Veľký KARTOSKOP na rok 2017 pre BÝKOV

17.11.2016 16:49

 

*Citový život

Na obzore je „rok zúčtovania“. Skrátka, Býci budú žať úrodu – a to buď sladkú ako med, alebo horkú ako blen. V prípade, že ste boli vo vzťahovej sfére čestný, korektný, pravdovravný a úprimný, pomyselné plody budú pestré a štedré. Naopak, ak do „vejára“ vašich vlastností, čŕt alebo počinov patrili faloš, klamstvo či podľahnutie nerestiam rôzneho druhu, pripravte sa na poriadne horký „zber“. Čo to prinesie v praxi? Zadaní Býci môžu počas nadchádzajúcich mesiacov zaregistrovať dva životné scenáre – ich vzťahy sa extrémne vylepšia, alebo – naopak – dramaticky stroskotajú. S prvým variantom sa stretnú tie osoby, ktoré do partnerských alebo manželských zväzkov vkladali dostatok prajných citov. Vďaka týmto aspektom sú vaše vzťahy pevné a postavené na „nezlomných“ pilieroch života. Druhý variant zasiahne tých Býkov, ktorí na svoje vzťahy „kašľali“. Aspekt zúčtovania nadobudne reálne kontúry – vaša polovička si zbalí kufre a odíde za lepším.

Počas celého roka 2017 sa od vás na citovej báze očakáva otvorenosť a zdravá komunikatívnosť. Je čas naučiť sa hovoriť o svojich skutočných pocitoch – a nie schovávať si ich vo svojich útrobách.

Osamelí Býci by do nových vzťahov vstupovať nemali. Očakávať však môžete krátkodobé flirty. Napokon, „sudičky erotiky“ vám dajú do vienka silný osobný magnetizmus.

*Materiálna sféra

Pred Býkmi sa črtá zmenový rok. K transformáciám zväčša pristúpite vo vlastnej réžii – hoci neradi. Pravda je totiž taká, že zemské znamenie zverokruhu životné „korektúry“ príliš neuznáva – pretože má rado zaužívané „chodníčky“. Vedzte však, že zmeny tohto typu budú nevyhnutné. Dôvod? Dlhodobo neuspokojivé podmienky na pracovnej pôde, slabé ohodnotenie, zneužívanie vašej dobroty či pocit stagnácie alebo vyhorenia. Duchovná ríša hovorí, že rázne kroky, ktoré v tomto smere učiníte, budú správne a prinášajúce osoh. Na obzore sú zaujímavé ponuky – a to aj s ohľadom na financie. Zdravší bude i kolektív, do ktorého vstúpite. Pri odchode zo starého džobu zachovajte „dekórum“ a nevytvárajte zbytočný konflikt – aj tak by už k ničomu neviedol.  

Očistným procesom prejdú aj tí Býci, ktorí si zarábajú sami na seba. Ak niektoré činnosti neprinášajú taký osoh, po akom túžite, nebojte sa tieto aktivity nahradiť inými – prinášajúcimi väčšiu materiálnu pasiu. V rámci obchodných transakcií sa snažte o korektné jednanie.  

Pre nezamestnané osoby sa črtajú skôr krátkodobé zamestnania.  

 

*Zdravotná oblasť

Pozor na zbytočný stres. Ohrozená je imunita, objaviť sa môžu aj kožné neduhy. 

 

Kartoskop vypracoval: veštec Peter

 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382