Profesionálny kartoskop od 12. do 18. februára

09.02.2018 08:12

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Jofiel – karta „aureola“

Aktuálny týždeň je vhodný na: venovanie sa vlastnému ja; cibrenie sebalásky a sebaúcty; vedenie dialógov s najvnútornejším dieťaťom – načúvanie jeho potrebám a ich plnenie; robenie toho, čo si želá naše vnútro – nie toho, čo chcú iní, prípadne čo kážu zaužívané normy
V tomto týždni sa treba vyhýbať: zabúdaniu na seba samého; uprednostňovaniu iných na úkor vlastného ja; takzvaným samo-kliatbam
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Moje osobné Božie svetlo žiari naplno“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: orgány okolo solárneho pletenca – najmä žalúdok
Kľúčový minerálny kameň: citrín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: pred ohnivým znamením zodiaku sa črtá hádavý týždeň. Väčšina sporov vznikne preto, že neviete alebo nechcete ustúpiť. Okrešte svoje ego. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase vykonávate prácu, prípadne iné aktivity s nechuťou a odporom. To preto sa na vás lepí nezdar. Zmeňte postoj – a šťastena si vás opäť nájde. Zdravotný stav: ustriehnuť treba kardiovaskulárny systém. Merajte si krvný tlak.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: duchovná ríša chce, aby ste väčšmi prejavovali svoje skutočné ja. Otvorte sa – a hovorte o pocitoch a emóciách. Polovička, prípadne i rodina to ocení. Práca, kariéra a financie: uvedomujte si svoje kvality a plusy – a nebojte sa ich manifestovať. Uvedomte si, že ste šikovný človek. Občas vám však chýba sila dravca. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä pohybový aparát. Objaviť sa môžu aj starosti respiračného rázu. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: pred vzdušným znamením zvieratníka sa črtá takzvaný týždeň jánstva. Pozornosť orientujte do vlastnej osoby – doprajte si viac. Nemyslite len na iných. Práca, kariéra a financie: na pracovno-kariérnej báze sa cítite pevne, isto a stabilne. Kroky, ktoré ste v ostatnom čase zrealizovali, prinášajú sladké plody. Len tak ďalej! Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte urogenitálny trakt. Ustriehnite prechladnutia a zápalové procesy. 
 
RAK
Láska a vzťahy: Raci a Račice, črtá sa pred vami priam ukážkový týždeň – aj v láske, aj na poli matérie. Vzťahy sa utužujú – rozpúšťajú sa v nich staré nuansy či krivdy. Osamelým „vodákom“ odporúča duchovná ríša bohatší spoločenský život. Práca, kariéra a financie: rozhodnutia, ktoré v týchto dňoch urobíte, neoľutujete. Kvalitné kroky sa pretavia do lepších finančných tokov. Zdravotný stav: dbajte na zdravé srdce. 
 
LEV
Láska a vzťahy: ak máte pocit, že sa vám blízki vzďaľujú, dôvod nehľadajte v iných, ale vnútri seba. Vysielate príliš ohnivé a nervózne vibrácie. Upokojte sa a usmievajte sa na okolie – to je liek k uzdraveniu vzťahov. Práca, kariéra a financie: na obzore sú zaujímavé kontrakty, zmluvy, obchody či transakcie. Ste magnetom na peniaze. Správne s nimi naložte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu žalúdočné ťažkosti, prípadne problémy s tlakom. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: pred zemským znamením zvieratníka sa črtá harmonický vzťahový týždeň. Vo vašom okolí sa objavia láskyplní ľudia. Je to preto, že aj vy ste v ostatnom čase zmenili svoju osobnú vibráciu. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – dôverujte vlastnému úsudku. Rady iných ľudí sú síce fajn, no nie vždy musia súladiť s vaším ja. Uvedomte si, že najlepšie rozhodnutia sú také, ktorú pramenia z vnútra človeka. Zdravotný stav: pozor na pečeň. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: všetko, čo na poli citov a vzťahov dosiaľ stálo alebo stagnovalo, naberá na sile a rozpohybúva sa. Staré medziľudské problémy odchádzajú do stratena, osamelé Váhy začínajú pociťovať väčšiu túžbu po láske. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch počúvajte hlasy svojho jadra – najvnútornejšieho dieťaťa. Jeho impulzy vás povedú k uskutočneniu kvalitných materiálnych rozhodnutí. Zdravotný stav: starajte sa o svoj lymfatický systém. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: pred „vodákmi“ sa črtá nepríjemný vzťahový týždeň. Hrozia hádky a spory. Mnohí Škorpióni zaregistrujú, že z ich zväzkov vyprcháva láska. S polovičkou otvorte zdravý dialóg – ten má blahodarné účinky. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia výhram a víťazstvám. Kroky, ktoré na poli matérie urobíte, prinesú nemalé peniaze. Zdravotný stav: objaviť sa môže celostná únava. Čo tak siahnuť po športových aktivitách? 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: Strelci – nositelia ohnivého znamenia zodiaku – si v týchto dňoch užijú lásky viac než dosť. Obklopia vás príjemní ľudia so srdcom na správnom mieste. Nevyhýbajte sa spoločenským akciám. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – zľavte z tempa. Stres vášmu ja nesvedčí. Ak by ste v sebe dlhodobo prechovávali nervózne energie, pretaviť sa môžu do zdravotných problémov. Zdravotný stav: dbajte na zdravú a vyváženú psychiku. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: na obzore je očistný týždeň. Zbavte sa starých emočných záťaží, bremien či okov – sklamaní, zrád, pocitov neodpustenia. Uvidíte, ako sa vám uľaví. Práca, kariéra a financie: ľudia, ktorí vás na poli matérie obklopujú, nie sú príliš úprimní. Áno, dávajte si pozor na to, aby vás niekto neošálil. Vplyvom špekulácie by ste mohli prísť o dobrú povesť, prípadne aj o peniaze. Zdravotný stav: pozor na psychické problémy či bolesti hlavy. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: citové starosti, ktoré v ostatnom čase zažívate, nemajú svoj spúšťač v okolí – ale vnútri vás. Vo vašom jadre vládnu chaotické energie. V podstate neviete, čo na ľúbostnej báze chcete. Siahnite po emočnej inventúre. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni sú priam stvorené na magnetizovanie peňazí. Aktivity, do ktorých sa pustíte, prinesú – ako sa hovorí – fúru dukátov. Zdravotný stav: ustriehnite psychiku, ale aj tráviaci trakt. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: ak badáte, že vaše vzťahy nefungujú, vyskúšajte silu modlitieb. Prihovorte sa dobrotivým anjelom, aby do všetkých zväzkov, ktoré vás obklopujú, vlievali svetlo lásky, dobra, pokoja a mieru. Práca, kariéra a financie: v ostatnom období ste stratili vieru v to, že si zaslúžite žiť v celostnej hojnosti a blahobyte. Zmeňte postoj – stotožnite sa s teóriou, že keď človek v niečo stopercentne verí, pozitívny výsledok sa dostaví. Zdravotný stav: adekvátne oddychujte. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382