Veľký KARTOSKOP na rok 2017 pre STRELCOV

08.12.2016 07:52

 

*Citový život

Sudičky pre vás nachystali zmenový a transformačný rok. Pravda je taká, že viacerí Strelci už dlhodobo fungujú vo vzťahoch, ktoré nesaturujú ich Ja. Aj preto nastanú rázne zmeny – pre niekoho uvoľňujúce, pre iného bolestivé. V každom prípade však nevyhnutné. V roku 2017 pomyselná bublina citového napätia a stresu praskne a Strelci sa vyberú po nepoznaných životných cestičkách. Podaktorí sami, tí zvyšní po boku inej osoby. Nie je vylúčené, že niektorí jedinci to už pred ukončením „hlavného“ vzťahu budú ťahať na dve strany, budujúc milenecký pomer. To, čo im chýbalo v partnerstve, objavia v novom človeku. Strelcov na ňom očarí najmä akčnejší prístup k životu, dynamickejšie uvažovanie a „iskrivosť“ osobnosti.  

„Detoxikačné prúdy“ zažijú aj tí Strelci, ktorí žijú v takzvaných vzťahoch minulosti – čiže sa nevedia odstrihnúť od dávnych partnerov alebo partneriek. Tieto putá budú v roku 2017 definitívne preťaté.

Vzťahy, ktoré sa zrodia v roku 2017, budú skôr krátkodobé než s dlhou trvácnosťou. O intímne chvíle bude dobre postarané.

V rodinných kruhoch môže nastať chladnutie citov či vzájomné odcudzovanie. Dôvodom je i to, že mnohí Strelci budú mať „vietor vo vlasoch“ – a teda im na najbližšie osoby neostane dostatok častu.

*Materiálna sféra

Nie príliš priaznivé energie v citovej sfére „vykompenzujú“ pozitívne momenty na poli práce. Robota bude Strelcov baviť a vychutnajú si ju plnými dúškami. Samozrejme, toto všetko sa pretaví aj do finančného zdaru – vaša kasa prázdnotou istotne zívať nebude.

Ak fungujete v klasickej robote, silným hnacím motorom sa pre vás stane kolektív. Intrigy či neprajnosť upadnú do zabudnutia. Na pracovisku dokonca vzniknú hodnotné priateľstvá alebo známosti, s ktorými sa budete pri dobrej káve, koláči alebo pive stýkať aj mimo pracovného času. Vylúčené nie sú ani milenecké pomery na „pôde“ zamestnania.

Sudičky šťastia stoja aj pri tých Strelcoch, ktorí prahnú po novej robote. Viacerí jedinci kvôli pracovným možnostiam vycestujú do cudziny – a to i ďalekej. Hviezdy im zároveň takýto krok odporúčajú.

Dobrý rok čaká aj Strelcov – podnikateľov.

 

*Zdravotná oblasť

Pod drobnohľadom treba mať tráviaci trakt a srdcovo-cievny systém.

 

Kartoskop vypracoval: veštec Peter

 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382