Profesionálny kartoskop od 1. do 7. októbra

30.09.2018 09:38

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Raguel – karta Tornádo

Aktuálny týždeň je vhodný na: upokojenie napätých situácií; urovnanie sporov, konfliktov, bitiek a vojen; hľadanie a nachádzanie zdravých kompromisov
V tomto týždni sa treba vyhýbať: stresovým faktorom; súbojom a medziľudským stretom; egoizmu a narcizmu
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Vo všetkých bunkách môjho bytia vládne pokoj a mier.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: hlava, psychika a spánok
Kľúčový minerálny kameň: serafinit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: pre ohnivákmi sa črtá dobrodružný týždeň. Nie je vylúčené, že vás určitá osoba očarí a omámi. Obzvlášť pozorní a obozretní by mali byť tí jedinci, ktorí sú vo vzťahu. O zlé meno nestojíte. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – pozor na mamonu. V ostatnom čase milujete peniaze. Na tom síce nič zlé nie je – len to nepreháňajte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu problémy s vyprázdňovaním.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: v ostatnom čase sa cítite osamelo a izolovane. Dôvod je aj ten, že vás blízke osoby držia v hrsti – v zlatej klietke. Chce to opätovne oživiť staré kamarátstva. Spoločnosť vášmu ja prospeje. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch si pravdepodobne uvedomíte, že činnosti, ktorým sa venujete, nekorešpondujú s vašimi potrebami či požiadavkami. Nebojte sa nových výzev – chce to len štipku odvahy. Zdravotný stav: pozor na chrbticu. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: vneste do osobných vzťahov viac iskrivosti a farebnosti. V ostatnom čase chátrajú. Ak sa stráca aj intímna energia, oživte ju niečím novým. Prípadne sa poraďte so sexuológom. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia nasávaniu nových poznatkov. Siahnite po múdrej knihe – kdekoľvek ju otvoríte, prinesie vám dôležitý odkaz. Takú indíciu, akú v danej chvíli vaše ja potrebuje. Zdravotný stav: pozor na lonovú oblasť. 
 
RAK
Láska a vzťahy: vaša dôvera voči blízkej osobe bola narušená. Pravdepodobne vplyvom nečakaných udalostí. Uvedomte si však, že človek je tvor mylný. Odpustite. A nedôverčivosť zameťte pod koberec. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visí prelomový týždeň. Pravdepodobne zaregistrujete výrazné zmeny a korekcie – také, ktoré vám pomôžu viesť kvalitnejší materiálny život. Nových mét sa nebojte. Zdravotný stav: dbajte na imunitu. 
 
LEV
Láska a vzťahy: duchovná ríša dvíha varovný prst – v aktuálnych dňoch hrozia zbytočné hádky a konflikty. Pokúste sa im predísť. A to najmä vďaka tomu, že ukočírujete svoj ego-hrebienok. Práca, kariéra a financie: leviu energiu môžete naplno vraziť do materiálnych výziev. Po nových pracovno-kariérnych možnostiach chňapnite bez otáľania. Ste človek činu – a tento fakt sa vám už veľa ráz vyplatil. Zdravotný stav: haprovať môže respiračný systém. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: niečo vo vašich osobných vzťahoch hapruje – je nezdravé a nahlodané. Siahnite po zmene – liečivom procese. Ak chcete, požiadajte o pomocné perute archanjela Chamuela, anjela vše-lásky. Práca, kariéra a financie: ste plný sily, energie a vervy. A to je dobre. Už veľakrát ste zistili, že pokým pasivita a lenivosť prináša nezdar, akčnosť a dynamika sú kľúčom k vše-úspechu. Zdravotný stav: ak vás sužuje určitá choroba, okrem klasickej liečby siahnite po alternatívnych prostriedkoch. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: na vzťahovej báze vás pravdepodobne čaká dôležitý verdikt. Nebráňte sa mu – rozhodnete sa správne. Povedie vás vaše skúsené a múdre ja. Práca, kariéra a financie: vaša hlava beží na plné obrátky – a produkuje jednu ideu a druhou. Nebojte sa nápady, ktoré vám skrsnú v šedej kôre, pretaviť do reality. Ste magnetom na úspech, a teda aj peniaze. Zdravotný stav: starajte sa o svoju kožu, ale aj nechty a vlasy. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – nestojte v pozícii martýra a večného trpiteľa. Ak vám v osobných vzťahoch niečo prekáža, povedzte to priamo – na plné ústa. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visí materiálna dilema. Pravdepodobne budete zvažovať, či je súčasná robota tým pravým orechovým, alebo by bolo lepšie otvoriť sa novej možnosti. Aká je rada z hviezdneho sveta? Siahnite po niečom čerstvom a neopozeranom. Zdravotný stav: pozor na pohybový aparát. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: niekto vo vašej blízkosti stráca silu, energiu a vervu. Môže ísť aj o osobu, ktorá sa na prvý pohľad javí ako neoblomný geroj. Pomocnú ruku neodmietnite – časom vám ju vráti. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa držte hesla – trikrát meriam a raz režem. Vplyvom prudkosti a rýchlosti by ste mohli sadnúť na lep podvodníkovi alebo podpísať nevýhodné zmluvy. Majte sa na pozore. Zdravotný stav: život vám znepríjemnia bolesti hlavy. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: istý zväzok sa cibrí alebo skvalitňuje pomalšie než očakávate. Nezúfajte – má to tak byť. Uvedomte si, že všetko má svoj prirodzený čas. Blízku osobu, ktorá má sviatok, nezabudnite obdarovať. Práca, kariéra a financie: na obzore je skvelý materiálny týždeň. V podstate platí, že všetko, do čoho sa pustíte, prinesie sladké plody. Potešiť vás môžu aj menšie výhry. Zdravotný stav: reumatici, hor sa na kontrolu. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: vzdušných jedincov môže v týchto dňoch potrápiť citová alebo ľúbostná dilema. Vylúčený nie je partnerský či manželský trojuholník. Snažte sa o korektnosť – aj voči sebe, aj voči druhej a tretej strane. Práca, kariéra a financie: dobrá správa – ste magnetom na úspech a prosperitu. Peniaze, ktoré natečú do osobnej kasy, si nezabudnite vychutnať. Kúpte si niečo pekné. Zdravotný stav: haprovať môže urogenitálny trakt. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: niečo vás ťaží a kvári. Vedzte, že ak si danú emóciu necháte v útrobách dlhší čas, môže spôsobiť ochorenie. Polovičku si posaďte za spoločný stôl – a vyjavte všetko, čo máte na srdci. Práca, kariéra a financie: na ľudí, ktorí vás obklopujú, sa môžete spoľahnúť. Príjemných kolegov vezmite po robote na kávu, koláč alebo pivo. Vzájomné zväzky sa ešte väčšmi prehĺbia. Zdravotný stav: okrem lonovej oblasti ustriehnite prsníky. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 124)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 274)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6396