Zázračné afirmácie. Mantry na uzdravovanie dýchacieho traktu

07.01.2016 20:33
Počas zimných mesiacov dostáva náš dýchací trakt zabrať – objavujú sa angíny, zápaly hrtana, pľúc aj priedušiek. Fyzickým dôvodom je studené počasie, ktoré náš organizmus nezvláda. Duchovný spúšťač treba hľadať v ponurosti a melancholickosti aktuálneho ročného obdobia. Nedostatok svetla od seba ľudí vzďaľuje – zdravá komunikácia tak mrzne a mnohé emócie ostávajú uväznené v „hĺbkach“ človeka. 
 
Takto zaseknuté pocity ústia do zdravotných ťažkostí. Našťastie, existujú spôsoby, ako dať dýchací aparát do poriadku. Okrem klasickej medicíny môžete v rámci prevencie či uzdravovacieho procesu siahnuť po alternatívnych terapiách, vrátane čarovných mantier. Ide o unikátne slovné formulky, ktoré dokážu liečiť telo i dušu človeka. Stačí si ich niekoľkokrát denne opakovať a zžiť sa s nimi. Tu sú afirmácie na zdravý dýchací trakt.  
 
- Otvorene prejavujem svoje pocity. 
- Nehanbím sa. 
- Som napojená/ý na najvyšší zdroj pravdy.
- Hovorím iba pozitívne znejúce slová. 
- Poskytujem aj vyžadujem úprimnosť. 
- Vdychujem najčistejšie energie života. 
 
Zaujímavosť: Meditáciu s afirmáciami môžete umocniť aj aromaterapiou alebo minerálnymi kameňmi. Dýchací aparát miluje vôňu eukalyptu, mäty alebo borovice. Pri opakovaní si slovných formuliek držte v rukách minerály ako tyrkys či akvamarín. 
 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405