Profesionálny kartoskop od 17. do 23. októbra

13.10.2016 16:28
 
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Jofiel - oslobodenie
Týždeň praje: rozpusteniu starých krívd, bolestí a útrap, odpusteniu tým, čo ranili naše city, zbavovaniu sa všetkých zväzujúcich pút a reťazí – aj fyzických, aj energetických, eliminácii závislostí rôzneho druhu, prerodu myslenia
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Zhadzujem zo svojich pliec všetko, čo mi škodí a čo ma zväzuje a spútava.“
Harmonizujúca vôňa na tento týždeň: rozmarín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: ohnivé znamenie by si malo dávať pozor na zbytočné flirty – a to obzvlášť v takom prípade, ak má po svojom boku žiarlivú polovičku. Riskujete hádky a spory. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni prajú odvážnym jedincom. Čím viac pracovnej vervy vyviniete, tým viac sladkých plodov úsilia budete zberať. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä dýchací aparát – objavia sa zápaly hrdla, pľúc a priedušiek. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: tyrkys. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: zemské znamenie má pred sebou harmonický týždeň – aspoň čo sa vzťahov týka. Dlhodobé nešváry upadnú do zabudnutia a vy konečne pocítite väčšiu „masu“ lásky. Práca, kariéra a financie: hviezdy radia, aby ste na pracovnej pôde neboli zošnurovaný, dogmatický a držiaci sa striktných tradícií. Konajte viac spontánne a s hravým duchom. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä pohybový aparát. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: koral. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: na obzore sú hádky a konflikty. Pravda je taká, že väčšinu z nich vyprovokujete vy sám. Ešte predtým, než čosi vypoviete, narátajte do desať. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí, aby ste zľavili zo svojho ega. Uvedomte si, že aj názory druhých v sebe môžu skrývať kus pravdy. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä imunitu. Pozor aj na prejedanie sa – získané kilá by sa zhadzovali ťažko. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: akvamarín. 
 
RAK
Láska a vzťahy: je čas byť zdravo spoločenský. Oprášte staré kontakty, prípadne vytvorte nové. Izolácia vášmu „ja“ nesvedčí. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch očakávajte masu povinností a zodpovednosti. Nadobudnete pocit, že vám zo všetkého praskne hlava. Naučte sa oddychovať. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä psychiku a nervový systém. Ozvať sa môžu aj žalúdočné neduhy. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: jantár. 
 
LEV
Láska a vzťahy: vynikajúci týždeň sa črtá najmä pre tých Levov, ktorí sú sami. Vo vašom okolí sa mihnú zaujímaví jedinci – duchovne vyspelí. Nezabúdajte, že aj z priateľského zväzku sa časom môže vykľuť plnohodnotný vzťah. Práca, kariéra a financie: naučte sa fungovať viac kolektívne. Uvedomte si, že viac hláv – viac rozumu. Zdravotný stav: pod kontrolou majte predovšetkým pohybový aparát. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: fluorit. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: na obzore je zmenový týždeň. Ak ste sa dosiaľ na vzťahovej báze trápili, dostaví sa úľava. Problémy či peripetie zmiznú úplne samy. Práca, kariéra a financie: hviezdy vás vystríhajú, aby ste spomalili. Na pleciach toho máte príliš veľa a hrozí, že si to odnesie vaše psyché. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä psychiku a nervový systém. Objaviť sa môžu aj starosti s imunitou. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: chryzokol. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: vaším problémom je, že sa ustavične vraciate k starým citovým krivdám, bolestiam a útrapám. Minulosť zameťte pod koberec a pozornosť orientujte na moment „tu a teraz“. Práca, kariéra a financie: na obzore je plodný týždeň. Očakávať môžete nové kontrakty, obchody a zmluvy. Finančné toky sú v poriadku. Zdravotný stav: hviezdy radia, aby ste si dávali pozor na priberanie. Môže za to nevhodné stravovanie. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: olivín. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: duchovná ríša odporúča, aby ste boli tvorivý človek. Vymyslite pre tých, na ktorých vám záleží, zaujímavý program – napríklad počas víkendu. O príjemnú náladu bude dobre postarané. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch vás obklopujú ľudia, vďaka ktorým sa môžete posunúť vyššie na kariérnom rebríčku. Zužitkujte to vo svoj prospech. Zdravotný stav: pozor na prekyslenosť organizmu. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: záhneda. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: je čas „vypnúť“ hlavu a venovať pozornosť milovaným osobám. V poslednom čase majú pocit, že ich ignorujete a všetko ostatné vám je prednejšie. Práca, kariéra a financie: na obzore sú klamstvá a podvody. Snažte sa byť korektný jedinec a korektnosť aj vyžadujte od okolia. Zdravotný stav: pod kontrolou majte imunitu – objaviť sa môžu nepríjemné a dlhodobo sa liečiace virózy. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: sodalit. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: je čas kontrolovať svoje ego, a teda i myseľ a vypovedané slová. Nie je vylúčené, že vám z úst „vypadne“ taká fráza, ktorou by ste poriadne ranili blízku osobu. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni prajú zmenám všetkého druhu. Pracovné aktivity či projekty vyjdú nad vaše očakávania. Zlepšia sa aj finančné toky. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť bolesti pohybového aparátu. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: achát. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: v týchto dňoch nerobte zbrklé rozhodnutia. Rýchle činy by priniesli viac sĺz než radosti. Nevstupujte do vzťahov s ľuďmi, o ktorých nič neviete. Práca, kariéra a financie: na obzore je príjemný a harmonický pracovný týždeň. Vyložte si nohy na stôl a relaxujte. Už čoskoro sa dostavia nové povinnosti. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte pohybový aparát, ale aj krvný tlak a tep. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: ruženín. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: čaká vás príjemný týždeň po boku duchovne vyspelých jedincov. So svojou polovičkou veďte početné dialógy – obaja sa naučíte niečo nové a prospešné. Práca, kariéra a financie: sudičky šťastia stoja po vašom boku – črtajú sa osožné obchody, kontrakty aj zmluvy. Nezatvárte dvere pred novými výzvami. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s očami, ušami alebo so zubami. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: lapis lazuli. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405