Aké ČÍSLO má tvoj dom, také energie pritekajú do tvojho života. Spravte si test, či žijete v harmonickom príbytku

11.10.2016 17:41

 

Numerológovia tvrdia, že náš život oplyvňujú čísla. Osud je zapísaný najmä v dátume narodenia - cifry v ňom určujú našu povahu, ale aj to, čím si v živote musíme prejsť.


Čísla by sme nemali brať na ľahkú váhu ani v súvislosti s bývaním. Odhaľte práve teraz, akú vibráciu "vysiela" váš dom alebo byt. Stačí vedieť číslo vášho príbytku. Keďže numerológia pracuje iba s jednocifernými číslami, v prípade viacciferných čísel jednotlivé cifry zrátajte, aby ste dostali číslo od 1 do 9.
/Ak je číslo vášho domu 257, spočítajte 2+5+7. Dostanete číslo 14. Následne zrátajte aj 1+4. Výsledným a kľúčovým číslom je 5./

*Domov s číslom 1
Takýto príbytok "vibruje" nezávislosť a vodcovstvo. Darí sa kariéristom. Menej pozitívnej energie však prúdi do rodinných vzťahov. Jednotliví členovia môžu často pociťovať samotu.

*Domov s číslom 2
Byt alebo dom s číslom 2 praje obchodom a uzatváraniu zmlúv. Darí sa v ňom aj partnerstvám alebo manželstvám, no tie môžu byť sprevádzané silnými emóciami. Deti žijúce v príbytkoch s číslom 2 sa ťažko osamostatňujú.

*Domov s číslom 3
Tento domov ukrýva veľa tvorivých energií. Ľuďom nechýba nápaditosť a kreativita. Trojka praje komunikácii. Neželá však dlhodobým partnerstvám, ale skôr flirtom a krátkodobým záležitostiam.

*Domov s číslom 4
Štvorka prináša stereotyp, organizáciu a konzervatívnosť. V takýchto príbytkoch si treba dávať pozor na nudu a každodennú rutinu, z ktorej by časom mohli niektorí členovia rodiny "utiecť".

*Domov s číslom 5
Byt alebo dom s číslom 5 zabezpečuje aktivitu, dynamiku a ustavičné zmeny. Jednotlivci žijú rýchlo a hekticky. A to môže prinášať časté hádky, spory a škandály.

*Domov s číslom 6
Šestka je ideálna pre tých, ktorí hľadajú harmonické bývanie. Dôležitú rolu v ňom zohráva láska, rodina, krása a uznanie. Občas však prináša nudu a lenivosť. Pozor na priberanie.

*Domov s číslom 7
Kľúčovým slovom takýchto príbytkov je múdrosť. Žijú v nich inteligentní ľudia, ktorí o všetkom premýšľajú. Niekedy to však preženú, čo negatívne vplýva na citový život. Sedmička praje štúdiu a vdelávaniu.

*Domov s číslom 8
Tento domov prináša úspech, blahobyt a peniaze. Financie "pritečú" vždy, keď ich budú členovia rodiny potrebovať. Osmička môže v istých situáciách priťahovať nemorálnosť a zhýralosť.

*Domov s číslom 9
Deviatky zabezpečujú citlivosť a ľudský prístup. V takýchto príbytkoch nie je o dobrosrdečných ľudí núdza. Radi pomáhajú a sú obetaví. Partnerské alebo manželské zväzky však nemajú dlhú trvácnosť.

 

Zdroj obrázkov: pixabay

 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 127)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6404