Panny, chcete vedieť, ktorá je vaša osobná liečivá bylinka? Kliknite...

05.06.2016 21:17

Čo váš môže potrápiť v aktuálnom období?

Je vo vás veľa hnevlivosti a zlosti – a to aj preto, že život sa nevyvíja podľa vašich predstáv. Niekedy máte pocit, že vám „sudičky“ hádžu pod nohy mohutné polená. Jedovitosť ovplyvňuje tráviaci trakt – najmä žlčník a pečeň. Pustite sa do ich regenerácie.

Osobná liečivá rastlinka a jej vplyv na fyzické telo

Pestrec mariánsky

Obor medzi liečivými rastlinkami – takýto prívlastok si vyslúžil pestrec. Poznať ho môžete aj pod názvami ako bodliak, Kristova koruna či ostropestrec.

Jeho zázračná sila spočíva najmä v tom, že dokáže priam raketovou rýchlosťou regenerovať pečeňové bunky a ochrániť ich pred škodlivými vplyvmi. Zlepšuje krvný obraz a všetko, čo súvisí s krvinkami a imunitou. Harmonizuje trávenie, a to zvyšovaním vylučovania enzýmov. Nápomocný je aj pri ochoreniach lymfatického systému. Z organizmu odstraňuje škodliviny a toxíny, takže regeneruje „celistvosť“ človeka. Osvedčil sa aj v boji proti žltačke a mononukleóze.

Za liečivými schopnosťami pestreca treba hľadať najmä látku zvanú silymarín, ktorá zabraňuje prenikaniu toxických látok do membrán buniek.

Pestrec pomôže aj tým, ktorí majú zvýšený cholesterol či starosti s dýchacím traktom. Obklady z bylinky odstraňujú hemoroidy.

 

Energetické účinky

Bylinka prináša do života ľahkosť, slobodnosť a „splývavosť“. Človek si vďaka nej uvedomí, že život treba plne akceptovať, a to so všetkými jeho kladmi aj zápormi.

 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 127)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6404