Profesionálny kartoskop od 17. do 23. septembra

14.09.2018 07:12

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Raguel – karta Dokument

Aktuálny týždeň je vhodný na: písomné, úradné a inštitucionálne záležitosti; podpisy dôležitých dokumentov alebo zmlúv; súdne pojednávania; zdravú a otvorenú komunikáciu; prejavovanie pravej podstaty človeka
V tomto týždni sa treba vyhýbať: klamstvám; podvodom a machináciám; obohacovaniu sa na úkor iných; uzatváraniu emócií
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Jestvujem v energiách spravodlivosti, rovnovážnosti a reciprocity.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: dýchací trakt
Kľúčový minerálny kameň: tyrkys
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: na obzore je pekný, harmonický a vyvážený týždeň. Čo blízkym odovzdáte, získate aj naspäť. Pozvanie na romantickú večeru či jesenný výlet neodmietnite. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – pozor na zbrklé alebo neuvážené skutky, pre ktoré by ste mohli prísť o nemalé peniaze. Držte sa hesla – trikrát meriam a raz režem. Obozretnosť je na mieste. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s nohami. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: váš osobný zväzok – partnerský, manželský alebo rodinný – je vyhasnutý. Skrátka, absentujte v ňom iskrivosť, farebnosť a vášeň. Uskutočnite nápravu – v opačnom prípade sa vzťah ešte väčšmi nahlodá. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša chce, aby ste k práci alebo povinnostiam pristupovali inak než doteraz. Nevnímajte ich ako nevyhnutné zlo – ale ako prostriedok k tomu, ako mať bohatšiu dušu i peňaženku. Zdravotný stav: pozor na chrbticu. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: ak ste v ostatnom čase na poli citov tápali a balansovali, teraz sa chystá náprava – už budete presne vedieť, čo v ľúbostnej sfére chcete a čo potrebujete. A to je dobre. Pretože len čistá a jednoznačná myseľ kreuje jasné výsledky. Práca, kariéra a financie: peňažné kanály sa otvárajú dokorán. Vylúčené nie sú výhry alebo nečakané prísuny financií. Nezabudnite sa o ne podeliť s tými, ktorých ľúbite. Zdravotný stav: skontrolujte si znamienka. 
 
RAK
Láska a vzťahy: vo vzduchu visia hádky s blízkymi osobami. Pravdepodobne dôjde k ostrejším názorovým stretom. Pokúste sa spory riešiť s chladnou hlavou a príjemnou argumentáciou. Na hystériu či agresivitu zabudnite. Práca, kariéra a financie: pred vodným znamením sa črtá zmenový týždeň. Na materiálnej báze očakávate korekcie a transformácie – zväčša pozitívne a osožné pre vaše ja. Zdravotný stav: ustriehnite respiračný trakt. 
 
LEV
Láska a vzťahy: pred ohnivákmi sa črtá príjemný spoločenský týždeň. Pravdepodobne dostanete pozvanie medzi ľudí – určite ho neodignorujte. Stretnete osoby, ktoré vám dobijú životné batérie. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – váš úspech a zdar je závislý od vše-viery. Dôverujte vlastnému ja, ale aj najvyšším princípom – že sa o vás postarajú a dožičia vám všetko, po čom túžite. Zdravotný stav: neprejedajte sa. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: zvláštne citové zmeny, ktoré zaregistrujete v aktuálnych dňoch, majú svoj pôvod v karme. Skrátka, dočisťujú sa osudové resty alebo dlžoby. Transformácie akceptujte – boj proti nim by vám zbytočne vybil osobné batérie. Práca, kariéra a financie: rozkvet, rozlet, rozmach a rast – takýmito slovami možno nazvať materiálnu oblasť. V podstate platí, že vám vyjde všetko, do čoho sa pustíte. Finančné kohúty sa otvárajú dokorán. Zdravotný stav: objaviť sa môžu staré chronické ochorenia. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – v týchto dňoch nerobte zbrklé alebo unáhlené činy. Všetko má svoj čas. Nový zväzok rozvíjajte pomaly – dotyčnú osobu dôsledne spoznávajte. Práca, kariéra a financie: stáva sa z vás magnet na úspech. Dôvod? Oplývate zdravou rozhodnosťou, ráznosťou a presvedčivosťou. Svet vám kľačí pri nohách. Zdravotný stav: ak máte na pleciach priveľa povinností, športujte. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: pred vodným znamením sa črtá vzrušujúci týždeň. Pravdepodobne zažijete emočné opojenie. Ak ste vo vzťahu, pozor na flirty, či dokonca neveru. Práca, kariéra a financie: aktuálne povinnosti vás nudia. Dôvod? Všetko robíte rutinne, stereotypne, dogmaticky. Pokúste sa do vykonávaných činností vniesť nové a svieže vetry. V opačnom prípade hrozí vyhorenie. Zdravotný stav: pozor na konečník a vyprázdňovanie. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: vaši blízki majú pocit, že na nich príliš tlačíte, že od nich chcete priveľa, že ste enormne náročný a prísny. Uskutočnite nápravu – v opačnom prípade sa vám citovo vzdialia. Práca, kariéra a financie: viac než inokedy platí staré známe – tu a teraz. Nad novými materiálnymi výzvami príliš neuvažujte. Jednoducho ich uskutočnite. Budete v správny čas na správnom mieste. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: ste ako uzavretá truhlica, od ktorej nejestvujú kľúče. V očiach vašich blízkych pôsobíte ako jedinec, ktorý si svoje emócie necháva výsostne pre seba. Väčšmi sa otvorte – citový život bude ľahší. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – nepúšťajte sa do viacerých aktivít naraz. Vykonávajte ich postupne. Najskôr dokončite jednu, až potom odštartujte ďalšiu. V opačnom prípade hrozia masívne stresy. Zdravotný stav: okrem napätia ustriehnite hrdlo. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: na citovej báze riešite dilemu. Pravdepodobne zvažujete, či ostať v pôvodnom zväzku, alebo sa otvoriť novej možnosti. Rozhodnite sa srdcom – jeho hlas vás povedie. Práca, kariéra a financie: pozor na machinácie a špekulácie. Vedzte, že akékoľvek podvody, ktoré by ste zrealizovali alebo do ktorých sa ste sa chtiac či nechtiac namočili, by na povrch vyplávali rýchlosťou blesku. A o zlé meno nestojíte. Zdravotný stav: neposlúchať môže chrbtica. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: osobné zväzky vás v ostatnom čase unavujú. Každý niečo chce – a vás to nesmierne vyšťavuje. Doprajte si týždeň pre seba – napríklad v podobe príjemnej dovolenky alebo wellness-relaxu. Práca, kariéra a financie: ak túžite po materiálnych zmenách, vedzte, že nadchádzajúce dni sú na takéto počiny ako stvorené. Hlavne žiadne obavy. Uvedomte si, že strach je najhorší spoločník pri životnom progrese. Zdravotný stav: haprovať môžu dolné končatiny. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382