Letný kameň lásky. Viete, o ktorý minerál ide?

01.06.2015 17:27

Leto je na spadnutie. A k horúcemu obdobiu patria aj horúce lásky. Aby ste ich prežili v harmónii, pomôcť si môžete minerálnymi kameňmi. Jedným zo silných polodrahokamov lásky je ruženín.


 *Energia kameňa

Ružový kameň je minerálom lásky a sebalásky. Hovorí sa, že kto ho nosí ustavične pri sebe, o opätované city núdzu mať nebude. Otvára srdce - a to nielen človeku, ktorý ho vlastní, ale aj ľuďom zdržiavajúcim sa v blízkosti. Má upokojujúce účinky, odbúrava stres a napätie. V citovej sfére priťahuje partnerskú, manželskú, ale aj rodinnú pohodu. Na pracovisku sa postará o kvalitné medziľudské vzťahy bez intríg a podrazov. Povzbudzuje estetiku, kreatívne myslenie a tvorivosť. Majiteľa ruženínu "kopne" múza vždy, keď to bude potrebovať. Kamienok eliminuje neveru i žiarlivosť. Hojí rany po citových sklamaniach. Osvedčil sa aj v boji proti nesebaláske a nesabedôvere.

 

*Uzdravujúca sila

Ruženín je kamienok prislúchajúci k štvrtej, teda srdiečkovej čakre. Lieči choroby srdca, problémy s krvným tlakom i tepom. Rozširuje cievy, znižuje cholesterol. Zároveň čistí myšlienky. "Nositeľovi" prináša pokoj na duši. Neodporúča sa však osobám, ktoré prekonali alebo stále prekonávajú onkologické ochorenie. Ruženín spôsobuje bujnenie.


*Mimoriadny účinok

Vzácny minerál zlepšuje sexuálny život. Ak ho umiestnite pod posteľ, so svojím partnerom alebo partnerkou zažijete nevídané veci.

Ruženín zakopaný do zeme pred domom odháňa nepriateľov, zlomyseľníkov, závislivcov, ale i zlodejov.

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 276)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6399