Dobrá rada nad zlato - AFIRMAČNÁ TECHNIKA NA ROZPRÚDENIE LYMFY

20.06.2017 07:51

 

Hovorí sa, že tomu, kto má zdravú a harmonickú lymfu -„mok života“ – sa choroby vyhýbajú velikánskym oblúkom. Vďaka nej, keďže ide o kanalizáciu organizmu, sa z tela dostávajú von nežiaduce toxíny a škodliviny. Zabezpečujú to špeciálne bunky – fagocyty. 

 

Žiaľ, žijeme v dobe, ktorá lymfatickému systému nelahodí. Dôvody? Absentujúci pohyb, denno-denný stres, zanesené črevá, ale aj strava bohatá na presladené a tučné jedlá. 

 

 

Lymfu možno revitalizovať pozitívnym myslením, pravidelným športom, jogou, prechádzkami v prírodnom prostredí, úpravou stravy a masážami. Z byliniek sa osvedčila žihľava, praslička, púpava alebo dubová kôra.

 

Vyskúšať však môžete aj netradičnú afirmačnú techniku. Praktizuje sa počas sprchovania. Pustite na seba prúdy príjemnej vody. Zatvorte oči. Opatrne si zapchajte obe uši prstami a povedzte nahlas: "Lymfa, teč!". Tým, že budete mať prsty v ušiach, váš hlas sa "rozleje" nie smerom von, ale do vnútra organizmu. Lymfe tak dáte príkaz či usmernenie, aby sa rozpohybovala - a teda aby sa naštartoval proces vyplavovania toxínov z vášho tela. 

 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 124)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 274)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6396