Profesionálny kartoskop od 14. do 20. mája

08.05.2018 09:09

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Michael – karta „zavŕšenie“

Aktuálny týždeň je vhodný na: ukončenie toho, čo nefunguje; skoncovanie so starými a skostnatenými spôsobmi života; osobnostný prerod; odštartovanie nových výziev; vyupratovanie všetkých rovín bytia
V tomto týždni treba eliminovať: pridŕžanie sa toho, čo už dávno prestalo plniť svoj účel; ortodoxnosť a dogmatickosť; stavanie vzdušných zámkov; vyčkávanie na zázraky
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Mením svoj život k lepšiemu.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: dolné končatiny a obeh krvi
Kľúčový minerálny kameň: jaspis
Dominantná a ochranná runa: Jera
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: pred „ohnivákmi“ sa črtá nepríjemný týždeň – aj na poli lásky, aj na poli matérie. Citová sféra bude poznačená akýmsi smútkom, melanchóliou, sentimentom. Dbajte na to, aby ste neupadli do depresií. Práca, kariéra a financie: nápady, ktoré kujete, neprinesú želaný efekt. Navyše, tým, že ste pod ustavičným tlakom, riskujete choroby. Vypúšťajte paru – napríklad športom. Zdravotný stav: okrem vírusov vás môžu potrápiť kardiovaskulárne ťažkosti.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: vaše vzťahy sú ohrozené, a to vplyvom okolia. Pravdepodobne ich nabúrajú intrigy či ohováračky. S blízkymi dostatočne komunikujte – nech sa všetok opar neprávd rozpúšťa. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa držte hesla- viac hláv, viac rozumu. Vďaka kolektívnej práci – a teda i spojeniu mozgov – vyprodukujete niečo hodnotné a ziskové. Zdravotný stav: pod kontrolou majte vodohospodárstvo organizmu. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – neopakujte chyby svojich predkov. Dbajte na to, aby ste si vzťahy nepoškodili rovnako ako vaši rodoví predchodcovia, napríklad neverou. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch ste magnetom na peniaze. Pritečú zo všetkých svetových strán. Môžete aj zdravo riskovať. Blížencov potešia výhry a víťazstvá. Zdravotný stav: život vám znepríjemnia problémy s urogenitálnym traktom. 
 
RAK
Láska a vzťahy: nesnažte sa všetkých ľudí transformovať na svoj obraz. Uvedomujte si ich svojskosť a autenticitu. Zľavte z autoritatívneho správania – vaši blízki ho nemajú radi. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – vykonávané činnosti robte z lásky, nie z povinnosti. Vneste do práce viac radosti, nadšenia a úsmevov. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy, prípadne aj výkyvy krvného tlaku a tepu. 
 
LEV
Láska a vzťahy: na vašich blízkych pôsobíte príliš dynamicky a ohnivo. Navyše, všetko chcete mať podľa seba, nerešpektujúc ich potreby a požiadavky. Nečudo, že sa vám emočne vzďaľujú. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – dajte si dolu ružové okuliare. Isté pracovné alebo kariérne témy si prikrášľujete a čačkáte. V skutočne majú úplne iný charakter. Zdravotný stav: dbajte na zdravé srdce. Objaviť sa môžu aj poruchy zraku. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: na aktuálny týždeň nebudú spomínať Panny rady. Potrápia ich najmä ľudia. Pripravte sa na sokov, rivalov a neprajníkov. V osobnom vzťahu môžete zaregistrovať flirty či neveru. Práca, kariéra a financie: neprajníci si na vás brúsia zuby aj na poli práce. Nápady si prísne strážte. Duchovná ríša tiež radí – správne hospodárte s peniazmi. Zdravotný stav: život vám znepríjemnia najmä tráviace neduhy. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: hoci ste váhavé znamenie zvieratníka, v týchto dňoch sa snažte byť rozhodný a rázny jedinec. K určitým témam – spojeným so vzťahmi či láskou ako takou – zaujmite striktné stanovisko. Práca, kariéra a financie: väčšmi manifestujte svoje ja. Nehanbite sa ukázať svetu, kým ste a akými kvalitami disponujete. Málo ich veru nie je. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti končatín alebo chrbtice. Dbajte na zdravú stravu. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: vaše osobné vzťahy sú narušené. Môže za to nedostatočná komunikácia. Emócie si vo svojich útrobách schovávate vy alebo vaši blízki. Odštartujte plodný a otvorený dialóg. Práca, kariéra a financie: črtá sa pred vami aktívny a dynamický týždeň. Všetko, čo dosiaľ stálo alebo stagnovalo, naberie na obrátkach. Veľa cestujte – rozvíri to pozitívne energie. Zdravotný stav: objaviť sa môžu respiračné ťažkosti. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch vás potrápi blízky človek – naváľa na vás svoje starosti. Pokúste sa mať adekvátnu energetickú ochranu, aby ste jeho bremená neprebrali na svoje plecia. Práca, kariéra a financie: nápady, ktoré vám skrsnú v hlave, zrealizujte, a to bez otáľania. Ak vás od cieľov bude chcieť niekto odradiť, je to z dvoch dôvodov. Buď má strach, alebo vám závidí. Zdravotný stav: pozor na metabolizmus. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: nositelia zemského znamenia prežijú harmonický týždeň. V bezprostrednej blízkosti máte množstvo ľudí, na ktorých sa môžete spoľahnúť a ktorí by vás nevymenili za nič na svete. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch oplývate zdravou autoritatívnosťou a rozhodnosťou. Navyše, kdesi vnútri máte zakódované, že ciele, ktorými disponujete, sa zreálnia. A to všetko sú prvky smerujúce k úspechu a prosperite. Zdravotný stav: merajte si tlak. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: je čas na romantiku. Napokon, nemali ste ju už dlho. Pripravte pre polovičku chutnú večeru pri sviečkach, prípadne ju pozvite na zamilovaný film do kina. Na obzore sú dary – prijmite ich bez vykrúcania sa. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – dávajte si pozor na dokumenty. Skrátka, majte v nich poriadok. V opačnom prípade riskujete úradné nepríjemnosti. Zdravotný stav: pozor na zápaly v ústnej dutine, prípadne aj zuby. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia urovnávaniu medziľudských nešvárov. Hádky či spory upadnú do zabudnutia. Podáte si ruku aj s takým človekom, ktorého ste dosiaľ vnímali ako nepriateľa. Práca, kariéra a financie: cítite sa isto a stabilne. Kroky, ktoré realizujete, prinášajú zisk a zdar. Navyše, naklonené sú vám aj nebeské sféry. Požiadajte ich o všetko, po čom prahne vaše ja. Zdravotný stav: noste kvalitnú obuv – v opačnom prípade začnú štrajkovať nohy. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382