Profesionálny kartoskop od 15. do 21. októbra

14.10.2018 08:05

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Raziel – karta Viera

Aktuálny týždeň je vhodný na: absolútnu vieru – vieru vo vlastné ja i vieru v najvyššie princípy; uvedomenie si, že ak človek vkladá do určitej aktivity dostatok pozitívnych energií, vyslúži si úspech; modlitby, mantry a afirmácie; prihováranie sa Bohu, nanebovzatým majstrom a svetelným bytostiam 
V tomto týždni sa treba vyhýbať: skepse a negativizmu; ateizmu; zavrhovaniu vecí, ktoré nevidno bežným okom; rúhaniu sa; potláčaniu vlastných daností a schopností
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Verím a dôverujem. To je kľúč k šťastiu.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: hlava, psychika a spánok 
Kľúčový minerálny kameň: čaroit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: bujnejú vo vás minulostné témy. Nerýpte sa v nich. Pretnite všetky nitky zo starými partnermi. Zaseknutosť v dávnoveku vám bráni otvoriť sa novým možnostiam. Práca, kariéra a financie: stáva sa z vás akýsi guru. Vo vašej blízkosti sa nachádzajú ľudia, pre ktorých ste modlou – môžete im veľa odovzdať. Nebojte sa učiť tých, ktorí vedia menej než vy. Zdravotný stav: štrajkovať môže kardiovaskulárny systém.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: citové starosti, ktorých ste si v ostatnom čase prežili viac než dosť, upadajú do zabudnutia. Na vašej tvári sa opätovne zjavuje úsmev. Nebuďte sám – hor sa medzi ľudí. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša chce, aby ste boli väčšmi spontánny jedinec. V prípade, že vám do nosa frnknú zaujímavé materiálne výzvy, chopte sa ich, a to bez otáľania. Život praje odvážnym. Zdravotný stav: doprajte si masáž. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: do vášho osobného vzťahu môže vstúpiť tretia osoba. Nemusí ísť o milenca či milenku; karty dokáže zamiešať aj blízka osoba s nekalými úmyslami. Nedajte sa ovládnuť zlom. Práca, kariéra a financie: ak určitá aktivita dlhodobo nevykazuje úspech, skoncujte s ňou. Zbytočne vám odoberá osobnú energiu. A vplyvom toho prichádzate o iné – oveľa lepšie možnosti. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete bolesti pohybového aparátu. 
 
RAK
Láska a vzťahy: vaša sebaláska a sebaúcta rozkvitá. Ste ospevovaný jedinec. Rodinní príslušníci vás milujú. Nezadaní Raci môžu vo svojej blízkosti zaregistrovať viacero záujemcov. Vyberajte si podľa hlasov srdca. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase ste len zhŕňali, teraz je čas, aby ste niečo odovzdali. Pomôžte ľuďom, ktorí sú v núdzi. Urobte dobrý skutok. Zdravotný stav: ozvať sa môžu staré a chronické neduhy. 
 
LEV
Láska a vzťahy: využite jesenné obdobie na príjemné chvíle s milujúcou osobou. Pozvite ju napríklad na wellness pobyt. O romantiku a kvalitnú intimitu bude dobre postarané. Práca, kariéra a financie: duchovné sféry radia – pozor na pracovné intrigy. Do žiadnych nevstupujte. Neohovárajte tých, ktorí sú slabší než vy. Môžete na to doplatiť. Zdravotný stav: život vám znepríjemnia bolesti zubov. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: v ostatných dňoch zahltili vaše osobné vzťahy nepríjemné hádky. Dôvod? Myslíte si, že jediná pravda je na vašej strane. Siahnite po náprave. Uvedomte si, že aj iní môžu mať kvalitné názory či optiky. Práca, kariéra a financie: vynikajúco sa zadarí tým Pannám, ktoré podnikajú. Na obzore sú hojné obchody či transakcie. Osoby v klasickom zamestnaní prežijú skôr nudný týždeň. Zdravotný stav: pozor na respiračný trakt. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: určitú blízku osobu si prikrášľujete a čačkáte. Skrátka, vnímate ju cez ružové okuliare. Pozrite sa pravde do očí. Áno, môže byť bolestivá, no je nevyhnutná. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visia nepríjemné spory, konflikty a hádky, a to s takzvanými hlupákmi. Snažte sa nehrať ich špinavú hru – a radšej si na tvári zachovajte pokojný úsmev. To ich odrovná. Zdravotný stav: haprovať môže zrak, prípadne aj trávenie. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: stráňte sa akejkoľvek manipulácie. Uvedomte si, že blízkym osobám nesmiete kradnúť ich svojskosť a autenticitu. A ešte jedna rada do vzťahov – pozor na zbytočné žiarlivostné scény. Práca, kariéra a financie: citovú nespokojnosť vykompenzuje materiálny úspech. V podstate platí, že sa vám podarí všetko, do čoho vrazíte energiu. Ste magnet na prosperitu. Zdravotný stav: štrajkovať môže tráviaci trakt. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí: nedržte svoju polovičku v hrsti – v takzvanej zlatej klietke. Doprajte jej slobodu. V opačnom prípade jej môžu narásť krídla – a odletí za iným. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia spoluprácam a kooperáciám. Projekty či obchody, do ktorých vstúpite, prinesú úspech. Strelci bez roboty naďabia na zaujímavý džob. Zdravotný stav: stráňte sa prejedania. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v ostatnom čase ste príliš dominantný a autoritatívny jedinec. A vedzte, že blízkym táto póza prekáža. Navyše, sála z vás chlad. Otvorte svoje srdce dokorán. Práca, kariéra a financie: ak sa určité materiálne aktivity ukončia, nezúfajte. Deje sa tak preto, aby ste mohli vstúpiť do nových vôd. Nečakané výdavky vnímajte ako vec bežnej evolúcie. Čoskoro sa finančné kohúty opäť otvoria. Zdravotný stav: haprovať môže pohybový aparát. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: na aktuálne dni nebudú vzdušní jedinci spomínať radi. Vo vzduchu visia nepríjemnosti – aj na vzťahovej báze. Zrejme prežijete podpásovku. Rana sa srdci sa bude štopkať dlhý čas. Práca, kariéra a financie: pozor na podvody, špekulácie a machinácie. Vo vašej blízkosti sú dlhoprstí. Peniaze nepožičiavajte – ani tým, ktorí sa radia medzi najbližšie osoby. Zdravotný stav: objavia sa také ochorenia, ktoré vás už kedysi potrápili. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: rybie vzťahy môžu byť v aktuálnych dňoch zdevastované flirtmi, či dokonca neverou. Dávajte si pozor na pokušenia a neresti – mohli by mať katastrofálne následky. Práca, kariéra a financie: ak sa vám nedarí, dôvod nehľadajte v okolí. Drieme vnútri vás. Ste plný strachov a obáv. A ustráchanosť je najväčšou brzdou pri osobnostnom rozkvete. Popracujte na vlastnom ja. Zdravotný stav: život vám znepríjemnia infekčné choroby. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 126)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6403