Aj vám sa ustavične zjavujú TIE ISTÉ ČÍSLA? Duchovná ríša má pre vás dôležitý odkaz...

14.01.2018 09:20

 

Aj vám sa stáva, že všade navôkol vnímate rovnaké čísla? Opakujú sa vám tie isté numerálie na hodinkách, na ŠPZ-kách okolo idúcich áut, v časopisoch, ktoré ste si náhodne otvorili, alebo v pracovných dokumentoch, ktorými sa aktuálne zaoberáte? Nie je to náhoda. Duchovné sféry k nám často prehovárajú práve prostredníctvom číslic. Vo vnuknutiach zhora sa ukrýva dôležité posolstvo, ktoré neslobodno vziať na ľahkú váhu.   
 
 
*Opakujúce sa číslo 0 – Sňaj si ružové okuliare a na isté životné témy sa pozri cez prizmu pravdy. Plávaš v oblakoch a potrebuješ silnejšiu životnú „zakorenenosť“.
 
*Opakujúce sa číslo 1 – Vnútri teba drieme silný tvorivý duch – neboj sa ho prejaviť naplno. Strachy a obavy zameť pod koberec a buď odvážny jedinec. 
 
*Opakujúce sa číslo 2 – Oplývaš silnými duchovnými alebo spirituálnymi schopnosťami. Cibri svoju intuíciu, venuj sa mystickým praktikám, channeluj s anjelmi. Ver a dôveruj. 
 
*Opakujúce sa číslo 3 – Momentálne nekonáš v intenciách potrieb duše a nekráčaš po správnych osudových cestách. Prehodnoť svoje rozhodnutia, správanie, životnú optiku. Snaž sa byť lepším človekom. 
 
*Opakujúce sa číslo 4 – Duchovná ríša je naklonená tomu, aby si prosperoval. Vychutnávaj si celostný blahobyt – duchovný aj materiálny. Neboj sa pritiahnuť si do života viac hojnosti. 
 
*Opakujúce sa číslo 5 – Tvoj život stagnuje – ustrnul si na mŕtvom bode. Je najvyšší čas rozpohybovať všetko, čo stojí. S vervou a nadšením sa pusti do dôležitých životných výziev. Neboj sa – vyjdú nad tvoje očakávania. 
 
 
*Opakujúce sa číslo 6 – Nebeské energie chcú, aby si si dal do poriadku citový život. Zrejme v tebe driemu ľúbostné blokády, pre ktoré nedokážeš fungovať v kvalitných vzťahoch. Je čas upraviť existujúce zväzky, ale i čas na pritiahnutie duchovnej polovičky. 
 
*Opakujúce sa číslo 7 – Ubúdajú ti sily - tvoja osobná energia odchádza do oblastí, sfér alebo ľudí, ktorí si ju nezaslúžia. Zahĺb sa do vlastného Ja a uvedom si, čo vlastne chceš a kam kráčaš. Venuj sa tomu, po čom naozaj prahneš; nie tomu, čo chce okolie. Medituj a rozjímaj. 
 
*Opakujúce sa číslo 8 – V aktuálnej etape života vo väčšej miere dbaj na svoje zdravie. Kontroluj stravu, hýb sa, maj čisté a vyvážené psyché. Pusti sa do liečenia tých sfér života, ktoré dlhodobo nefungujú. V týchto dňoch pomáhaj tým, ktorí to potrebujú. 
 
*Opakujúce sa číslo 9 – Je čas uzatvoriť všetko staré, prežité a skostnatené. Zatvor zašlé brány a otoč sa tvárou k novým a sviežim vetrom. Maj pozitívne myslenie a kreuj si krajšiu a plnohodnotnejšiu budúcnosť. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 274)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6397