiálne sny pretavili do reality. A to je základ zdaru a prosperity. Ak zotrváte v tomto móde, čoskoro sa dočkáte nevídaného úspechu. Zdravotný stav: pozor na zápaly v lonovej oblasti. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: na citovej alebo vzťahovej báze vás už dlhší čas niečo poriadne sužuje a kvári. Blízku osobu, ktorej sa daný problém týka, si posaďte za spoločný stôl – a krízovú tému predebatujte. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase makáte ako fretka – a vaše materiálne perpetuum mobile frčí na plné obrátky. Teraz nastáva moment, keď sa máte zastaviť. Dožičte si peknú dovolenku. Zdravotný stav: okrem únavy môžete zaregistrovať slabnúci zrak. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: aktuálny týždeň žičí najmä tým Strelcom, ktorí sú sami. Vyššie sféry k vám pritiahnu zaujímavého jedinca. Naberte odvahu osloviť ho – v opačnom prípade vám unikne pomedzi prsty. Práca, kariéra a financie: zľavte z tempa – môžete si to dovoliť. Cieľ na nadchádzajúce dni je jasný – leňošiť, spať a relaxovať. Načerpáte tak sily, ktoré budete už v júli potrebovať ako soľ. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s nohami. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v osobnom vzťahu ustriehnite flirty, či dokonca neveru. Kučeravé myšlienky môžete mať vy, ale i polovička. Ak treba, oživte intímny život. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni nesú prívlastky akčné, dynamické a progresívne. Všetko, do čoho sa pustíte, vyjde nad vaše očakávania. Na obzore sú aj výhry alebo víťazstvá. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy. Pozor aj na zápaly. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: určitú osobu si prikrášľujete a čačkáte, spoliehajúc sa na to, že raz sa z nej vykľuje princ alebo princezná na bielom koni. Omyl. Človek sa nemení. Sňajte si z nosa ružové okuliare. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia zmenám. Ak túžite po novej robote, áno, pustite sa do hľadania. Duchovné sféry vám rady pomôžu. Zdravotný stav: objaviť sa môžu problémy s očami alebo ušami. Napäté nervy upokojíte v prírode. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: vaše vzťahy – osobné, rodinné, priateľské alebo kolegiálne – v ostatnom čase spasívneli a zleniveli. Chýba v nich nová iskra. Postarajte sa o ňu – v opačnom prípade budú narušené. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – nenechajte sa ovládať alebo manipulovať. Vždy si držte svoj vlastný názor. Soka alebo rivala odrovnáte presvedčivým a ráznym správaním. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti končatín. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 274)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6397