Býci, chcete vedieť, ktorá je vaša osobná liečivá bylinka? Kliknite...

05.06.2016 21:07

Čo váš môže potrápiť v aktuálnom období?

Býci, pripravte sa na problémové obdobie v ľúbostnej sfére. Hrozia nezhody, konflikty a hádky, smerujúce k chladnutiu citov. Všetky tieto aspekty sa môžu pretaviť do problémov s obličkovým systémom.

Osobná liečivá rastlinka a jej vplyv na fyzické telo

Praslička roľná

Burina? V žiadnom prípade! Hoci pôsobí ako bezvýznamná rastlinka, ktorá si so svojím „stoickým“ pokojom rastie pri cestách alebo na železničných násypoch, v jej „útrobách“ sa nachádza množstvo zdraviu prospešných látok.

O prasličke je známe, že blahodarne vplýva na celistvý urogenitálny trakt – vrátane obličiek. Má výrazné močopudné vlastnosti, vďaka čomu sa rýchlejšie zbavíte škodlivých baktérií, ktoré sa usídlili v močových cestách. A nielen to. Rozpúšťa aj piesok či močové kamene.

Bylinka sa osvedčila v boji proti kôrnateniu ciev. Čistí krv, pomáha pri reume alebo dne, lieči hemoroidy.

Praslička nemá len široké využitie, ale aj pestré spôsoby zužitkovania. Môžete si z nej pripraviť chutný čaj, a tak ju užiť vnútorne. Odvar sa dá použiť aj na vonkajšie účely – potierajte si ním ťažko sa hojace rany. Kloktanie „výluhu“ pomáha pri zápaloch hrdla. „Rastlinkový kúpeľ" je vhodný pri bolestiach krížov.

 

Energetické účinky

Bylinka tlmí hádky, spory a konflikty. Zlepšuje komunikáciu a človeku umožňuje prejaviť pravú podstatu svojho Ja. Do ľudských sŕdc vnáša energiu odpustenia.

 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 124)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 274)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6396