Profesionálny kartoskop od 13. do 19. augusta

09.08.2018 16:02

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Raziel – karta Dogma

Aktuálny týždeň je vhodný na: inovatívnosť a nápaditosť; kutie a realizáciu netradičných nápadov; nebojácne a smelé počiny; prezentovanie svojskosti a inakosti
V tomto týždni sa treba vyhýbať: zošnurovanému mysleniu; škodlivej rutine a stereotypnosti; životným linajkám – bez štipky nápaditosti; odsudzovaniu tých, ktorí sú určitým spôsobom iní
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Milujem pestrosť života.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: hlavu ako takú
Kľúčový minerálny kameň: čaroit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: už viackrát ste sa presvedčili, že kvalita vašich vzťahov závisí od energie, ktorú do nich vkladáte. Ak chcete fungovať v harmonických zväzkoch, starajte sa o ne, vyživujte ich. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia zmenám a korektúram. Pokúste sa k pracovným povinnostiam pristupovať inak než dosiaľ. Napokon, rutinnosť vášmu ja prekáža – hoci si to možno nepriznáte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa môže naplno prejaviť vaša tvrdohlavosť, prípadne aj schopnosť popichať protivníka. Dávajte si pozor na vypovedané slová – mohli by ste nimi raniť osobou, ktorá vás má rada. Práca, kariéra a financie: stávate sa magnetom na peniaze. Aktivity alebo projekty, do ktorých sa pustíte s plnou vervou, prinesú nemalé financie. Pokúšať smiete aj šťastenu. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s respiračným traktom. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: v ostatnom čase vám dávajú vzťahy – či už osobné, rodinné, alebo kolegiálne – poriadne zabrať. Je čas vypnúť. Buďte chvíľu osamote. Vášmu ja to prospeje. Práca, kariéra a financie: nezdar na ľúbostnej báze vykompenzuje úspech na poli matérie. Áno, v týchto dňoch môžete zažiť nevídaný zdar. To, čo dlhodobo stálo, sa konečne rozpohybuje. Finančné toky sa zlepšujú. Zdravotný stav: s nastupujúcou jeseňou sa môžu objaviť psychické neduhy. 
 
RAK
Láska a vzťahy: je čas na rozdávačnosť. Dajte tým, ktorých ľúbite, svoje city patrične najavo. Buď milým slovom, prípadne aj darčekom. Pozvanie na spoločenskú udalosť neodmietnite. Práca, kariéra a financie: vaše ja ledva lapá po dychu. Na pleciach máte horu povinností a úloh – a neviete, ktorou začať. Hlavne zachovajte pokoj. Niektoré starosti zmiznú samy – bez vášho zásahu. Zdravotný stav: okrem psychiky ustriehnite hrdlo. 
 
LEV
Láska a vzťahy: v týchto dňoch buďte bútľavou vŕbou pre tých, ktorí sú v núdzi. Drieme vo vás psychológ – schopný vynikajúco poradiť. Práca, kariéra a financie: aktuálny týždeň žičí transakciám, kontraktom, osožným zmluvám. Priam brilantne sa zadarí tým Levom, ktorí si zarábajú sami na seba. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s urogenitálnym traktom, prípadne aj srdcovo-cievnym systémom. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: v ostatnom čase myslíte viac na prácu, kariéru alebo financie. Vzťahy idú bokom. Nečudujte sa, ak sa vám blízki emočne vzďaľujú. Práca, kariéra a financie: na obzore je nepriateľ alebo sok. Pravdepodobne vo svojej blízkosti zaregistrujete človeka, ktorý je zákerný, podlý, príživnícky alebo vám chce do chrbta hodiť jedovaté šípy. Majte sa preto na pozore – nie však chorobne. Zdravotný stav: haprovať môže vyprázdňovanie. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: dobrá správa pre Váhy – nositeľky vzdušného znamenia zvieratníka. Citové alebo vzťahové problémy, ktoré ste v ostatnom čase zažívali, upadajú do zabudnutia. Po útrapách sa môžete opäť usmievať. Práca, kariéra a financie: po svojom boku máte príjemných a nápomocných ľudí. Nebojte sa zdôveriť sa im, prípadne ich požiadať o pomocnú ruku. Zdravotný stav: štrajkovať môže imunita. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa vo vašej hlave zrodia takzvané kučeravé myšlienky. Áno, môžete mať väčšiu chuť na neresti a nešváry. Ustriehnite ich. Napokon, o problémy nestojíte. Práca, kariéra a financie: ste preťažený. Vaše ja prahne po oddychu a relaxe. Ak ste ešte neboli na letnej dovolenke, máte na to poslednú príležitosť. Hor sa do cestovky. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite črevný trakt. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch oplývate sexepílom a osobným magnetizmom. Upútavate pozornosť – a preto nie je vylúčené, že dostanete pozvanie na kávu od zaujímavého človeka. Práca, kariéra a financie: aktuálny týždeň je priam stvorený na aktívne a dynamické kroky. Ak ste nad určitým projektom dlhší čas váhali, teraz sa doň pustite. A to naplno a v odvážnom móde. Zdravotný stav: ste v psychickej pohode – a zdravie preto prekvitá. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – starajte sa o to, aby na poli vzťahov vládli vyvážené, teda recipročné energie. Pravda je taká, že v ostatnom čase len beriete, no prajné city nedávate. Práca, kariéra a financie: dlhodobejší problém na poli zamestnania alebo peňazí sa konečne rozlúskne. Môžete si vydýchnuť. Ste plný sily, no hlavne pozitivizmu. A to je kľúč k úspechu. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete respiračné ťažkosti. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: pred vzdušným znamením zodiaku sa črtá príjemný a harmonický týždeň. Niekto vás poteší, prípadne aj obdaruje. Aktuálne dni sú priam stvorené na absolvovanie spoločenských akcií. Práca, kariéra a financie: ponuka, ktorá sa v tomto týždni zjaví ako blesk z jasného neba, bude seriózna. Chňapnite po nej – a to bez váhania. Zdravotný stav: cítite sa dobre. Jediné, čo treba ustriehnuť, je pitný režim. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: vo vzduchu visí sklamanie, zrada alebo úder pod pás. Pravdepodobne vás podrazí osoba, na ktorej vám záleží. Hlavne zachovajte pokoj. Nič nešite horúcou ihlou. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia vzdelávaniu. Nasávajte nové poznatky – budete ich potrebovať pre osobnostný, ale najmä pracovno-kariérny rast. Zapnite mozgové závity naplno. Zdravotný stav: potrápiť vás môžu tráviace neduhy.
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 275)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6398