Profesionálny kartoskop od 16. do 22. júla

12.07.2018 07:53

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Sandalfon – karta „pomoc svetu“

Aktuálny týždeň je vhodný na: šírenie pozitívnej osvety, vytváranie mierových energií, modlitby za zemeguľu, konanie dobra, environmentálne aktivity
V tomto týždni sa treba vyhýbať: egoizmu, mysleniu len na vlastné blaho, nenávistným a xenofóbnym myšlienkam či počinom, znečisťovaniu matky zeme
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Tak, ako sa ja správam k svetu, sa svet správa ku mne.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: psychiku
Kľúčový minerálny kameň: čaroit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: duchovná ríša vystríha pred prehnanou tvrdosťou. Vaši blízki si myslia, že ste dominant a autoritatívny jedinec, ktorý chce mať všetko podľa seba. Zmeňte optiku. Práca, kariéra a financie: na obzore sú intrigy. Pravdepodobne sa stanete terčom útoku soka alebo rivala – a ten vám môže poriadne znepríjemniť život. Majte sa na pozore. Pripravte si argumenty, pomocou ktorých obhájite svoje ja. Zdravotný stav: haprovať môže psychika a hlava.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: v ostatnom čase vás blízki poriadne unavili a vyšťavili. Možno rečami, možno tým, že na vás hodili svoje starosti a bremená. Teraz potrebujete oddych a vypnutie – ideálne v samote. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vystríha pred karierizmom a prehnanou mamonou. Uvedomte si, že peniaze nie sú všetko. Nelipnite na nich v takej miere. Zdravotný stav: haprovať môže pohybový aparát.
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: na obzore sú radostné chvíle. Možno vás pozvú na skvelú spoločenskú udalosť, možno zažijete romantický večer po boku milujúcej osoby. Vychutnajte si šťastlivé momenty naplno. Práca, kariéra a financie: cítite sa pod tlakom. Každý od vás niečo chce – a vy neviete, kde vám hlava stojí. Povedzte rázne „nie“ – a jednotlivé povinnosti realizujte postupnými krokmi, nie naraz. Zdravotný stav: objaviť sa môžu poruchy spánku. 
 
RAK
Láska a vzťahy: znova opakujete citové nuansy z minulosti – otvárate staré a bolestivé témy. Vedzte, že takéto počiny vám škodia – nabúravajú psychiku, a teda aj stav fyzického tela. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch oplývate skvelými argumentačnými a presviedčacími schopnosťami. Zužitkujte tento fakt naplno. Okolie vám kľačí pri nohách – a plne vás rešpektuje. Zdravotný stav: haprovať môže tráviaci trakt. 
 
LEV
Láska a vzťahy: vo vzduchu visí zrada. Pravdepodobne vás niekto sklame, prípadne meč do srdca bodnete vy. Nuž, taký je život. Danú situáciu sa nesnažte vnímať ako katastrofu – ale ako prostriedok posunutia sa vpred. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch disponujete skvelou komunikačnou úrovňou. Vďaka slovám zažiarite – a okolie vám bude kľačať pri nohách. Zdravotný stav: dbajte na stabilný krvný tlak. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: aj keď ste zemské znamenie, ktoré po flirtoch či nevere siaha nerado, v týchto dňoch sa majte na pozore. Vnútri vás sa môžu zrodiť zvláštne chúťky – a tie by mohli v jestvujúcich vzťahoch napáchať šarapatu. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – dôverujte vlastným kvalitám a plusom. Disponujete množstvom daností – len sa ich nebojte manifestovať. To je cesta k úspechu. Zdravotný stav: pozor na tlak a tep. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: niekto z blízkych alebo priateľov vám odsáva energiu. Je to takzvaný novodobý vampír. Ako sa účinne ochrániť? Pomôcť môže napríklad turmalín – vzácny minerálny kameň. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase ste si toho na plecia naložili viac než unesiete. Výsledok? Oslabené fyzické aj psychické telo. Je najvyšší čas pookriať – napríklad na oddychovej dovolenke. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite tráviaci trakt. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: pred vodným znamením sa črtá vynikajúci týždeň. Aj v citovej oblasti. Na obzore sú mimoriadne príjemné chvíle po boku milujúcej osoby. Osamelí jedinci môžu stretnúť spriaznenú dušu. Práca, kariéra a financie: ste rázny, rozhodný a presvedčivý človek. Práve tieto atribúty z vás robia jedinca, na ktorého sa priam lepí zdar a úspech. V týchto dňoch môžete aj zdravo riskovať. Zdravotný stav: pite dostatočné množstvo tekutín. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: ak vaše vzťahy nefungujú podľa predstáv alebo očakávaní, dôvod nehľadajte v okolí. Tkvie vnútri vás. Popracujte na eliminovaní škodlivých vlastností – napríklad i tvrdohlavosti. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša prezrádza, že v ostatnom čase viac snívate než konáte. Na mód fantazírovania zabudnite. Život má rád aktivitu a dynamiku. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti chrbta, ale aj tráviace neduhy. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – potešte človeka, ktorého ľúbite alebo na ktorom vám záleží. Úsmev na perách mu vyčaruje nečakaný darček. Peniazmi nešetrite. Práca, kariéra a financie: aktivity, do ktorých ste vrazili dobrú energiu, sa začínajú pretavovať do reality. Momentálne ste magnetom na úspech – zužitkujte tento fakt naplno. Zdravotný stav: haprovať môže pohybový aparát. Bolesti kĺbov predebatujte s lekárom. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: pred Vodnármi – deťmi Uránu – sa črtá príjemný spoločenský týždeň. Pozvanie medzi milých ľudí určite neodmietnite. Osamelí Vodnári môžu naraziť na fajn človeka. Práca, kariéra a financie: na obzore je dôležitý, priam osudový týždeň. Niektoré kľúčové zmeny na materiálnej báze urobíte vo vlastnej réžii, iné sa dostavia samy. Vedzte, že sú nevyhnutné k tomu, aby ste sa posunuli vpred. Zdravotný stav: telu zabezpečte pitný režim. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: nedávno ste sa s niekým rozhádali – takpovediac – do krvi. Teraz nastávajú dni, keď máte spor alebo konflikt urovnať. Spravte prvý krok – opozitum to ocení. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase makáte ako fretka – a zabúdate na oddych. A to je chyba. Riskujete zdravotné neduhy. Zľavte z tempa. Dožičte si letnú dovolenku. Zdravotný stav: okrem únavy môže haprovať dýchanie a črevný trakt. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405