Veľký KARTOSKOP na rok 2017 pre VODNÁROV

10.12.2016 10:08

 

*Citový život

Na obzore je odľahčujúci rok! Mnohým Vodnárom – „nositeľom“ vzdušného znamenia – spadne z chrbta masívne bremeno. Skoncujete so vzťahmi, ktoré už absolútne neuspokojujú vaše najvnútornejšie dieťa. Vodnári si plne uvedomia, že karmické poslanie daného vzťahu sa naplnilo, jeden druhému odovzdal to, čo odozvdať mať, a nastal čas posunúť sa ďalej – vystaviť tvár novým a sviežim životným vetrom. Akt odpútania bude jasným indikátorom toho, že vám narastá sebavedomie, sebaláska či sebaúcta a objavujete čaro a plusy vlastného Ja.

Vo fungujúcich zväzkoch sa odľahčujúci proces pretaví do nastolenia jemnejších a splývavejších energií, ktoré môžu partnestvo ešte väčšmi utužiť.

Osamelí Vodnári alebo tí jedinci, ktorí dajú finálny „punkt“ za stroskotaným zväzkom, majú šancu spoznať zaujímavého človeka – osobu, s ktorou budú rezonovať fyzicky, duševne i duchovne. Chvíľku to však potrvá, veciam treba nechať voľný priebeh.

Osoby narodené v znamení Vodnára počas nadchádzajúcich mesiacov utužia a spevnia rodinné „nitky“. Celkovo platí, že rok 2017 je i rokom odpúšťania.

Počas nasledujúceho roka skrášľujte príbytok a domácnosť – aby sa v ňom všetci členovia cítili ako v bavlnke.

*Materiálna sféra

Vodnári, môžete si mädliť ruky! Sudičky šťastia budú stáť po vašom boku. V rámci práce, kariéry i financií sa vám splnia aj tie najtajnejšie túžby, sny a méty. Dariť sa bude tak zamestnaným Vodnárom, ako aj tým osobám, ktoré si zarábajú samy na seba.

Ak fungujete v klasickom džobe, okolie očaríte množstvo nevšedných a progresívnych nápadov. Šéfstvo to ocení – dvihne vám platne alebo sa posuniete vyššie na kariérnom rebríčku. Napokon, túžite po tom už dlhší čas. V roku 2017 budete disponovať vynikajúcimi presviedčacími a brilantnými komunikačnými schopnosťami. Stačí jediná správna veta a okolie vám bude ležať pri nohách.

Ak ste podnikateľ, o nových klientov či kupujúcich núdza nebude. Duchovná sféra však radí, aby ste financie získavali iba korektnou formou. Nekalé praktiky by fungovali len istý čas; potom by pravda vyplávala na povrch rýchlosťou blesku a na vašu hlavu by sa zosypala masa nepríjemností – aj úradného charakteru.  

Nezamestnaní Vodnári nájdu vhodný džob – treba si však priznať vlastné plusy a kvality.  

 

*Zdravotná oblasť

Pod drobnohľadom majte kardiovaskulárny systém – odporúča sa pravidelné meranie tlaku a tepu. Pozor i na oči. 


Kartoskop vypracoval: veštec Peter

 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382