Profesionálny kartoskop od 10. do 16. septembra

07.09.2018 08:07

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Chamuel – karta Dieťa

Aktuálny týždeň je vhodný na: robenie toho, čo si želá najvnútornejšie dieťa; vykonávanie aktivít, ktoré v internom prostredí človeka vytvárajú príjemné a harmonické pocity; radovanie sa z pozemskosti; spontánne kroky; hravosť a nápaditosť; odštartovanie nových výziev
V tomto týždni sa treba vyhýbať: nepočúvaniu a nerešpektovaniu hlasov vnútra; nude a pasivite; ťažkým myšlienkam a psychickému úpadku; ustráchanosti
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Moje najvnútornejšie dieťa je šťastné.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: tráviace orgány
Kľúčový minerálny kameň: jantár
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: otvorte svoje vrecká či osobnú kasu dokorán. Niekto z vašich blízkych bude potrebovať finančnú injekciu. Poskytnite ju bez zdráhania sa. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase máte pocit, že všetko na poli práce alebo kariéry ide ako z chlpatej deky. Dôvod? Ustrnuli ste v móde pasivity, vyčkávavosti a nudy – aj keď si to možno nepriznáte. Opäť v sebe prebuďte aktívnu šelmu. Zdravotný stav: haprovať môže pohybový aparát.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: vo vzduchu visí medziľudský alebo vzťahový problém. Pravdepodobne sa s niekým poriadne posekáte – ako sa hovorí: do krvi. Berte to však tak, že aj spory sú na niečo dobré – aspoň sa po nich vyčistí napätá atmosféra. Práca, kariéra a financie: dobrá správa – na obzore sú nové pracovné, kariérne alebo finančné výzvy. Chňapnite po nich bez otáľania. Veď ako sa hovorí – odvážnym šťastie praje. Zdravotný stav: pozor na hrdlo, priedušky a pľúca. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: na poli vzťahov si vytvárate vzdušné zámky. Niečo alebo niekoho si čačkáte a prikrášľujete. Pravda je však iná. Ak ostanete v móde snívania, v konečnom dôsledku sa dočkáte nemalého sklamania. Práca, kariéra a financie: do ničoho sa netlačte. Všetko má svoj prirodzený čas a prirodzenú evolúciu. Postupné kroky na materiálnej pôde prinesú zber sladkých plodov. Zdravotný stav: slabnúť môžu oči alebo uši. 
 
RAK
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa naplno prejaví jedna z negatívnejších vlastností vodného znamenia – myšlienkovo-emočné vracanie sa do minulosti. Pokúste sa to včas ustriehnuť – ak budete opäť analyzovať staré krivdy či útrapy, nie je vylúčené, že ochoriete. Práca, kariéra a financie: na poli práce a kariéry je všetko tak, ako má byť. Ste úspešný jedinec, ktorý si dokáže pritiahnuť dostatok peňazí. Zdravotný stav: štrajkovať môže žalúdok a okolité orgány. 
 
LEV
Láska a vzťahy: pred ohnivákmi sa otvára romantický týždeň. Polovička vás niečím nesmierne poteší. Možno darom, možno pozvánkou na večeru, možno hrejivým slovom. Pekné veci jej opätujte. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia podpisom dôležitých zmlúv alebo dokumentov. Ste pod ochranou – a preto vám žiadne kulehy či špekulácie nehrozia. Zdravotný stav: ustriehnite priberanie na váhe. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní zapnite intuíciu – dobre vám poradí pri riešení dôležitých citových alebo vzťahových dilem. Ak by ste sa rozhodovali výsostne rozumom a egom, verdikt, ktorý by ste učinili, nebude správny. Práca, kariéra a financie: v ostatných dňoch ste si toho na plecia naložili viac než unesiete. Teraz treba oddychovať. Doprajte si napríklad po-letnú dovolenku. Exotika volá. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete zvýšenú únavu. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: v osobných vzťahoch hráte pasívnu rolu – a to spôsobuje, že blízki jedinci si robia, čo chcú. V podstate vám skáču po hlave. Urobte nápravu – buďte aktívnejší a ráznejší človek. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa držte hesla: viac hláv, viac rozumu. Pracujte kolektívne, nie individuálne. S kolegami zájdite na koláč, kávu, čaj alebo pivo. Vzájomné zväzky sa utužia. Zdravotný stav: štrajkovať môže urogenitálny trakt. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – väčšmi načúvajte hlasom svojich blízkych. V poslednom období ich ignorujete. Chce to viac dialógov a zdravej komunikácie. Práca, kariéra a financie: vo vašom ja sa rodí dilema – či ostať v pôvodných pracovných štruktúrach, alebo okúsiť nové vetry. Pravda je taká, že čerstvých možností sa báť netreba – prinesú osoh, prosperitu a zisk. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s tráviacim traktom. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: niečo vo vašich osobných vzťahoch škrípe – je choré a nahlodané. Chce to priamu a otvorenú komunikáciu – bez schovávania emócií. Uvidíte, ako sa vám i blízkym uľaví. Práca, kariéra a financie: ste ako továreň na nápady. Dobré idey vám priam sršia z mozgových závitov. Pretavte ich do reality – čoskoro sa dočkáte úspechu, a to aj vo forme otvorenejších finančných kohútikov. Zdravotný stav: ustriehnite krvný tlak a tep. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: na obzore sú nečakané zmeny – pravdepodobne aj bolestivé. Možno vás niekto sklame, možno podrazí, možno hodí polená pod nohy. Nezúfajte – všetko sa deje v intenciách dočisťovania karmy. Práca, kariéra a financie: je čas vraziť peniaze do príbytku. Upravujte, opravujte, skrášľujte, rekonštruujte – a to všetko kvôli tomu, aby ste sa vo svojom hniezde cítili ako v bavlnke. Zdravotný stav: haprovať môže chrbtica. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: niečo vás ťaží a kvári –určitej osobe nedokážete odpustiť krivdy, ktoré spáchala. Vedzte, že ak si energie viny budete v útrobách nosiť dlhší čas, môžete ochorieť. Odpustite, a to buď priamo, teda tvárou v tvár, alebo pomocou meditačného cvičenia. Práca, kariéra a financie: je vo vás veľa stresu a napätia – a preto pracovné záležitosti nevychádzajú podľa vašich predstáv. Upokojte sa – to je cesta k úspechu. Zdravotný stav: pozor na imunitu. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – v aktuálnych dňoch si dávajte pozor na lži a klamstvá, a to buď z vašej strany, alebo od inej osoby. Poskytujte, ale i vyžadujte čestnosť, otvorenosť a korektnosť. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase vykonávate aktivity, ktoré vaše ja absolútne nebavia. Zahĺbte sa do vlastného jadra – a pouvažujte nad tým, čo by vás celostne saturovalo. Na základe toho uskutočnite dôležité zmeny. Zdravotný stav: pozor na vyprázdňovanie.
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 126)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6403